Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בטסט בטכנוטסט בטירת הכרמל . יש לי דייהו רייסר 94 מטופלת מאודץ הבוחן לא מצא כלום על מה להכשיל אז הוא הכשיל על זיהום אויר. אמר לי לגשת לצד השני של המוסך שם ישימו לי תוסף לדלק שיסדר הכל. בא הבחור הוסיף את התוסף לדלק נתן קצת גז פתח את הבנד של הסעפת השפריץ קצת ספרי קרבורטורים . כל הטיפול היה לא יותר מ5 דקות. אמר לי לחזור לאזור של הטסטים והודיע לי שעברתי את בטסט האוטו לא מזהם יותר ואני צריך להשאיר אצלם 266 שקל על תוסף ועבודה. מה עושים למי מתלוננים? אני לא מתכוון לשתוק להם ראיתי את המחסן שלהם יש להם סטוקים של תוסף לדלק gold lable ופרסומות בכל מקום שזה מה שיעביר אותך בטסט אם יש למישהו עצות מה לעשות אשמח לשמוע

פורסם

למה נתת לו לשים את התוסף (מצטער שאני זורע מלח על הפצעים), הבנת אמרו לך שיש לך בעיה של זיהום, אין בעיה לך למכון אחר ואם גם שם מתעוררת הבעיה לך וקנה תוסף במקום זול כמו בתחנת דלק, בקשר למקרה זה אני לא חושב שיש לך הרבה מה לעשות כי היסכמת לפי מה שאמרת ולא היתנגדת

מה שכן יוכלו לעזור לך החברה שהם עורכי דין באתר

בהצלחה

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מה ישר עורכי דין? כל דבר קופצים, עורכי דין.

להלן דעתי האישית כאיש פרטי שאינו מומחה בעינייני טסטים וכדו:

הבחור נכנס למכון מסודר, נכשל על זיהום אוויר. הציעו לו תיקון והוא הסכים, שהרי לא "אנסו" אותו לבצעו.

במקום מכון טסטים, ובמקום גם מוסך לרכב.

למה לא בקשת שיסבירו ויראו לך למה לא עבר את הבדיקה הזו (והיו מראים לך- מקסימום בעלות של 26 שח של בדיקה חוזרת)

מצד שני, היה יכול לגשת למוסך שמתעסק בזה, ולא להסכים לתקן בו במקום, ולך תדע איך היה יוצא משם.

הבחור בחר להסכים לביצוע התיקון, ויותר מסביר שאין בכך פסול. לא צריך ישר לקבוע ולרשום דברים חמורים ונחרצים כמו:

avishaul9הבוחן לא מצא כלום על מה להכשיל אז הוא הכשיל על זיהום אויר.

ה"קביעה הזו", במקרה ספציפי זה, אינה מסתמכת על שום נתון ודאי , בטח לא מקצועי ,

על כן הקביעה הזו, אינה בת תוקף!

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

1. ל-90% ממכוני הרישוי אין רשיון למכירת כימיקלים, הגם שיצאה הוראה מאגף הרכב למכונים שיפסיקו עם הנוהל של מכירה זו.

2. לבוחן אסור להפנות רכב שנפסל בטסט למקום מסויים, במיוחד לא לחנות שקשורה עם המכון.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

במקום הספציפי יש גם מוסך. אולי לפי הספר אסור לו להפנות למוסך, את זאת איני יודע, אך אינני מאמין "שדחפו" לו משהו בכח או שלא צריך.

עשו ניקוי בית מצערת , חומר למיכל, קצת גזים חזקים, ואם האוטו היה גבולי, אז עכשיו הוא עבר.

יתכן שיצא זול יותר מכל טיפול אחר.

אינני פוסל על הסף שום דבר, שכן אני דוגל במשפט: NEVER_SAY_NEVER .

מהכירותי את המקום, אני את לקוחותי שהיו/ חברי / מכרי, ואף אנוכי! תמיד לשם בלב שלם.

מצד שלישי, מי כמוך קומפי, יודע שאת כולם לא ניתן להוציא מרוצים, גם אם היו איתם 110% בסדר. (אינני טוען שפותח התרד' כזה, בכלל לא, זוהי הערה כללית בלבד, למען ההגינות של היתכנות).

