Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי לא מזמן טיפול שכלל החלפת תושבת מנוע (ימין), משולש ימין, וטיימינג. לאחר שהוצאתי את הרכב החלה נזילה די רצינית באזור השמאלי של הרכב. (45 ס"מ בדיוק מצידו הפנימי של הגלגל - אחרי יום יש כתם בקוטר של 10 ס"מ). שמתי מתחת עיתון וצבע השמן בהיר מאוד. (כנראה שמן גיר ולא מנוע).

האם יכול להיות שנעשתה איזו טעות בטיפול ויש קשר בין הדברים? או שככה זה הולך בסיטרואן - אתה מפנק אותה ויום אחרי היא ממציאה תקלה אחרת? :lol:

הקטע הוא שהמוסך שעשה את הטיפול עשה עבודה טובה, וקיבלתי עליו רק המלצות ממכרים - ולכן אני מרגיש לא בנוח להעלות את ההשערה הזו בפניו. אבל בכל זאת, אני קצר במזומנים וזה מבאס...

פורסם

צריל לבדוק האם צבע השמן שנוזל הוא שחור /חום - שמן מנוע או לחילופין אדום- שמן גיר.

פרט למחזירי השמן של הטיימינג קיימים גם מחזיר שמן אחורי (נמצא בין המנוע לגיר) וגם מחזיר שמן גיר של הטורק.

כדאי לחזור למוסך שעשה את הטיפול לאבחון הבעיה ותיקונה ובשום אופן לא להזניח.

תיקון הנזילה,כמה שיכאב בכיס ימנע כאבי כיס משמעותיים ביותר בהמשך הלא רחוק כמו החלפת גיר /מנוע בגלל נסיעה ללא שמן.

(אני כמעט הרסתי גיר במיצובישי בגלל נזילה מהגיר שהיתה ממוקמת בין שני החלקים - האוזינג או משהו בסגנון ורק לאחר שהרכב הידרדר לחלוטין בעליה וכמעט גרמתי לתאונה עם 4 אנשים שהיו איתי ברכב פתחתי מדיד שמן והסתבר שחסר שמן גיר וכמעט נשרף הגיר מחוסר שימון).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אתה יכול לצלם ולהעלות תמונה של האיזור ממנו יש נזילה?

יכול להיות שהנזילה ממחזיר השמן של הטיימינג או משהו באיזור...

הנזילה מאיזור הציריה - מחזיר השמן של הטיימינג נמצא בצד השני...

פורסם

קודם כל, ציריות יש בשני הצדדים, אתה יודע...

שנית - היה נדמה לי שרשמת שהנזילה בצד השמאלי של תא המנוע :oops:

רשמת שהנזילה מאיזור הציריה אז את מקור הנזילה את כנראה יודע כבר ולשאלתך - כן: אתה מפנק אותה ויום אחרי היא ממציאה תקלה אחרת :?

• תוכן חדש...