Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד.

שלום , יש לי סוזוקי בלנו 99

ועכשיו האוטו עובר שיפוץ ראש מנוע,

הייתי רוצה לדעת מה יכולים ליהיות הגורמים להגיע למצב שבו ראש מנוע זקוק לחריטה

אני מטפל באוטו בזמן, שם מיים שמן ודואג שלא יהיה חוסר , משתמש במיים ירוקים, משתמש

בK44 פעם בכל 20 אלף.

האם: האם נסיעה מרובה יכולה לגרום לזה? אני נוסע כ25 אלף ק"מ בשנה

אשמח לכל מידע על טיפולי ראש מנוע

מה זה אומר לגבי המשך תוכלת החיים של האוטו / מנוע בכלל

על מה לשים דגש לראות שעובד תקין?

פורסם

הרכב הזה ספציפי הוא בבחינת מה שמכונה בתנ"ך שור מועד.

יש לו נטייה לסבול מבעיות ראש מנוע.(משום מה ראש המנוע נאכל ברכב הזה כמו חטיף במבה).....

בזמנו אבא שלי קנה רכב חדש 97 מהחברה וב- 85,000 ק"מ למרבה ההפתעה ביום בהיר התחמם הרכב עד למעלה ללא סימן מקדים,לא נזילה ,לא בעית רדיאטור ופשוט בחברה אמרו שהיה פאק בייצור והלך ראש מנוע.

החברה בגלל שהרכב היה באחריות שיפצה ראש מנוע על חשבונה.

לאחר שנה וחצי,אבא שלי קם בבוקר אחד ובבדיקת שמן שגרתית מגלה,שהוא מכין "נס קפה" אבל לא שותה אותו.

שוב,לא היה סימן מקדים ובחברה אמרו ששוב הלך הראש.

זה היה גם בתקופת האחריות ואבא שלי כבר התעצבן(כל יום הוא נסע עם הרכב מקרית את ועד מקום העבודה שלו בטבריה)

ובחברה החליטו לקחת מנוע של סוזוקי שעברה תאונה שעליו היו 20,000 ק"מ והחליפו את כל המנוע.

אבל כאן מכיוון הרכב עבר את תקופת האחריות במקצת הם הגיעו איתו לפשרה והוא שילם רק 70% מהתיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ואני חשבתי (או ליתר דיוק, הייתי משוכנע) שסוזוקי בלנו, כמו כל היפניות, לא מתקלקלת אף פעם.

ראש מנוע אחרי שמונה שנים ? ישמור השם. אפילו בסיטרואן ימ"ש אין דברים כאלה.

בטח מקרה חד פעמי.

פורסם

המנוע עבר 140 אלף ק"מ לפחות ככה אני רואה בספידומטר ..

יש טעם לערב את סוזוקי בבעייה הזאת? או שהם יצחקו לי בפנים בגלל שזה רכב שנת 99..

דיברתי עם המוסכניק ונמצא שהיה סדק בראש מנוע,

מישהו יכול לתת לי הערכה גסה של מחיר טיפול שכזה

פירוק/הרכבה

ראש מנוע חלופי

רדיאטור חדש

ואשמח לדעת מה דעתכם האם כדאי להחליף כבר מנוע או להסתפק בראש מנוע

ו/או האם הסבירות מצביעה על כך שאני צריך להפטר מהאוטו ולקנות חדש?

מה דעתכם ?

פורסם

תראה בשנת 99 כבר באמת שאין טעם לפנות לחברה כי אין אחריות .

ראש מנוע,עלותו לתיקון תלויה אם תתקן במוסך מורשה אתה עלול להגיע לאיזור 3500-4000 ש"ח בקלות,ואם תטפל במוסך כללי

תוכל לעשות ראש ב- 2000-2500 .

שיתקנו אותי המומחים ממני אבל אני לא חושב שמוסך מרכזי באיזושהי חברה משפצים ראש מנוע במוסך.

מפרקים ראש מנוע ושולחים חרט,הוא קובע אם ניתן לתקן את הראש ומה מידת העבודה (מילוי/יישור,חריטה).

קח בחשבון שאם יש סדק בראש המנוע (מה שקרה אצלנו בפעם השנייה,סיכויים טובים לכך שיהיה קשה עד בלתי אפשרי לתיקון ואז האפשרות היא להביא ראש של סוזוקי אחרת או להחליף מנוע (לדעתי אם אתה מאזור הצפון,פנה לחיפה טכניקה,יש להם ראשי מנוע משופצים מוכנים לרוב סוגי הרכבים עם אחריות).

פורסם

כמו שכתבתי לך, תעמוד על כך שזה לא יהיה ראש מפירוק,כי לך תדע מה עבר עליו.

תמצא לעצמך ראש משופץ עם אחריות כי אם לא,עוד שלושה חודשים אף אחד לא ידבר איתך ותשלם כפל גם חלקים וגם עבודה.

פורסם
עד כמה שהבנתי המכונאי שלי כבר "ישיג" לי ראש אחר

אני רק מקווה שזה יהיה ראש טוב ולא כבר אחרי שיפוץ .

לדעתי עדיף לך להשיג בעצמך ראש מנוע ממקור אמין וטוב.

זה מקרה קלאסי שהזול יוצא בסוף יקר...

• תוכן חדש...