Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מאד שמח לגלות את האתר הזה. "הסתובבתי" כאן עכשיו לא מעט זמן, וכיף לדעת שסוף סוף יש מקום שאפשר למצוא בו תשובות להמון שאלות.

האם מישהו במקרה יודע איך לגרום לאורות להידלק באופן אוטומאטי בפז'ו 307?

הם נדלקו באופן אוטומאטי, אבל אז לחצתי בטעות על auto שעל ידית האורות כנראה ומאז הם לא נדלקים באופן אוטומאטי.

מה צריך לעשות?

תודה רבה מראש לכל העונים,

ושלום לכל יושבי האתר

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

שנית, אין מצב של auto בידית, אלא רק כפתור בקצה שלה שלידו רשום auto אבל הוא לא נותן כלום.

ספר הרכב שלי הוא משום מה בגרמנית, וממה שהצלחתי להבין - צריך ללחוץ על הכפתור שתי שניות או משהו כזה, אבל

לא יוצא מזה כלום.

מה עושים?

תודה!

פורסם
קודם כל תודה על התגובה.

שנית, אין מצב של auto בידית, אלא רק כפתור בקצה שלה שלידו רשום auto אבל הוא לא נותן כלום.

ספר הרכב שלי הוא משום מה בגרמנית, וממה שהצלחתי להבין - צריך ללחוץ על הכפתור שתי שניות או משהו כזה, אבל

לא יוצא מזה כלום.

מה עושים?

תודה!

שלום לך....

יש לי פיג'ו 206 וגם לי יש את הפנקציה של האורות האוטמטיים , תאמת עוד לא נסיתי את הפונקציה (לפי דעתי מיותר מאוד) , אבל בכול מקרה תלחץ על הכפתור כמו שרשום לך בספר רכב ותחכה לערב. האורות האוטומטים נדלקים כאשר חשוך בחוץ (או ככה לפחות רשום בקטלוג של פיג'ו) אם זה לא ילך , אני יחפש בשני ספרי הרכב שיש לי (עברית ואנגלית) ויסביר לך מה רשום שם.

בהצלחה עמית.

1.6 206

• ספונסר פורום
פורסם

כאשר מתג ההצתה פתוח במצב ACC יש להחזיק את הלחצן לחוץ ל2 שניות עד הופעת צפצוך והודעה בצד "AUTOMATIC LIGHT ACTIVE"

פורסם

תודה רבה לכל העונים!

הצלחתי להשיג ספר רכב בעברית, ועכשיו הכל עובד יופי...

לא יאמן, גיליתי שאפשר להרים את החלונות דרך האזעקה (ע"י לחיצה ארוכה) ושאפילו יש לי צ'יינג'ר ברכב (ולא סתם מחזיק

ל-5 דיסקים..).

אני המאושר באדם.

תודה רבה!

• תוכן חדש...