Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפשת רעיונות לרכב ב 25k-30k. רק אוטומט. בעיקר לנסיעות בינעירוניות, ככה שחשוב שיהיה בעל צריכת דלק נמוכה

חשבתי בעיקר על מכוניות קטנות: פולו או אופל קורסה. מי מהן טובה יותר, ואם יש לכם עוד הצעות אני אשמח

תודה רבה

פורסם

תתפלא אבל דווקא אם רוב נסיעותיך בינעירוניות אז גם משפחתיות מסוימות כגון קורולה מציגות צריכת דלק נמוכה למדיי

( כליטר ל15 ק"מ בקורולה 93-97 1.6 צורה ישנה),

בדרך כלל רוב ההבדל בצריכת הדלק בין מכוניות קטנות למשפחתיות, הוא דווקא בנסיעה עירונית שכן נדרשים להאיץ

את הרכב כל פעם מחדש וככל שהרכב כבד יותר נדרשת כמות דלק גדולה יותר.

בבינעירוני לרוב מדובר בנסיעה במהירות קבועה (שיוט) ולכן רכב כבד יצרוך פחות ולעיתים יעבוד בסל"ד נמוך יותר

במהירות שיוט.

כמה אתה נוסע בחודש?

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

תודה על התגובה

אני נוסעת בערך 2000-2400 קמ' בחודש. לכן מאוד חשוב שהאוטו יהיה חסכוני. וגם כמובן שלא ידרוש הרבה טיפולים

אופציה נוספת שחשבתי עליה היא הפורד פיאסטה, שנת 98-99. הבנתי שהיא מאוד חסכונית.

• תוכן חדש...