Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני אדע שחודש מחירי הדלק יעלו, לפחות אנצל את המחיר הנוכחי ואמלא בשבת מיכל מלא.

ידוע לי כי איני היחיד שנוהג כך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום נכנסתי לתחנת דלק לתדלק. ולא, לא בגלל המחיר שעולה מחר. אלה בגלל שהמיכל כבר הגיע ל 1/4 ומחר אני מתכנן טיול.

הגעתי לתחנה וראיתי שיש תור הרבה יותר גדול מהרגיל ורק אז נדכרתי בכלל שהמחיר עולה. אך שימו לב !

התור התרכז במשאבות של השרות המלא, ז"א אומרת שהאנשים מתדלקים היום בשביל לחסוך 2 - 1 ש"ח. בעוד שתדלוק בעמדה של שרות עצמי חוסכת בשקט יותר מ 4 שקלים.

אז באמת איפה ההגיון של האנשים, במקום לתדלק בשרות עצמי ולחסוך כל תדלוק וכל החודש, רצים לתדלק בגלל שמחר עולים המחירים.

ואין מדובר על אנשים מגובלים חלילה (שדרך אגב יכולים לקבל שרות גם בעמדת התדלוק העצמי) אלה סתם על אנשים שמפחדים לנגוע בזרנוק שמה יינשך אותם.

פורסם

אוקיי אז דבר ראשון הצעתי למלא דלק בשבת לא כי זה שבת אלא כי זה היום האחרון בחודש למי מביניכם שלא הבין.

חיסכון של 14 שקל לטנק יכול להיות דבר נחמד דווקא, ולא בגלל ההרגשה שידפקו אותי אם אני אמלא יום אחרי אלא מסיבה פרקטית פשוטה מאוד.

אני לא מבין את כל אלה שנגד השרשור הזה לדעתי חשוב לדעת אם המחיר הולך לעלות או לרדת ולרבים מאיתנו דלק זו ההוצאה הגדולה ביותר על הרכב (יותר מיותרים השרשורים של "האם צריכת הדלק תרד או תעלה אם אני אזרוק את הבוסטר של התינוק מהמושב האחורי?")

פורסם

בחצות כמובן. המחיר תקף מה-1 לחודש ובמוצ"ש זה עדיין ה-31. בכל מקרה היום זה היום (אני משער שיהיה נורא עמוס בתחנות אז נסו לנסוע בשעות לא עמוסות מידי)

פורסם

כמה ישראלי.. לעמוד בשבת בבוקר בתור בתחנת דלק בשביל לחסוך כמה שקלים , והכי מצחיק לגלות שלפני שיגמר המיכל

יוזלו שוב מחירי הדלק ,חזקו ואימצו עם ישראל! ורצוי גם לאכסן כמה מיכלים מלאים במחסן כי אם כבר אז לחסוך 28 שקל עדיף.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

אני פשוט לא מבין מה המקור לציניות. מה הבעיה בכך שאנשים רוצים למלא מיכל לפני שהמחירים עולים?

אף אחד פה לא מתיימר לחסוך אלפים ואף אחד לא ממלא מיכלים שלמים כדי לחסוך 28 שקלים.

בבקשה הסבר לי מה המקור להודעתך.

פורסם

המקור להודעתי זו דעתי :) אי לא אצא בשבת בבבוקר לתחנת דלק בשביל לעמוד בתור למלא מיכל ולחסוך 12 ש"ח

מי שכן שיבושם לו, שבת שלום.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

רוב מי שאני מכיר מנצל את יום שבת כדי לצאת מהבית למקומות עם המשפחה. בדרך חזרה לתדלק זה לא נורא. בכל מקרה אני מבין את הדעה שלכם נגד השרשור הזה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

העלייה היא רק בחלקו היחסי של מחיר הדלק המושפע מהעלייה.

הבלו (2.5 ש"ח אאל"ט) - נשאר זהה.

מה גם שעלייה של 25% על כל הסכום תייצג עליה של ~שקל :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...