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
היום הייתי בטסט בטכנוטסט בטירת הכרמל . יש לי דייהו רייסר 94 מטופלת מאודץ הבוחן לא מצא כלום על מה להכשיל אז הוא הכשיל על זיהום אויר. אמר לי לגשת לצד השני של המוסך שם ישימו לי תוסף לדלק שיסדר הכל. בא הבחור הוסיף את התוסף לדלק נתן קצת גז פתח את הבנד של הסעפת השפריץ קצת ספרי קרבורטורים . כל הטיפול היה לא יותר מ5 דקות. אמר לי לחזור לאזור של הטסטים והודיע לי שעברתי את בטסט האוטו לא מזהם יותר ואני צריך להשאיר אצלם 266 שקל על תוסף ועבודה. מה עושים למי מתלוננים? אני לא מתכוון לשתוק להם ראיתי את המחסן שלהם יש להם סטוקים של תוסף לדלק gold lable ופרסומות בכל מקום שזה מה שיעביר אותך בטסט אם יש למישהו עצות מה לעשות אשמח לשמוע

קודם כל תגיד תודה שיש לך שנתון נמוך בשנה אחת כי אם היית עושה את הבדיקה הגדולה יותר של רכבים משנת 95 ומעלה היית כנראה יוצא בנזק גדול יותר.

דבר שני מנסיון אישי,טסט לרכבים בשנתונים כמו שלך בד"כ נכשלים על משהו ורק הטרטורים של ללכת למוסכים ולתקן ולחזור לבדיקה חוזרת שווה את ה266 השקלים ששילמת.

ודרך אגב, אם אתה חושב שהכשילו אותך בכוונה על משהו כי ככה הם נוהגים לעשות אז או שלא תחזור אליהם שנה הבאה או שתחזור שנה הבאה עם מנורה אור ברקס "שרופה" ויכשילו אותך על זה ותצא בנזק קטן יותר :wink:.

בכל מקרה,עברת טסט,יש לך שנה לנשום לרווחה.

שיהיה ערב טוב.

פורסם

תגיד תודה.

אינני יודעה מה היו תוצאות הבדיקה החוזרת .

רק שתדע שלסדר בעית גזים זה נורא .

תלך תעשה אינפוזיה או ניקוי וכיון מערכת דלק או חס וחלילה החלפת ממיר קטליטי או חישן למבדה .

זה היה עולה לך הרבה יותר.

אני כתבתי כבר כאן אותי הכשילו בקומפיוטסט והיתי בתוך ויקוח בין המכון הזרקה לטסטים ורק לאחר שבדקו אותי במכשיר אחר אצלם והוא הראה כישלון בפרמטרים אחרים העבירו אותי כדי למנוע ויכוח.

פורסם

אני דווקא מתרשם מקומבינה מכוערת של המכון רשוי - לא אנסו אותו לכלום, רק אמרו לו לגשת לשם ואח"כ לחזור לכאן ובסוף "קילפו" ממנו 266 ש"ח.

פורסם

נכון, גם לי קרה לפני כשלושה חודשים במאזדה 323 1.8 מודל 96 נכשל על זיהום , הבוחן אמר לי פתח מכסה מנוע והוריק לי פחית חומר לשמן.

צא עם האוטו וחכה ליד הקופה, קיבלתי טופס שעבר, שילמתי 100 ש"ח. העלתי בזמנו את העניין בפורום.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מצתרף לשרשור אך בשאלה קצת אחרת:

בזמן בדיקת הרכב במכון הרישוי ל - 4 גזים כיצד הם בדיוק יודעים את הסל"ד של המנוע?

הרי למחשב הרכב הם לא מתחברים.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

קרה לי מקרה דומה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=117011

רק שאני לא קניתי כלום מהמכון, הם הרוויחו עלי "רק " תשלום טסט חוזר ונאלצתי להחליף מסנן אוויר (לא קריטי).

שם המכון שעשה לי את זה- *** עריכת ההנהלה: כפי שהסביר Kompy בלינק שהבאת, אין טעם לפרט את שם המכון, כיוון שכל השתלשלות העניינים סובייקטיבית ***.

אני לא מבין איך ניתן לשים סוף לנוכלות הזו.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
קודם כל תגיד תודה שיש לך שנתון נמוך בשנה אחת כי אם היית עושה את הבדיקה הגדולה יותר של רכבים משנת 95 ומעלה היית כנראה יוצא בנזק גדול יותר.

דבר שני מנסיון אישי,טסט לרכבים בשנתונים כמו שלך בד"כ נכשלים על משהו ורק הטרטורים של ללכת למוסכים ולתקן ולחזור לבדיקה חוזרת שווה את ה266 השקלים ששילמת.

ודרך אגב, אם אתה חושב שהכשילו אותך בכוונה על משהו כי ככה הם נוהגים לעשות אז או שלא תחזור אליהם שנה הבאה או שתחזור שנה הבאה עם מנורה אור ברקס "שרופה" ויכשילו אותך על זה ותצא בנזק קטן יותר :wink:.

