Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו שעזרתם לי פעם אחרונה אני רוצה לעשות צבע ופחחות לגיפ שלי ומחפש מקום טוב אך לא יקר האם אתם יודעים מקום כזה או מישהו שאפשר לסמוך עליו אשמח לקבל מיכם עצות חברכם אנדי .

פורסם
באילת או או ברמת הגול ובאיזה ג'יפ מדובר?

בברכה - רפי לין :-)

הי רפי מדובר באופל פרונטרה ,לפי דעתי זה כמו כול רכב רגיל ,הבעיה העיקרית זה מכסה המנוע והגג אשר דהו עם השנים זהו רכב שלא מתאים לשמש החזקה בארץ כמו כול הרכבים האירופאיים שאני רואה בכביש הבצע דוהה

פורסם
בדיוק היה עכשיו שירשור : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152509

ביקשו ממני עבור צביעה כללית של הרכב וקצת פחחות מתחת לחלון הקדמי יש חולדה כך שיש צורך להוציא את החלון על ידי זגג 9000 שח לפני מעמ ובמקום אחר ביקשו 10000 שח זה נראה לי מאד יקר ,נכון שאני רוצה להמשיך ולהחזיק ברכב הזה ואני נהנה ממנו . עם מישהו יודע שם של מקום מדוייק כתובת זה יעזור אני עוד אנסה להשיג עוד הצעות ובסוף אחליט כרגע זה בלתי אפשרי עבורי .

פורסם

אם יש לך אופציה להגיע לצפון , איזור נצרת

ואתה מעוניין בעבודה טובה והרבה יותר זולה (תשלום במזומן) - שלח לי הודעה פרטית

ואני אתן לך מס טלפון של בחור שעשה לרכב של ההורים שלי עבודת צבע לפני 2 שנים - ויצאנו מרוצים גם מהעבודה וגם מהמחיר .

• תוכן חדש...