Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בנרות כבר איזה שלוש חודשים אור בלם אמצעי (שלישי) לרנו מגאן, דור ראשון, 5 דלתות.

בחברה הוא עולה 270 שקל. וממש לא בא לי להוציא סכום כזה על חתיכת מנורה מעפנה. וגם לא בא לי להדביק כי אז איאפשר להסיר אותו כדי להחליף נורות בפנים. (וגם מבחינה אסתטית אני מעדיף חדש).

קיצר, חיפשתי בפירוקיות ולא ממש הצלחתי למצוא.

ועכשיו החלטתי לבדוק באיביי - אבל גם שם אני לא מוצא (וניסיתי כמה שילובי מילים, אבל ללא הצלחה).

מישהו שמתמצא אולי באיביי יכול לעזור לי למצוא את החלק במחיר שפוי (סביב ה100 שקל)?

או אם למישהו יש את החלק בבית/מכיר פירוקייה?

כל עזרה במציאת החלק תתקבל בברכה!

תודה!

נ.ב. אני לא יודע אם זה מתאים לפורום טכני או אוף טופיק, אבל נראה לי שזה פה. (אם המנהלים לא יסכימו איתי, אפשר כמובן להזיז לאוף טופיק).

בברכה!

יונתן.

פורסם

תעלה תמונה מדויקת של החלק. אני אחפש.

ניסית באיביי הצרפתי ?

במקרה הכי גרוע, תבחר קטגוריה ותת קטגוריה מגאן (הכל בקטגוריית חלקים) ותעבור על הכל.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אם לא הייתי יודע שיש לי סיכוי קטן למצוא את זה, לא הייתי פונה בבקשה לעזרה לפורום.

אני פשוט לא מומחה גדול לחיפוש באיביי (בטח שלא בצרפתית), וקיוויתי שאולי תותחי האיביי שבין האנשים פה יוכלו לעזור לי, או לפחות לתת לי כיוון טוב לדרכי חיפוש יעילות.

או לחלופין אם מישהו כאן יכול למכור לי/ להפנות אותי למוכר בארץ שניתן להשיג ממנו את החלק. אני מאוד אודה לו!

ליאור - כרגע אין לי תמונות של החלק (חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי), ואין לי גישה למצלמה. אני אנסה לצלם יותר מאוחר. בכל מקרה, אין שם הרבה חוכמות, זה כולה פנס אמצעי, וצריך להיות כתוב שהוא מתאים לרנו מגאן משנתון 96-99, לדגם 5 דלתות.

כמו שציינתי - כל עזרה (לא עידודים/עידודים שליליים) תתקבל בברכה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אין לא באנגלי ולא בצרפתי.

בדקתי גם ליתר בטחון בגרמני. גם אין.

250 ש"ח זה לא יקר.

כך בחשבון שגם אם היה באיבאי, המשלוח היה בסביבות 100 ש"ח.

Omnia mea mecum porto

פורסם

איזה עצבים - אני חצי לילה חיפשתי את החלק הזה, אפילו תחת ערך חיפוש megane בלבד! קיבלתי 2419 ערכים תואמים ואף אחד מהחצי הראשונים לא היה אור בלם.

אגב אני לא בטוח שהמשלוח היה עולה 100 שקל. וגם אם כן, אם החלק משומש - אז החלק עצמו היה יכול לעלות בין 20-50 שקל, ואז המחיר הסופי עדיין היה יוצא יותר זול.

מה הסיכוי שמישהו יוכל לעזור לי למצוא את החלק בארץ? או יהיה מוכן למכור לי אחד?

בברכה!

יונתן.

פורסם

גם אני חיפשתי לך עכשיו (אני מנוסה מאוד בעניני איביי) ולא מצאתי כלום (עשיתי חיפוש כלל עולמי - בכל המדינות ביחד)

גם ש 250 לחלק מקורי זה ממש לא הרבה כשמדובר על רנו. גם אם היית מוצא כזה באיי ביי נגיד שהמנורה עצמה היתה עולה לך $39 והמשלוח עוד $20 = 240 שקלים = לא משתלם. גם רוב הסיכויים שמה שהיית מוצא באיביי היה חלק aftermarket ולא מקורי של רנו.

אני הייתי ממליץ לך לקנות את המקורי ב 250 פה בארץ וזהו.

בברכה,

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם
גם אני חיפשתי לך עכשיו (אני מנוסה מאוד בעניני איביי) ולא מצאתי כלום (עשיתי חיפוש כלל עולמי - בכל המדינות ביחד)

אשמח אם תסביר בקצרה מאוד איך עושים חיפוש כזה.

Veni Vidi Vici

פורסם
אשמח אם תסביר בקצרה מאוד איך עושים חיפוש כזה.

אוקיי אז ככה,

נכון שבחיפוש הפשוט אתה מכניס מילות חיפוש ולוחץ חפש? ואז החיפוש מראה לך את כל מה שהוא מצא / לא מצא. ברגע הזה בצד שמאל מופיעות לך גם כל מיני אופציות של חיפוש מתקדם. ויש שדה שנקרא "location" שם אתה בוחר worldwide ואז זה מחפש בכל אתרי איביי ביחד (לא רק אמריקה ולא רק אירופה אלה הכל יחד) ומציג לך את התוצאות הכוללות.

בברכה,

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• תוכן חדש...