Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מסתכל על הודעות בפורום הזה כבר הרבה מאוד זמן קורא מאמרים ומשתמש באופציית החיפוש לתשובות שאני מחפש.

הגיע הזמן לרכב ראשון ואני מתלבט מה לעשות

יש לאמא שלי מאזדה לאנטיס 97 עם 120K ק"מ יד 2 שהראשונה היתה אצל סבא שלי, סאן רוף שמורה ומטופחת.

אני לא מחבב את האוטו הזה ממש למרות שאין לי שום טענות כלפיו וחשבתי לימכור אותו להביא מכונית של צעירים יותר (אני לא אכתוב מכונית "ספורט")

רנו מאגן קופה

מיציבושי קולט

או איביזה

הבעיה מתחילה פה שהמכוניות שאני רוצה חרושות ע"י אנשים כמוני אין מה לעשות צעירים, אני מודה ואני לא יודע אם שווה להחליף את הרכב שאין לי שום בעיות (טפו טפו טפו) באחד מהמכוניות האלה שאני ממש ממש רוצה !

השאלה אם ללכת עם הרצון ועם ההנאה, לנהוג במכונית שאתה אוהבאו להישאר עם המכונית ה"אמינה"

תודה מראש, ליאור

פורסם

בתור אחד שנוהג על לאנטיס משפחתית, תקנה רכב ידני, הרבה יותר מהנה ומתאים לצעירים, לא תתחרט.

המאזדה שלכם שמורה, ואתה בתור נהג צעיר מתכוון לגמוע איתה קילומרטז', לבדוק את היכולות שלה, ולעשות קצת שטויות עם הרכב.

ולדעתי חבל על רכב כזה, זה גם יהיה יותר חכם כלכלית להעלות על הכביש עם רכב ישן, כך לא תתבאס מכל שריטה שתעשה לו, אם תשבית זה לא ייכאב כל כך, הרכב יהיה נשלט יותר וגם קל יותר ללמוד את המכניקה של הרכב ולטפל בו אם הוא בנוי בצורה בסיסית וללא אלקטרוניקה מסובכת.

מה התקציב? אם תקנה רכב של צעירים אתם תמכרו את המאזדה או תחזיקו שתי מכוניות? הוצאות קנייה,תחזוקה ודלק הם עלייך בכל מקרה?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

נכון שאני מסכים בחלק מהדברים שכתב קודמי לתגובה אבל לדעתי עדיף להישאר עם משהו אמין ביד ולא לקנות חתול בשק שאינך מכיר וה' יודע כמה כסף תשפוך עליו במוסכים.

אני יוצא מנק' הנחה שתקציבך לא גדול (עד 15-20K),אינך עובד כנראה ולא ברורה לי מידת היכולת שלך להחזיק רכב מבחינה כלכלית.

חשוב על העניין שנית,אני אם הייתי יכול הייתי נשאר עם המאזדה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סליחה שלא נתתי יותר פרטים

אמא שלי מתכוונת ליקנות רכב חדש ואני יקבל את המאזדה... אני יכול לעשות מה שאני רוצה עם הרכב קח שהתקציב הוא ערכה של המאזדה...

למאזדה יש מראה צעיר עם הסאן רוך והכול וזה אוטו חמוד אבל אני מעדיך אוטו ידני מראה צעיר יותר ושאני יהנה ממנו...

עוד תגובות?

פורסם

לדעתי תשאר עם המאזדה,אמינה די נוחה לדעתי יותר מזה אתה לא תצתרך.

אולי ההתנהגות והנוחות של הרנו עדיפה אבל מבחינת אמינות אין מה להשוות בכלל.

קולט זה סופר לאנסר בלי תחת שרובם שחוטות, ומהאיביזה על תצפה לכלום חוץ ממראה יותר" צעיר".

אם אתה לא איזה חורך אספאלט ורוב השימוש שלך ברכב יהיה יומיומי עירוני אז רק אוטומט.

כמו כן המאזדה זאת אחת המכוניות האמינות שיש ואם תהיה מטופלת לפי הספר אז היא תשרוד יפה את כל מה שתעולל לה.

פורסם

עם כול האמינות וזה שאני יודע את כול ההיסטוריה של הרכב...

לא עדיף בשביל נהג חדש רכב ידני עם מראה צעיר ושיהיה כייף לנהוג בו?

אשמח לקבל עוד עצות

פורסם

מזדה לאנטיס היא אחת היעילות שיש?

מה על לקנות מזדה שעברה תיקון ראש מנוע לא מזמן?

והאם זה שהמוכר אומר שיש לו ספר טיפולים אבל לא כאן צריך לעלות לי נורה אדומה?

פורסם

הי,

לדעתי הרכב שישמש אותך צריך להלום את צרכיך- ואם מה שאתה רוצה/צריך זה רכב ידני קומפקטי עם מראה "צעיר" יותר אז מכור את המאזדה וחפש אחד כזה המצב הכי טוב שאתה יכול.

בהצלה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הי ליאור,

לאחר ההודעה בפרטי- אני משוכנע שאתה צריך למכור את המאזדה ולהביא קופמקטית ידנית "צעירה", וחמודה (משהו אמר האיביזה של BENJ?...)

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הצעות למכוניות עם מראה "צעיר" וביצועים מרשימים יתקבלו בשמחה וגם עוד תגובות על מה כדי לעשות...

פורסם
לדעתי תשאר עם המאזדה,אמינה די נוחה לדעתי יותר מזה אתה לא תצתרך.

אולי ההתנהגות והנוחות של הרנו עדיפה אבל מבחינת אמינות אין מה להשוות בכלל.

קולט זה סופר לאנסר בלי תחת שרובם שחוטות, ומהאיביזה על תצפה לכלום חוץ ממראה יותר" צעיר".

אם אתה לא איזה חורך אספאלט ורוב השימוש שלך ברכב יהיה יומיומי עירוני אז רק אוטומט.

כמו כן המאזדה זאת אחת המכוניות האמינות שיש ואם תהיה מטופלת לפי הספר אז היא תשרוד יפה את כל מה שתעולל לה.

תגיד לי אתה עושה גם חתונות?

נהגת פעם באיביזה, לא כי אני נהגתי על כל המכוניות במדוברות בשירשור והאיביזה היא אחלה תמורה לכסף

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...