Jump to content

anton23

  • הודעות

    44
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי anton23

  1. שלום ניסיתי להוריד את סמל סובארו וזה לא הצליח התחלתי עם האות 'u' ואז שהורדתי נשאר לי את הבדק הזה הדו צדדי ואז ניסיתי להוריד עם פוליש וזה לא הצליח אז איך אפשר להוריד את הדבק ושלא ישאר סימנים ועם חומרים שלא יצא לי אחרי זה צבע שונה ?? תודה מראש
  2. שלום רציתי לדעת איך אני יכול להוריד את סמל סובארו שנמצא על תא מטען ניסיתי להוריב את האות (u) ונשאר לי את הדבק וניסיתמ להוריד עם פוליש וזה לא עזר אז אם יש דרך אחרת תגידו? תודה מראש
  3. מחפש בולמים של sti
  4. היי , איזה דגם ספיצפי רדיו דיסק מומלץ לקנות עד 2200 ש"ח ... פיוניר או אלפיין מעדיף ... שיהיה איכותי ... אפשרות לבלוטוס אבל לא הכרחי תודה .
  5. DEH-P7800MP 1500 ש"ח
  6. **יש לך שרשור פעיל עם אותו הנושא, נא השתמש בו!**
  7. עוד משהו קטן , איטום לסובארו מה הדרך הכי טובה ? בעזרת מה ?
  8. הבעיה שאני מהצפון ,והחנות נמצאת ברחובות , עושים החלפה דרך הדואר .. אז... דעה?
  9. היי , יש לי קומוננט אינפינטי קאפא 65.7CS, אני שוקל להחליפם בסט אחר באותו מחיר , לא מצאו חן בעיני הן יותר מדי עדינים , אז חשבתי על HERTZ דגם ESK165 מה אתם אומרים ? תודה
  10. אם אני חותך אותו במקום 100 , על 80 ן-12DB זה בסדר אתה אומר ? יעבוד טוב ? ולגבי הסאב מה מומלץ , כרגע הוא על 80 , ו -18DB, להשאיר או לרדת יותר ?
  11. טוב חברה תודה רבה . רק התייעצות קטנה , איזה סט 5.25 מומלץ לשים על הדלתות האחוריות ולחבר אותם לHU . שישלימו את הבמה
  12. היי , מה עדיף שהגיין יהיה נמוך ולהדליק את הלאוודנס במכשיר או שהלאוודנס יהיה כבוי תמיד ? יענו התהליך הולך ככה ??? או אחרת ? קודם כל שם על מצב FLAT ברדיו דיסק , מנתק את הסאב ... שם על 75% בHU , ומתחיל להעלות בגיין בל הקומפוננטים ואחרי זה מתחיל לסדר את החיתוכים ... ואז אני מחבר את הסאב וחותך אותו בתדר נמוך ובמגבר על LPF ... ורואה איך יוצא ? ולגבי הLOUDNESS להשאיר כבוי גם אחרי כל הכיוונים ?
  13. פיונייר DEH-P7800 אינפיניטי קאפא מגבר JBL 1004 סאב אינפינטי 1240Se
  14. אצלי ברכב יש אינפינטי קאפא, הם חתוכים על 100HZ , והסאב חתוך על 80HZ , האם יש לכם המלצות אחרות שהמגבר יעבוד איתם ? המגבר JBL GTO1004 אגב הDB של הקומפוננט חתוך ב-12DB , והסאב -18 עם פאזה הפוכה תודה
  15. את האמת יש לי עוד שאלה קטנה ברדיו דיסק ישאפשרויות לסאב שאשפר לשנות מ-6 , -12 , -18DB ....מה ההבדלים ועל מה לשים את הסאב וכנ"ל לגבי הקומפוננט ... תודה מראש.
  16. עוד משהו ב HU יש חוץ מהתדר הזה , יש גם בFRONT ובREAR , אפשר לכוון עוד משהו שנקרא ... שיש שם -12DB ועוד מינוסים ... מה ההבדלים ?
  17. עופר , אתה מתכוון לחיתוכים האלה במגבר או ברדיו דיסק , או את שניהם כך לכוון ? אגב את הGAIN לסדר לפני החיתוכים ? ושאר הרכבים הם כאלה : DEH-P7800 מגבר JBL GTO1004 סאב אינפינטי 1240SE
  18. היי, מי שיש לו את הסט הנ"ל או נתקל בו ..... באיזה תדר לחתוך אותם דרך המגבר ודרך הרדיו דיסק ? בינתיים הם על HPF , רק באיזה תדר לחתוך אותם וכנ"ל לגבי סאב אינפינטי 1240SE , הוא על LPF תודה מראש .
  19. שלום רב, אני צריך את עזרתכם , אם אפשר אז ככה התקנתי קומפפוננט אינפינטי קאפה 65.7CS מקדימה וסאב אינפינטי 1240SE שמוגברים על ידי מגבר JBL GTO1004 ... וHU של פיוניר DEH-P7800MP עכשיו הסאונד בסדר אבל אני מרגיש שיש לכוון יותר טוב לשמוע הכי נקי שאפשר .. אם תוכלו לעזור לי מה לעשות או קישור או משהו ,, מה לעשות בדיוק עם המגבר והתדרים איפה לחתוך אותם ועל מה לשים על LPF או HPF , ולגבי הBASSBOOST אם לכבותו , והGAIN , וכנ"ל לגבי הרדיו דיסק ... איך לסדר את האקולייזר שם וגם החיתוכים באיזה הרתז יש שם דברים כמו 63,100,125,200... ויש גם -6 , -12 ועוד... תודה מראש.
  20. מבחינת קומפוננט באמת סט נהדר ... הרכבתי את הכל ויצא משהו טוב ... אבל אני מרגיש שחסר שם משהו , אבל לא יודע מה בדיוק .. מה שבטוח זה שצריך כיוון עוד יותר טוב אז האם יש איזה מאמר על כיול מערכת ? ועוד משהו קטן ... אם אני שם רמקולים 5.25 על הדלתות האחוריות ומחבר אותם לרדיו דיסק זה ישנה משהו/יעזור ?
  21. אז ככה איך המערכת נשמעת לכם? מה כדי לשפר אם אפשר , כגונ רמקולים מאחוה וכו' ... אז ככה המערכת בנויה מ: רדיו דיסק DEH7800MPוPioneer קומפוננט : אינינטי KAPPA65.7CS סאב: Infinityו1240SEו מגבר : JBL GTO1004 סובארו אימפרזה טורבו
  22. http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=38 הצעות בפרטי 1800 ש"ח
  23. רכשתי את המגבר של JBL ה GTO1004 + סאב אינפינטי 1240SE עכשיו בעל החנות המליץ לי על הקומפוננט הנ"ל ... מה את אומרים עליו ? לעומת ההרטץ ESK165
  24. קניתי סאב של JBL GTO1204BP גמ מגבר , JBL GTO1004 החדש ... עכשיו מתלבט לגבי קומפוננט ? התקציב עד 1400 ש"ח ...משהו בכיוון Sq
×
×
  • תוכן חדש...