Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

על פ הקבוע ביומן אני נוסע בקרוב ל..... שטרסבורג (למה ? כי יש שם וילה עם בריכה + מנקה + טבח, שמחכה לי כבר שנה :-P).

התכנון הוא לנחות בגרמניה (פרנקפורט) לשכור רכב ולנסוע עד שטרסבורג (למיטב הבנתי 3-4 שעות בלבד), לשהות בשטרסבורג 4 ימים ולחזור לפרנקפורט ומשם ארצה.

ולפיכך נשאלת השאלה:

1. האם יש חברה מועדפת להשכרת הרכב (בוקסטר, קיימן, Z4 או משהו דומה. היינו: רודסטר או קופה נחשק) ?

2. האם מישהו יכול לסייע לי בנושא כבישי נהיגה משובחים באזור פרנקפורט ובעיקר שטרסבורג ?

תודה.

---

פורסם

לגבי הרכב - דרך SIXT העולמי, Z4 קופה/רודסטר או מרצדס SLK ב-505 יורו לשבוע כולל ק"מ חופשי וכל הביטוחים, תכנס לאתר שלהם, תחת Holiday cars (אני התקשרתי וקיבלתי מחיר בטלפון כי האתר לא עבד).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

WOW, אני מקנא.

שטרסבורג היא אחת הערים היפות ביותר והמהנות ביותר (ביד עם זלצבורג, ואולי עוד כמה ערים שנגמרות ב- בורג).

הנהיגה היא באמת עניין של כמה שעות (4-5 יותר מאשר 3-4 אם אני זוכר נכון).

אל תחמיץ בדרך את היידלברג - עיר אוניברסיטה קטנה עם טירה מהממת.

מבחינת כבישי נהיגה אני לא יודע אם זה האזור הטוב ביותר (דווקא הדרך ממינכן לזלצבורג כוללת הרבה יותר "סטיות" נהיגה מעניינות לאורך האוטוסטרדות). ברגע שתחצה לתוך צרפת אתה תראה שיש דרכים מאוד יפות בין הכפרים עד לשטרסבורג (אם תבחר בדרך המומלצת הזו ולא סתם באוטוסטרדה), אבל הדרכים גם די צרות ונראה לי שמסוכן להמר שלא יבוא איזה איכר ממול.

תהנה ותפרסם איזו תמונה כשתחזור :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כמו שציינו במחיר שפוי אפשר למצוא מכוניות מעניינות בSIXT.

אם בא לך להתפרע על איזו Boxter S , Cayman S או 911 תוכל להעזר ב-AVIS שישמחו להשכיר

לך את אחת מהמכוניות הנ"ל תמורת סכום פעוט של 150-350 יורו ליום עם הגבלת קילומטראז' כמובן.

Lexus CT200H

פורסם

טוב, לאחר ביקור ברתרים של חב' ההשכרה הגדולות נראה שקבוצת הרכב המעניינת מבחינתי היא SLK, Z4 ואלפא ספיידר החדשה...המחירים נעים בין 400 ל- 480 יורו ל- 6 ימים.

מאחר ואני אהיה עם מזוודות נשאלת השאלה למי מבין עלמות החן הללו יש תא מטען סביר יותר ?

---

פורסם

תרים טלפון לסוכנות של כל אחת מהם ותברר לגבי נפח תא המטען.

אפשר גם לעיין בקטלוגים שלהן באינטרנט, למרות שלא תמיד המפרטים מדוייקים.

אגב, האלפא היא הנעה קדמית - קח בחשבון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בנוסף, קח בחשבון שלא תמיד נפח המטען שרשום בקטלוגים באמת שימושי.. לפעמים הוא בא בכל מיני צורות מוזרות..

ואז הוא יכול להיות גם 400 ליטר, אבל בקושי תכנס מזוודה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

במרצדס יש תא מטען שמתאים בהחלט למזוודה קטנה פלוס כמה תיקים. הבעיה שעם גג פתוח אין שום גישה אליהם.

ב.מ.וו מציעה תא קטן משמעותית אבל אין בעית גישה.

בדוק אפשרות להשכיר גגון ערסל שיושב על תא המטען (משהו בסגנון של מוניות).

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
במרצדס יש תא מטען שמתאים בהחלט למזוודה קטנה פלוס כמה תיקים. הבעיה שעם גג פתוח אין שום גישה אליהם.

ב.מ.וו מציעה תא קטן משמעותית אבל אין בעית גישה.

בדוק אפשרות להשכיר גגון ערסל שיושב על תא המטען (משהו בסגנון של מוניות).

יניב

יניב, טוב לראותך שוב בפורום.

הבנתי שיש לך יתרון בכל הנוגע לגרמניה. יש המלצות לכבישים, חב' השכרה, רכבים קונקרטיים ?

---

• תוכן חדש...