Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסוע עם לדים בגלגלים - חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא נראה לי שמישהו יעשה עניין מהלדים הקטנים בגלגלים, כמו שלא ידוע לי שעשו עניין מלדים במתזים של המגבים. שמתי כאלה פעם למספר ימים. זה היה קוריוז חביב, אחרי שההתלהבות שככה הורדתי אותם.

בשביל $1.99, למה לא, תשתעשע קצת.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
ממש לא נראה לי שמישהו יעשה עניין מהלדים הקטנים בגלגלים, כמו שלא ידוע לי שעשו עניין מלדים במתזים של המגבים. שמתי כאלה פעם למספר ימים. זה היה קוריוז חביב, אחרי שההתלהבות שככה הורדתי אותם.

בשביל $1.99, למה לא, תשתעשע קצת.

לא ידוע לך על סמך מדגם מייצג או על סמך זה שרואים הרבה רכבים עם התוספת הזו?

אתה יכול לעשות חיפוש באינטרנט ובפורום ולמצוא את אלו שכן עשו להם בעיות.\

לא חבל לחטוף קנס בשביל שטויות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זאת גם לא תשובה חד משמעית לגמרי. איזה פנסים רשות הרישוי מתירה? מה עם כל המשאיות שנראות בלילה כמו לונה פארק נוסע?

לפי התקנון "הכוונה לפנסים המותקנים מחוץ לרכב, כולל תאורה צבעונית בגחון הרכב.

בתוך הרכב מותר להתקין פנסים נוספים".

התקנת פנס נוסף גוררת קנס של 250 ש"ח ואינה מלווה בנקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אפשר להתווכח אם LED קטן הוא בכלל פנס או סתם קישוט... אם קנסו אנשים עם לדים על המתזים או על הגלגלים, נו, זה נראה לי קצת קטנוני. יש תוספות יותר בולטות שכבר מציקות ממש כמו עיגול מלא לדים סביב למפלט, איתותים בצבע כחול, ניאונים וכו'.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
לסוע זאת לא מילה חוקית בעברית

אם אני זוכר טוב את שיעורי הלשון מלפני 3 שנים - דווקא זו הצורה הנכונה.

VELOCE116, בימינו גונבים ונטילים בכיף, בעיקר ילדים בני 12-14.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי חבר ללשון, והוא כל הזמן אומר "אתה רוצה לנסוע לירושלים?". אז זו לא הצורה הנכונה כמו שחבר הפורום כתב.

האם חוקי ל(נ)סוע עם לד בגלגלים?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
יש לי חבר ללשון

ולי יש חתימה חדשה :D :D:lol:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקיצור ולעניין?

אסור.

אני לא אומר ששוטר יעשה אחריך מרדף וישים מחסומים ואולי בכלל לא יעצור אותך אם הוא יקלוט את זה.

אבל מה שכן, אם הוא יתפוס אותך על איזו עבירת תנועה ובדרך הוא יקלוט את זה, אז יש מצב שהוא יבקש ממך להוריד את זה. (ואת זה אני אומר מניסיון אישי, אחרי שהרכבתי לפני כמה שנים טובות את הלדים של המתזים בפרץ של התלהבות פתאומית ואז נתקלתי בשוטר משועמם).

פורסם
יש לי חבר ללשון, והוא כל הזמן אומר "אתה רוצה לנסוע לירושלים?". אז זו לא הצורה הנכונה כמו שחבר הפורום כתב.

איזה טמבל אני! עכשיו ראיתי אצל שלייקס (שם אמיתי שמור מפניי במערכת קארספורום (או במילים אחרות - אני לא יודע את השם שלו)) האיר את עיני. במקום לכתוב יש לי חבר מורה ללשון, כתבתי חבר ללשון... ט-מ-ב-ל! תודה שלייקס.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...