Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה אז אני רוצה לספר לכם משהו ...

אתמול הלכתי לראות פונטו טורבו אוטו יפיפה באמת הוא צבוע כללי אבל עשו עבודה מדהימה באמת ..עכשיו המצב המכני של הרכב לא משופר ולא כלום חוץ מפורק לחף ופילטר פתוח.. עכשיו שעשיתי נסיעת מיבחן האוטו לא מרעיש נוסע כמו שצריך יש רק בעיה אחת ... אני בתור איש שירד מאונו טורבו רגיל לדחיפה ברגע שהטורבו ניכנס לפעולה בפונטו לא היה דחיפה לפי דעתי יש איזה קרע באחד הצינורות של הטורבו כי לפי דעתע היא מאבדת גדישה כי היא גודשת ממש נמוך ...... עכשיו לפני שאני רוכש את הרכב רציתי לדעת עים יש סיבה אחרת למה היא לא גודשת גבוהה והעים יד 10 צריך להיתרחק מזה כי מצב הרכב חדש ... אההה וגם מנורת ABS דולקת אז שפתחתי את מכסה המנוע ראיתי שהמחשב של הABS מנותק למה ??? יש סיבה שהוא ניתק את הABS תודה לכול מי שעוזר ואני מיצטער עים אני רושם את ההודעה במקום הלא נכון . אני חייב פשוט לדעת הכול על הרכב הזה כי לפי מה שאומרים זה רכב שהוא ביכלל לא אמין. אני רוצה להביא את הרכב למצב סטנדרת כמו שהיה בחברה אני לא חובב שיפורים במיוחד לא באיטלקיות עים מנוע רגיש השאלה היא ? עים אני מביא אותה למצב שהיא סטנדרת היא תהיה אמינה ???

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...