בכל מקרה,עברת טסט,יש לך שנה לנשום לרווחה.

שיהיה ערב טוב.

על מה להגיד תודה?!

אתם עולים על בריקדות כגובים מכם תשלום שלא כדין בכל מקום אחר, אך במקרה כזה אתם מרכינים ראש :shock:

תגיד תודה.

אינני יודעה מה היו תוצאות הבדיקה החוזרת .

רק שתדע שלסדר בעית גזים זה נורא .

תלך תעשה אינפוזיה או ניקוי וכיון מערכת דלק או חס וחלילה החלפת ממיר קטליטי או חישן למבדה .

זה היה עולה לך הרבה יותר.

אני כתבתי כבר כאן אותי הכשילו בקומפיוטסט והיתי בתוך ויקוח בין המכון הזרקה לטסטים ורק לאחר שבדקו אותי במכשיר אחר אצלם והוא הראה כישלון בפרמטרים אחרים העבירו אותי כדי למנוע ויכוח.

מה כ"כ נורא בלסדר מערכות ברכב שאינן תקינות?

אולי התמחור יקר יותר, אך אתה יודע שהנך משלם על תיקון הכרחי ולא על קומבינה.

כל המכשירים ב"קומפיוטסט" מכויילים ובעלי אישור ע"כ מאת מכון התקנים. כל המכשירים מראים תוצאה אחידה ואין הבדל בינהם.

אף אחד לא העביר את רכבך "בשל עינייך היפות" או לשם מניעת ויכוח.

מצתרף לשרשור אך בשאלה קצת אחרת:

בזמן בדיקת הרכב במכון הרישוי ל - 4 גזים כיצד הם בדיוק יודעים את הסל"ד של המנוע?

הרי למחשב הרכב הם לא מתחברים.

מכשיר הבד' מתחבר את הרכב עם כבל (+/-) אשר ממיר את קריאת האלטרנטור לסל"ד.

קרה לי מקרה דומה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=117011

רק שאני לא קניתי כלום מהמכון, הם הרוויחו עלי "רק " תשלום טסט חוזר ונאלצתי להחליף מסנן אוויר (לא קריטי).

*נמחק שם המכון - אין יכולת להוכיח נוכלות*

אני לא מבין איך ניתן לשים סוף לנוכלות הזו.

המקרה שלך אינו תואם לאחרים(רכב דיזל-בד' שונה) וכפי שהסברתי לך אז, לא ניתן להסיק מסקנות חד-משמעיות(הגם שמסנן אויר סתום משפיע רבות על תוצאות הבדיקה, גם בבנזין).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
על מה להגיד תודה?!

אתם עולים על בריקדות כגובים מכם תשלום שלא כדין בכל מקום אחר, אך במקרה כזה אתם מרכינים ראש :shock:

מה כ"כ נורא בלסדר מערכות ברכב שאינן תקינות?

אולי התמחור יקר יותר, אך אתה יודע שהנך משלם על תיקון הכרחי ולא על קומבינה.

כל המכשירים ב"קומפיוטסט" מכויילים ובעלי אישור ע"כ מאת מכון התקנים. כל המכשירים מראים תוצאה אחידה ואין הבדל בינהם.

אף אחד לא העביר את רכבך "בשל עינייך היפות" או לשם מניעת ויכוח.

מכשיר הבד' מתחבר את הרכב עם כבל (+/-) אשר ממיר את קריאת האלטרנטור לסל"ד.

המקרה שלך אינו תואם לאחרים(רכב דיזל-בד' שונה) וכפי שהסברתי לך אז, לא ניתן להסיק מסקנות חד-משמעיות(הגם שמסנן אויר סתום משפיע רבות על תוצאות הבדיקה, גם בבנזין).

עמית.. בלי להכליל כמובן את כל מכוני הרישוי אבל לצערי ישנם תופעות מוזרות ביותר אשר קורות במכונים ולי כלקוח אין מה להגיד עליהן חוץ מקומבינות מכוערות על חשבון גב הלקוח שידיו קשורות כי אין ברירה וחייבים להעביר רכב טסט.

אם אתה רוצה דוגמה קטנה ביותר ולא היחידה שקרתה לי במכון רישוי.

