Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אצלינו זה כמו בשוויץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלינו זה כמו בשוויץ - אנחנו מפותחים באותה מידה ועם חיים איכותיים ושלבים בדיוק כמו באלפים :wink:

מסתבר שגם בשוויץ היה איסור על מירוצי מכוניות :shock:

כנראה זה לא טוב לסביבה ולרמת ה-stress של האזרחים :lol:

המצב כנראה הולך להשתנות עכשיו.

http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/070606105208.shtml

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בשוויץ שלא כמו בישראל המעבר בין מדינות הוא חופשי - כך שאם אתה גר בג'נבה לדוגמא;

אתה קם בבוקר , הולך לעבוד בצרפת שנמצאת ממש מעבר לכביש (או אפילו לעשות קניות) וחוזר חזרה הביתה מבלי לקחת דרכון מהבית..

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אנחנו ממש לא כמו שוויץ.

שם היו מרוצי מכוניות ואי שם בשנות ה-50 או ה-60 , אני לא בטוח אם זה בגלל התאונה הקשה בלה-מאן או תאונה שארעה במרוץ בשוויץ עצמה החליטו שם שספורט מוטורי או יותר נכון מרוצי מכוניות לא יתקיימו שם יותר.

בכדי "לעקוף" איסור זה כי בכל זאת יש שם חובבי ספורט מוטורי הם היו עורכים את האליפויות שלהם במדינות השכנות - גרמניה, צרפת ואיטליה אבל מדי פעם היו עושים גם תחרות HILLCLIMB בשוויץ עצמה.

לגבי - SWISS , לפני מספר שנים ביקרתי במפעל של החברה שממוקם בעיר ליס או איך שזה נקרא .

הביקור היה לאחר תיאום מראש וזכינו אחי ואני בטיול במפעל - פס יצור, הרכבה וכו' פשוט מדהים , כולל חדר התצוגה ולקינוח ביקור במסלול הקרטינג הסמוך .

יש מרוצי קארטינג בשוויץ ואפילו טובים.

שוויץ לקחה בעבר חלק גם בסבב הפורמולה-1 והמרוץ השוויצרי התקיים בדיז'ון, צרפת - עוד תירוץ לתת לצרפתים עוד מרוץ שם.

כיום קבוצת BMW-סאובר מנהלת משם את קבוצת הפורמולה-1 שלה כולל מנהרת הרוח .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ולי יצא להתחרות 3 עונות על שילדת SWISS 2 פעימות מדהימה 8)

אני מסתפק בכבישים השוויצרים ובכבישים השכנים (של האגמים בצפון איטליה) או מעברי ההרים כתחליף לספורט המוטורי, כאן אין לא זה, לא זה, תשתית מחורבנת ומשטרע מפגRת

בדרך לגביע.JPG

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...