Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

חברה של אמי מחפשת רכב חדש אחרי שהאופל קורסה סיימה את שירותה שבוע שעבר עקב תאונה.

הדרישות הינן רכב קומפקטי, בעל גיר אוטומטי, חסכוני (קרי מנוע קטן) וזול בתחזוקה (ביטוח וטיפולים).

התקציב שיש לרשותה הוא 50K, עם אפשרות להתגמש לכיון 60K.

האפשרויות שעלו בדעתי הן:

1. טויטה יאריס - מודל 2000-2001 נכנס בתקציב.

2. יונדאי גטס - מודל 2005-2006 (מכיר את הדגם הידני, איך האוטומט?)

3. סוקוזי איגניס - מודל 2003 (אני לא מאמין שרשמתי את זה, אבל איך היא?)

4. דייהטסו סיריון - מודל 2003 (כנ"ל)

רכבים שפסולים על הסף הם כל הארופאיות למיניהן עם גיר אוטומטי (פ'יגו 206, פיאט פונטו, ודומותיה) למרות שהן מספקות את התמורה הכי טוב למחיר.

אשמח לשמוע עוד הצעות וגם חוות דעת על הרכבים שציינתי.

פורסם

דייהטסו סיריון- מתאימה יותר לנסיעה עירונית מאשר בין עירונית.

יונדאי גטס- זוועה של רכב,שתיין דלק כרוני ולא חסכוני בכלל למרות המנוע הקטן שלו במיוחד בגירסה האוטומטית,שוק זוועה יש כאלה כמו זבל בליסינג /בהשכרה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מהרשימה שציינת היאריס ללא ספק תיהיה הבחירה המוצלחת ביותר.

מצ"ב קישור המסקר את היאריס (דור קודם) מבחינת רכב "יד שניה".

http://www.wheel.co.il/goodvalue.aspx

הבעיה "היחידה" שאת היאריס קשה מאד עד כמעט בלתי אפשרי להשיג כיד שניה, ואם כן, בד"כ מעל מחיר המחירון.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...