Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברכות בבקשה.

דין007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, יום שישי ה-8 בנובמבר 2002, לקחתי תחת חסותי סיטרואן ויזה 1982, שמספרה 82-947-46 להיות לי לויזה השניה בחיי. כמובן שלא מדובר בעוד כרטיס אשראי חסר ערך, אלא ביהלום מוטורי מלוטש. כמובן. :?::?::?:

העיקר שאני שמח,

עכשיו נותר רק לכתוב את המבחן ההשוואתי המרתק (אותי בלבד, כנראה) בין הויזה שלפני מתיחת הפנים לבין זו של אחרי.

:roll:

יש למה לצפות.

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

מדברים על ויזות..

מישהו מכיר את אלף האגמים?

יפה זה פשוט רכב מדהים . לדוד שלי שלי היה רכב מירוץ כזה הישר מסדנת פיז`ו טלבוט ספורט.

מנוע של 160 כס הנעה כפולה ופוזה פוזה פוזה....

אך חלום...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

היא משנת 1985 ובבעלותי 11 חודשים. במהלך אותם 11 חודשים פתחתי תסבוכת ויזה והתאהבתי בדגם על שלל גרסאותיו, השתים הללו הן רק ההתחלה.

ואם דברתם על ויזה אלף האגמים, יש גם גרסאות קיצוניות יותר, ויזה לוטוס וכרונו לדוגמא.

פורסם

זה נשמע ממש מנותק מהמציאות, אבל ה-כ-ל אפשרי. לעשות ויזה סטייל דה-שבו סהרה (שני מנועי 425- הנעה קדמית/אחורית/כפולה לפי בחירה) נשמע די מעניין.

שיגיע הזמן . . .

יותר מעניין יכול להיות טנדר C15 עם המון מקום מאחור למנוע ולכל נספחיו.

הויזה שעברה לידי היא לא זה מפרדס כץ, אלא מהרצליה. היא ללא טסט כרגע, נוסעת, בצבע לבן ובמצב סביר+. השנה היא 1982 (עוד לא בדקתי את התאריך המדויק אבל שלי יוצרה ב30 באפריל 1985) הויזה שונה משלי (1985) בעיצוב הפנים וקצת מבחוץ, המכניקה זהה כמעט לחלוטין. התוכנית היא לעבוד אליה ,להשתעשע עמה ובד בבד להיות בעלים אוהב ומטפח.

בכל מקרה עוד 10 שנים (ואני מגדיר את עצמי ספונטני...) בטוח יהיה לה רישוי בתור רכב אספנות, עד אז היא תעבור הרבה אסתטיקה ואולי מכניקה.

לסיכום: הפרוייקט הראשון שלי.

בכל מקרה, כל מי שיודע על עוד ויזות שיצור איתי קשר, מכיוון שהחלטתי לאסוף את ויזות ארץ ישראל מהרחובות ולהקדיש את חיי להן.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

פורסם

בכל מיקרה אני ולביו ישבנו על פרויקט להחיות את אלף האגמים וגם לעשות אותה קופה..

נפל בין הכיסאות.....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
בכל מיקרה אני ולביו ישבנו על פרויקט להחיות את אלף האגמים וגם לעשות אותה קופה..

נפל בין הכיסאות.....

יש כבר ויזה 4X4, היא מתחרה בראלי ספרינט ומוציאה תוצאות טובות מאוד . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בטעות היא הייתה של דוד שלי........

וגדלתי ליד הרכב הזה..

אז מה אתה שותק ????? תן פרטים, ספר מה עשיתם לה וכו' . . .

ד"א, השגת לי את המספר של המוסטנג ??? יש לה פה ביקוש רציני, אני ודרור מתים ללכת לבדוק אותה . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...