Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - אני רוצה מקלט בלבד!! לא מכשיר שלם עם מסך. יש לי Imate K-jam והוא יריץ את תוכנת המפות.

עכשיו, רוב המקלטים הם עם סוללה נטענת ונותנים 10-20 שעות עבודה. צריך להדליק אותם ידנית בתחילת נסיעה, לחכות שיסתנכרנו, להפעיל את תוכנת המפות ולהתחיל לנסוע.

אין לי @#%% לזה.

אני רוצה לחבר את המקלט ישר לפלוס מהסוויץ' דרך מתאם המצית שלו שיידלק לבד בפתיחת סוויץ' ויכבה לבד כשאובדת לו תקשורת ה Bluetooth עם ה Kjam. המקלט הולך להיות סגור בתוך תא הכפפות או באיזה מקום אחר נסתר ואני לא רוצה לגעת בו בכלל ולא לראותו - רק לפתוח סוויץ', להזין יעד ולנסוע.

בקשה מוגזמת ? יש לכם מקלטים להמליץ לי (SIRF 3 בבקשה מינימום) ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האמת היא, שבמסגרת העבודה יצא לי לבדוק GPS נייד, מהסוג שאתה "שונא", והוא דווקא די נוח, ובאיכות די גבוהה.

אם אתה באמת משתמש המון בGPS, אז ייתכן וזה מעצבן, אבל אם זה רק פעם ב, שווה לשקול את זה.

בנוסף, אתה בונה על אנטנה חיצונית?

כי אם לא, אתה עלול להתקל בבעיות קליטה (Line Of Sight), אם המקלט יהיה במקום סגור לגמרי.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

רילטק RBT2001 , זה בלוטוס , הוא מגיע בערכה עם מטען לרכב...

והוא יעשה את העבודה הכי טוב שרק אפשר כל זה במחיר מאוד נמוך....לעוד מידע בנושא

http://www.pocket.co.il

סביר להניח שתקבל שם פי 15 מידע מפה

פורסם

זה מה שחשבתי גם, והRBT הזה אמור לעבוד טוב גם מתוך תא הכפפות.

אז מה, לרדת מנושא החיבור הקבוע שלו ? אני עדיין אצטרך ללחוץ על ה POWER, הא ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בערכה של הדיבורית מגיע מטען שקע מצת, ככה שאתה יכול לחבר אותו באופן קבוע.

לגבי הקליטה - הבדיקות שאני עשיתי עם הדיבורית היו כאשר היא מוצבת על הדש-בורד.

אם זה באמת מעניין אותך, אני יכול לבצע את הבדיקה בהזדמנות, כאשר המקלט בתוך תא הכפפות.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

קולט קולט כמו גדול, קלט לי בתא כפפות של פאסאט, בתא כפפות של 206 (שידועה כבעיתית בגלל השמשה) אפילו פעם אחת נסעתי שהוא היה בתוך תיק בתא מטען..ואני עם הPPC מקדימה....וגם קלט לווינים וגם הBT לא התנתק....

פצצה של מכשיר סע לשלום

בקשר לזמן הסינכרון, לפעמים הוא פחות מ15 שניות, במיוחד אם לא עברו יותר מ12 שעות מהסינכרון הקודם...(ואם ב12 שעות האלו לא שינית מיקום...)

במקסימום מקסימום שיצא לי, פשוט הדלקתי אותו, קבעתי את נקודת היעד, והתחלתי לנסוע אחרי דקה וחצי מקסימום כבר שמעתי את הPPC נותן הנחיה

• תוכן חדש...