Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן בעייתי - פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכל הפורום

הרכב המדובר הינו פולו 98 1000סמ"ק 267K

משום מה כשאני מתניע בבוקר יש ריח לכמה שניות של בריחת גז

כשאני מפעיל את המזגן עוברות לפחות 12(!) דקות עד שאוויר קר ממש יוצא

יש מצב שהמדחס עומד לפגוש את בוראו? או אולי פילטר? הרכב עבר שאיבת ומילוי גז בטיפול 10 האחרון לפני חודשיים בערך

אודה למי שיוכל להמליץ על מוסך בצפון קרוב אלי יחסית (אני מצפת). תמיד אוכל ללכת למוסך צ'מפיון (מוסך סגול) בכרמיאל אך אלה שוחטים :(

תודה מראש לכל העוזרים והמשך יום טוב לכולם! :)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עדכון - היום הייתי במוסך סגול (צ'מפיון) בכרמיאל

בוצעו הדברים הנ"ל:

בדיקת מיזוג אוויר

ריקון ומילוי גז\וואקום

החלפת מסנן מזגן

הוזמן גם עבורי צינור BOOSTER או איך שזה נקרא ויותקן כשיגיע על חשבון המוסך (משום תקלת RECALL ישנה)

סה"כ 420ש"ח כולל מע"מ

ציינתי בנוסף שיש דליפה של גז ולאחר שהמוסכניק ישב קרוב לשעה על המנוע התגלתה הדליפה מהמדחס :(

יועץ השירות המליץ על חלופי שבעלות 2500ש"ח לפני מע"מ ועבודה. או שאחפש מקום לשפץ או שאשיג חלופי מפירוקיה.נראה איך הדברים יתגלגלו

תודה שוב לכל העוזרים :) שבת שלום

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

עדכון נוסף ואחרון

היום האוטו היה במוסך ולא היה ניתן לשפץ את המדחס (מה גם שהוא לא היה מקורי לרכב שלי :shock:)

אופציה יחידה שנשארה - להחליף למקורי (1600ש"ח כולל מע"מ ועבודה)

מקווה שלא יהיו יותר דליפות וכרגע הוא מ-ק-פ-י-א מקור! :-P

תודה שוב לכל העוזרים :) שיהיה לכולנו שבוע טוב ורגוע בדרכים!

אופיר

נ.ב - כשיצאתי ממוסך סגול (אתמול - וואי יצא לי חרוז) יועץ השירות אמר שהוא יחזור אלי טלפונית משום שהוא הזמין עבורי צינור בוסטר (booster) של המזגן (מה שזה לא יהיה) והם יחליפו לי על חשבונם במסגרת recall ישן שהיה בדגמים הנ"ל

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...