Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רציתי לדעת מה עדיף קומפוננטים 5.25 וסאב 12" של JL AUDIO או חברה אחרת , לסוג המוזיקה שאני שומע שזה שחורה וגם האוס/טראנס לפעמים ??

תודה

הקומפוננטים הם JL , XR525

והסאב זה גם של W3 12" jl audio

אני אשמח אם תעזרו לי גם חוץ מזה שאם הם מתאימים לסוג המוזיקה ? גם אם הגבר שברשותי יכול להפעילם כראוי או שצריך משהו יותר טוב .... הדגם הוא E4300 גם של JL .

הוא נותן 45X4 RMS ב12.5V ....

פורסם

קודם כל הרכיבים הם של חברה טובה ,וחבל שאם אתה לא מבין בתחום תשים עליהם כל כך הרבה כסף!

לפי דעתי יספיק לך המערכת הזאת והיא תוציא לך, גם איכות עוצמה שתהיה לך מעל ומעבר!

וברמה הזאת אל תחפש מערכת יותר טובה מזאת כי היא לך די קשה למצוא ועוד בארץ בכלל!

ואם אפשר לדעת כמה היא תעלה לך ואיפה זה יעזור לי אישית כי אני גם מחפש מישהו בארץ שמספק JL AUDIO כי אין הרבה כאלה!

פורסם
קודם כל הרכיבים הם של חברה טובה ,וחבל שאם אתה לא מבין בתחום תשים עליהם כל כך הרבה כסף!

לפי דעתי יספיק לך המערכת הזאת והיא תוציא לך, גם איכות עוצמה שתהיה לך מעל ומעבר!

וברמה הזאת אל תחפש מערכת יותר טובה מזאת כי היא לך די קשה למצוא ועוד בארץ בכלל!

ואם אפשר לדעת כמה היא תעלה לך ואיפה זה יעזור לי אישית כי אני גם מחפש מישהו בארץ שמספק JL AUDIO כי אין הרבה כאלה!

רדיו מילאנו , רחוב הקישון 12 , בני ברק

פורסם

מגבר A4300 מחירו 2000 ש"ח

קומפוננט XR525 , מחירם 2200

סאב W3 עם תיבה , 1700 ש"ח

ולמה לזרוק לפח בדיוק ....??!?!?!?

• תוכן חדש...