Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן כי גרפי זה משהו אחר. הוא לא חייב להראות לך רוחב בקשר לתדר מסויים אני לא בטוח אבל כנרא שיש שם אינדיקציה מסויימת שעוזרת להבין מה בידיוק עושים.

אני אפילו לא מדובר על רוחב, אני רק רוצה לדעת בגרפי מה הטווח של כל BAND ואת זה הוא לא מציג.

פורסם

שלום ,

בEQ הגרפי במכשיר שלך לא רשומים תדרים אתה כביכול מכוון על עיוור אבל אם אתה מתעקש תפתח את החוברת

של המכשיר שם אם אני לא טועה כתוב בדיוק למה מתייחסות כל אחת מהשנתות ובנוגע לפרמטרי,

ברור שזה הוא EQ יותר מקצועי מהסיבה שהסאונד אותו אתה מקבל מבלי לכוון הוא תוצר מסויים שהאנשים לרוב

לא מרוצים ממנו ולכן נותן לך "לתקן" את הסאונד לפי איך שאתה רוצה שישמעו + לפי מה שצריך שישמעו - EQ טכני.

ב 5band prametric EQ אתה שולט בכל מה שצריך - HI, HI-MID, MID,LOW-MID & LOW מה שמאפשר לך

לתקן את הסאונד במקומות בהם חסר או עודף לצורך העניין אל תשכח גם שהרכיבים וה"אקוסטיקה " של האוטו משנות את

הסאונד לכאן ולשם.

פרמטרי לא אומר wide band וגרפי לא אומר narrow band עדיף שאם לא יודעים למה הכוונה לא להטעות אנשים

הכוונה היא פה לרוחב הפעמון(slope,Q ) כמובן שבפרמטרי ניתן לשחק איתו ככל שתרצה ואילו בגרפי הוא קבוע מראש

תלוי בכמה ערוצים ה EQ הגרפי תוכנן ,מה שמשפיע על רוחב הפעמון בכיוון - ככל שיותר ערוצים בגרפי ה SLOPE יותר קטן

והשינויים יותר מדוייקים לעומת זאת בפרמטרי הם יכולים להיות מדוייקים או לא בגלל שינויי ה SLOPE אבל גם יותר נקודתיים אם אתה בוחר לעשות זאת יכול להיווצר מצב תיאורטית, שישנם תדרים בפרמטרי שאתה לא נוגע בהם בכלל ובעצם רק "מתקן" את התחומים ש"מפריעים " לך לשמיעה.

מקווה שעזרתי ואם לא אתה מוזמן להיפגש איתי ואני אשמח להראות לך ולהסביר לך אישית ואף לכוון אם תרצה.

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

היי, תודה על ההסבר המפורט

הורדתי את המדריך של המכשיר ודיפדפתי בו כרגע, הם לא מציינים שם במפורט מה התדרים עבור כל BAND

בכל מקרה, אשמח לקבל עזרה מקצועית בכיוון המכשיר :-)

• תוכן חדש...