Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור, יש לי טיוטה קורולה 2006 עם המערכת המובנת (קללה לצערי)

המערכת מצויינת, אבל מאוד מוגבלת, ולכל הגבלה יש "פריצה"

השאלה שלי היא אם קיים פלאג מסויים שאיכשהו נותן לי כניסת RCA או PL 3.5mm

כמובן בכדי לחבר מכשיר חיצוני (mp3,דיסקמן וכו').

ואל תשלחו אותי למתקינים וכו',

אני מסוגל לחבר לבד, רק צריך מקום לקנות, אם יש כזה דבר בכלל,

ועוד דבר, לפני שאני מטריח אנשים,

שלא יהיה מחיר אסטרונומי (מעל 250-300 שקל)

תודה מראש,

ניצן.

פורסם

תריץ חיפוש על המושג "מנחת" או "מתאם RCA"

תפנה ל"גיל-קאר" שהם המתקין המורשה של טויוטה בארץ (יושבים איפשהו באזור המסגר בת"א) ותשאל אותם אם יש למערכת הזאת מאחורה חיבור AUX או לפחות הכנה או אולי אפילו יציאה למגבר.

אם אין - האפשרויות שלך הן או לגשת למעבדת אלקטורניקה שיבנו לך יציאה למגבר במערכת הזאת או להשתמש במנחת או פרוססור נוסח "הקוסם" של רוקפורד - אבל ביקשת בלי מחירים אסטרונומיים אז תיאלץ להסתפק במנחתים.

אזהרה שבאה מהרבה נסיון - קשה מאוד להגיע עם מנחתים לתוצאות טובות ברכב - צריך מתקין מעולה עם הרבה נסיון בדברים האלה וגם צריך מנחתים טובים. (ממליץ על מנחתים של סטינגר)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה הוא ביקש מה אתה ענית לו...

הוא רוצה לחבר MP3 למערכת הקיימת ע"י AUX IN

ואתה דפקת לו הרצאה על איך מחברים מגבל לHU מקורית...מה הקשר ?

פורסם
מה הוא ביקש מה אתה ענית לו...

הוא רוצה לחבר MP3 למערכת הקיימת ע"י AUX IN

ואתה דפקת לו הרצאה על איך מחברים מגבל לHU מקורית...מה הקשר ?

כנראה ששכחת שם שתי שורות - "תפנה ל"גיל-קאר" שהם המתקין המורשה של טויוטה בארץ (יושבים איפשהו באזור המסגר בת"א) ותשאל אותם אם יש למערכת הזאת מאחורה חיבור AUX או לפחות הכנה או אולי אפילו יציאה למגבר. "

אבל יחיאל כבר חסך לנו את העבודה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...