לפני שנה הלכתי למכון רישוי בנס ציונה בפאוור סנטר אצל מועלם עם הטיגרה שהייתה לי, באחת הבדיקות גילו שצמיג שמאלי קדמי לקוי והכשילו אותי טסט, הלכתי לפאנצרמעכרים ומצאתי צמיג במצב מעולה והרכיבו לי אותו ,הלכתי לבדיקה חוזרת ולהפתעתי לאחר 3 שעות בלבד פתאום גם הצמיג הימני קדמי היה לקוי והשמאלי תקין. מכיוון שזה כבר היה חוצפה בעיני שלפני 3 שעות אותו בוחן לא חשב לפסול את הצמיג הימני לא הסכמתי לוותר ולאחר דין ודברים גם עם בעלי המכון פתאום הסכימו להעביר אותי ללא החלפה של הצמיג. מה קרה?? פתאום זה בסדר כי עשיתי קצת רעש? כי עשיתי בלאגן ליד לקוחות אחרים? הרי אם הצמיג באמת לא היה תקין,לא היו מעבירים אותי בחיים. וזאת דוגמה קטנה וישנם עוד דוגמאות כאלו לרב.

אז אני לא בא לשפוט מישהו באופן אישי אבל לצערי מכוני הרישוי קיבלו טעם מקולקל לטעמי , במקום שיהיו הסמכות המקצועית ביותר לתקינות כלי רכב הם פשוט מחפשים באופן שיטתי כיצד להעלות את רווחי המכון(וזה בסדר גמור כי זה עסק לכל דבר) אבל למה בצורות מפותלות ולא בקו ישר??

אז אל תפגע כי יכול להיות שאצלך זה לא מתנהל ככה אבל לצערי( ואני בטוח שאני לא היחיד שמרגיש ככה) כל שנה שמגיע טסט אני מכין את עצמי נפשית (חוץ מהכנה של הרכב) לריבים עם המכון.

ובנימה יותר נחמדה... שיהיה לכולם המשך יום טוב.:-P

פורסם
עמית.. בלי להכליל כמובן את כל מכוני הרישוי אבל לצערי ישנם תופעות מוזרות ביותר אשר קורות במכונים ולי כלקוח אין מה להגיד עליהן חוץ מקומבינות מכוערות על חשבון גב הלקוח שידיו קשורות כי אין ברירה וחייבים להעביר רכב טסט.

אם אתה רוצה דוגמה קטנה ביותר ולא היחידה שקרתה לי במכון רישוי.

לפני שנה הלכתי למכון רישוי בנס ציונה בפאוור סנטר אצל מועלם עם הטיגרה שהייתה לי, באחת הבדיקות גילו שצמיג שמאלי קדמי לקוי והכשילו אותי טסט, הלכתי לפאנצרמעכרים ומצאתי צמיג במצב מעולה והרכיבו לי אותו ,הלכתי לבדיקה חוזרת ולהפתעתי לאחר 3 שעות בלבד פתאום גם הצמיג הימני קדמי היה לקוי והשמאלי תקין. מכיוון שזה כבר היה חוצפה בעיני שלפני 3 שעות אותו בוחן לא חשב לפסול את הצמיג הימני לא הסכמתי לוותר ולאחר דין ודברים גם עם בעלי המכון פתאום הסכימו להעביר אותי ללא החלפה של הצמיג. מה קרה?? פתאום זה בסדר כי עשיתי קצת רעש? כי עשיתי בלאגן ליד לקוחות אחרים? הרי אם הצמיג באמת לא היה תקין,לא היו מעבירים אותי בחיים. וזאת דוגמה קטנה וישנם עוד דוגמאות כאלו לרב.

אז אני לא בא לשפוט מישהו באופן אישי אבל לצערי מכוני הרישוי קיבלו טעם מקולקל לטעמי , במקום שיהיו הסמכות המקצועית ביותר לתקינות כלי רכב הם פשוט מחפשים באופן שיטתי כיצד להעלות את רווחי המכון(וזה בסדר גמור כי זה עסק לכל דבר) אבל למה בצורות מפותלות ולא בקו ישר??

אז אל תפגע כי יכול להיות שאצלך זה לא מתנהל ככה אבל לצערי( ואני בטוח שאני לא היחיד שמרגיש ככה) כל שנה שמגיע טסט אני מכין את עצמי נפשית (חוץ מהכנה של הרכב) לריבים עם המכון.

ובנימה יותר נחמדה... שיהיה לכולם המשך יום טוב.:-P

ממש גאון. אז עכשיו אתה נוסע ברכב בעל הנעה קדמית, אתה ודאי מתייחס אליו כ"ספורטיבי" ונוהג בהתאם (למרות שהוא ממש לא!) וכל זה עם 2 צמיגים קדמיים לא זהים מבחינת יצרן, שנתון ומצב אחיזה (ואולי גם חתך - לך תדע). מבריק. אל תתפלא למצוא את עצמך "שתול" על איזו גדר בגלל שבאמצע הסיבוב איבדת שליטה ואתה לא ממש יודע למה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...