Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! בעקבות השרשור שפתחתי לא מזמן שהמערכת קופצת בזמן הבאסים, גיליתי מה הייתה הבעיה שהמערכת קפצה, החוט חשמל שמודבק למימברנה פשוט לא ישב כמו שצריך, לכן פירקתי את הרמקול והבאתי אותו הביתה.

בעזרת מלחם הלחמתי את החיבור מחדש והרמקול עבד מצוין עד שהיום באמצע הנסיעה המערכת נכבתה ולא רצתה להידלק, עצרתי הסתכלתי מה המצב עם הרמקולים מאחורה וגיליתי שהחוט שמודבק למימברנה, נקרע מהחיבור החשמלי של הפלוס,

ובנוסף חתיכה מהפלסטיק שם נשברה לגמרי, בקיצור תמונה להמחשה (מצטער על האיכות- פלאפון):

 

2jceq6g.jpg

 

הרמקול הוא מסוג קנווד:

x1dpbo.jpg

 

אם זה רלוונטי:

Peak Power: 350W

התנגדות: 4 אוהם

מגנט: 450 גרם (18.5 OZ)

 

זה באמת אחלה רמקול , נותן בראש ונותן באסים מעולים.

 

איך אפשר לתקן את זה בצורה ביתית?

אולי להחלים מחדש את החוט לפלסטיק שנשבר ואז להדביק את הפלסטיק עם 3 שניות?

 

הצעות יתקבלו בברכה,

אוהד.

פורסם

כנראה שהלחמת קיצרת את החוט יותר מידי ולא השארת חופש פעולה לממברנה.

תאריך קצת את החוט כך שיהיה גמישות בזמן שהרמקול עובד ותחבר לתושבת (לגוף מברזל או לפלסטיק) בכל צורה שעולה על דעתך וזהו!

פורסם

מכיוון שאין תקציב ואני לא רוצה בשלב זה לקנות רמקול חדש (או יכול) כי הרמקול הזה עובד מצויין באמת אחד הטובים שראיתי במערכות "פשוטות" ובסיסיות, אם אני ייקח כבל חשמלי למשל כמו של רמקול, ו"יאריך" את החוט חשמל שיוצא מהמימברנה ופשוט ילחים אותו לאותו פלסטיק שנשבר.

ואת אותו פלסטיק שנשבר אני ידביק עם דבק 3 שניות, הרמקול יחזור לעבוד כמו שהיה?

 

-הכבל החדש שאני כביכול יאריך ממנו יהיה בהתנגדות שונה מהכבל המקורי שיוצא מהמימברנה, זה יכול להוות בעיה או משהו מזערי שלא להתייחס בכלל? (שקניתי מערכת קולנוע ביתית לחדר שלי קיבלתי סט של 30 מטר כבל לרמקולים משהו איכותי עם בידוד יפה נראה על רמה בקיצור).

 

-מה לגבי ההלחמה עצמה, אני לא הכי מיומן שיש ואני לא מסוגל לעשות נקודה קטנה ולתקוע את הכבל שם, בדרך כלל ייצא לי פי 4 יותר בדיל מהנקודה הקטנה שבחברה עושים, זה קריטי?

 

תודה,

אוהד.

פורסם

ההתנגדות של הכבל לא תשפיע בחלק זה על עבודת הרמקול

תוכל להאריך את החוט הקיים בעזרת החוט שיש לך ולהדביק את הפלסטיק עם דבק 2 שניות או אפוקסי

עדיף שההלחמות יהיו יפות ולא כדור בדיל בעיקר בחיבור בין החוטים

פורסם

אוקיי, אני ינסה לעשות את זה עכשיו, אני אצלם בסופו של דבר איך יצא (אם בכלל יצא) ויעדכן אם עבד,

תודה לכל מי שעזר!

 

אוהד.

×
×
  • תוכן חדש...