Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BORI4KA: כי אמרו לי שיש דגם אמריקאי ויש ארופאי ואני לא יודע איזה דגם זה?

אמרת שאתה קונה את זה בארה"ב - יש להם נטייה כזאת למכור שם מכשירים שמתאימים לרדיו המקומי ולא לרדיו הישראלי. זהו דגם אמריקאי ככל הנראה (אני מסיק מההכנות הרבות לרדיו הלוויני הפופולארי בארה"ב) ולא יתאים לשימוש בארץ, ללא כיול.

אגב, המכשיר עצמו יעבוד מצויין בארץ ככל הנראה - הבעיה היחידה בד"כ היא אי התאמה של התדרים ברדיו וחוסר אחראיות.

הדגם הכי קרוב לשלך שמצאתי הינו 3900MP - והוא כפי שאתה יכול לראות בעצמך, לא כולל EUROPEAN TUNER, כמו רוב המכשירים שנמכרים בארה"ב.

bilbik כתב: אני רוצה לשאול איך הדגם הזה הוא טוב?

כן.

אתה רוצה תשובה יותר רצינית מזה, תכתוב שאלה יותר רצינית.

- איך לכתוב שאלה יותר רצינית?

- עושים חיפוש בנושאים בהם אנשים שחיפשו רדיודיסק בתקציב מסוים למשל. בשרשורים הנ"ל חברי הפורום שאלו אותם שאלות מכוונות - שאלות שיעזרו לנו לדעת מה אתה מחפש בעצם. לאחר שתספק לנו מראש את התשובות לשאלות המכווינות תקבל תשובות רציניות יותר. קצת שיעורי בית חבר'ה, אנחנו פה מרצוננו הטוב ולא נותני שירות.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אוקי, הבנתי תודה

יש לי עוד שאלה קטנה,

נכנסתי לאתר של זאפ השוואת מחירים.. הקשתי את הדגם הזה

והוא מצא לי...

http://zap.co.il/model.asp?model_id=574130

בדיוק אותו דבר, יכול להיות שמוכרים בארץ את אותו דגם? ויש מצב שעם אני מביא אותו דבר מארהב הוא יעבוד לי?

כי אמרו לי שדגמים ארופאיים זה עם סיומת 50 בסוף ואמריקאיים עם 00

גם הדם שאתה מכרתה נמצא בזאת... עם הם לא תומכים למה מוכרים אותם בישראל? או שהם כן תומכים?!

פורסם

זה אותו דגם , רק הוא עובר כיול תדרים באחת מעבדות שירות של יבואן פרללי , ואחריות ניתנת ע"י אותו יבואן .

:shock2::snipersmi
  • תוכן חדש...