Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים !

אתמל נסעתי לת"א עם נוסע אחד יותר (אני ועוד 3 ) בדרך היתה ניידת שחיכתה באיזה "פקקון" קטן בעיר ורק עצרה אנשים השוטרת עצרה אותי ואחרי שחיכיתי איזה שעה עד שהיא תגמור עם עם 4 נהגים עם אותה עבירה היא הביאה לי הזמנה לשימוע לי ולבעל הרכב היא לקחה לי את רישיון הרכב ואת הרישיון שלי והביאה לי רישיון זמני אני צריך ליהיות מחר בשימוע בפני קצין.

עכשיו השאלה היא כזאת אין לי עבירות קודמות ואין לבעל הרכב עבירות זאת עבירה רישונה שלי רציתי לדעת מה יהיה מחר האם יקחו את הרישיון או את הרכב או אולי יהיה קנס מישהו יודע או קרה לו מקרה דומה?

מה אפשר להגיד להגנתי??

תודה לעוזרים

פורסם

מה שירצה ויחליט קצין המשטרה במהלך השימוע

וכמו שאתה בוודאי יודע, כל קצין משטרה יכול להחליט משהו שונה מחברו.

אני למשל מכיר קצין את"ן שבעיקרון הוא אדם נוח וותרן - כלומר לא מחמיר מידי.

אבל בגלל שהוא יודע שהוא קצת וותרן, אז באופן קבוע הוא מבקש מהסגן שלו שיערוך את השימועים ויחליט בעצמו.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מה במקרה הכי גרוע יכולים לעשות לי (אין לי עבירות קודמות) ומה במקרה הכי קל יכולים לעשות לי??

תודה

ד.א

זה החופש הגדול מזה לא בא לי לאבד תרישיון בתקופה הזאת

פורסם

תצפו לגרוע, ואם יחליטו אחרת ויוותרו לכם קצת אז כבר תדעו את זה.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

להחרים לך את הרכב לחודש,

את הרשיון שלילה מנהלתית לחודש עד שיהיה משפט תעבורה,

במשפט השופט יכול לקחת לך את הרשיון לתקופה של עד 5 שנים,

כשתקבל את הרשיון בתום השלילה תצטרך לעבור עוד שנתיים של נהג חדש. (זה התרחיש הכי חמור שיכול לקרות),

וזה מה שקרה לחבר שלי למשל -

הרכב לא הוחרם, הוא קיבל שלילה מנהלתית לחודש ובמשפט השופט גזר עליו קנס של 500 ש"ח ונתן לו שלילה על תנאי של 3 חודש למשך שנתיים.

בקיצור, הכל תלוי במזל שלך עם הקצין ועם השופט.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

1. דבר בדחיפות עם עו"ד לתעבורה, עוד לפני השימוע. יש טלפון של אסף שמיר כאן בפורום, מומלץ. על ייעוץ טלפוני ראשוני לא יקחו לך כסף.

2. רצוי שבעל הרכב יכריז שהוא לא היה מודע לכך שאתה נוסע עם יותר נוסעים מהמותר והוא רואה זאת בחומרה ולא יתן לך את הרכב וכו' וכו' והוא זקוק לרכב לפרנסתו וזה רכב יחיד בבית וכו' וכו'. זה יכול לעזור ע"מ שלא יחרימו את הרכב.

גם שיבכה קצת על זה שהחרמה זה נזק כספי מאוד גדול בשבילו ואין לו את הכסף לשלם לגרירה והאכסון וכו'.

3. שלילה מנהלתית אתה עשוי לקבל. תגיד שאין לך עבירות קודמות ושלא הואשמת בשום עבירה אחרת בנוסף להסעת הנוסעים, ותקווה לטוב. גם אם תקבל שלילה מנהלתית אתה תוכל אח"כ בסיוע עו"ד לנסות לקצר אותה ע"י בקשה מתאימה - ואולי לסיים את כל התיק באותה הזדמנות.

4. במשפט צפה למשהו בסדר גודל שאמרו כאן - שלילה על-תנאי ואיזה קנס. זו לא עבירה סופר-חמורה.

5. עוד כמה זמן יש לך לסיום ה"נהג חדש"? אם תוכל לדחות את המשפט עד אחרי שייגמר - עדיף. אחרת תהיה עוד שנתיים נהג חדש ואולי יבקשו ממך לעבור שוב תיאוריה.

אגב, סתם לידיעתך - בסמכות הקצין להחרים את הרכב ו/או לשלול את הרשיון מנהלתית לחודש בלבד, ולא יותר מכך (בעבירה זו). שלא יעבדו עליכם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...