Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחירים של כרטיסים

מחיר כרטיס 75 שקל אין הנחה לחיילים\פנסיונרים

למי שיש ישרכרט 250 כוכבים +35 שקל

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם
בקיצור- תערוכה משעממת ויקרה.

מסקנה: לחכות לשנה הבאה.

טעית במסקנה.

בוא ננסח את זה מחדש.

מסקנה: תלמדו כבר לקח!! (אתם, אתם, לא המארגנים)

פורסם

משעממת ? לא בטוח .

יקרה ? בהחלט . לפחות לאדם שמעוניין ללכת במסגרת במשפחתית לארוע אחד מתוך בודדים שמתקיימים בארץ . תחשבו על זה - כרטיס ב - 75 ש"ח ? ז"א שמשפחה ממוצעת עם 2 ילדים צריכה להוציא 300 ש"ח , וזה בלי עלויות חניה , נסיעה ועלויות " תקנה לי , תקנה לי " בארוע עצמו .

בהחלט לתשומת ליבם של המארגנים .

פורסם

היום נפתחת התערוכה.

אני כמובן כמו כל שנה הולך, ויספר לכם ח"וויות".

עוד מישהו מחברי הפורום מתכנן להגיע?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

חזרתי מהתערוכה מאוכזב לאללה...

כל התערוכה זה 2 בניינים שאחד מהם זה ביתן 1 הגדול(מי שזוכר מאוטומוטור) איפה שהציגו את הרכבי מיצובישי פורד והכל...

נכנסים נראה יפה מאוד משמאל מיני קופרים החדשות אי אפשר להכנס אליהם...

אחרי זה תצוגה של KTM מלא סוגים אופנועים יפים מאוד אחר כך יש מקום עם אופנועי וויטאג' כאלה סגורים אי אפשר להתקרב אליהם כמו הסוזוקי אני חושב שזה היה עם האופנוע 1000 סמ"ק שחור יפה בתצוגה אי אפשר להתקרב הרבה רק לצלם גם לא לגעת:lol:

מסתובבים שמה יש תצוגה של הרבה אופנועים לא על כולם אפשר לשבת... (תצוגה גם של KeeWay) ההונגרית עם איזה 10 אופנועים, קטנועים שהם מיבאים לארץ.

אז איזה 5 מכוניות של BMW אי אפשר להכנס אליהם רק להסתכל מבחוץ, הפעם אפשר להתקרב ממש לגעת במכונית 8)

יוצאים עוברים החוצה יש תצוגה של אופנועי קסטיום, עיצוב אישי יפים לאללה זה באוהל כזה בחוץ.

הביתן שהציגו שנה שעברה את ה- SLR סגור... ממשיכים הלאה תצוגה של מכונות לניקוי כבישים, תומקאר שהציגו דגמים חדשים יפים יותר רחבים מהישנים(אחד אפילו עם מזגן:lol: ), ARTIC CAT אופנועי ים, טרקטורונים וטרקטורוני משא.

אחרי זה מגיעים לשורה של הופעות הראשונה מימין

סובארו עם נהג לא נורמלי הציג שם שליטה בסובארו STI שרף את הצמיגים בלי הכרה... הופעה של רבע שעה באמת כל הכבוד להם השקיעו שמה בהופעה יפה ותצוגה של דגמים חדשים של סובארו אני אישית מאוד לא אהבתי את העיצוב החדש שלהם למכוניות נורא, אפשר לשבת שמה באחד המכוניות(העיצוב הפנימי של הסובארו השתפר מאוד באמת נראה חברה אחרת לגמרי גם המבחוץ אבל לדעתי לא לטובה).

אחר כך תצוגה של PIAGGIO MP3 הקטנוע עם 2 גלגלים מקדימה ואחד מאחורה תצוגה מאוד מאוד משעממת הם עושים שם רק שמיניות והקהל גם לא היה מרוצה...

אחרי זה תצוגה של מטרו אופנועים(אני חושב לא לתפוס אותי בשמות של החברות אני לא זוכר) 3 אנשים כל אחד שם יותר טוב מהשני הביאו שם הופעה מהסרטיםםם של מוטור קרוס קפיצות בנו שם רמפות מחול באמת הביאו שם הופעה שהתלהבתי ממנה... היה שם קטע עם טרייל בייק לא הבנתי בשביל מה לא עשו איתו כלום.

הופעה אחרונה של עז הרים בנו כמו סקייט פארק שמה אנשים צעירים מוכשריםם לאללה הופעות סגנון אורבן וקפיצות מטורפות...

כל הופעה רבע שעה, בין כל הופעה יש 10 דקות הפסקה וזה סבבים יש סבב כל שעתיים, שלוש.

אחרי זה ביתן אחרון הכל למכירה ופרסום כמעט כל הביתן מלא באופניים. דוכן גדול של רוזן מינץ בסוף ועוד חברות קטנות שמציגות אופניים. היה את הרכב שנבנה מפיברגלאס למרוצים בארצות הברית שהציגו שמה דבר מדהים עם מנוע V8 350 כוח סוס, להרצה ואחרי זה ישודרג ל- V8 650 כוח סוס אם אני זוכר נכון את המספרים.

איש מוכשר לאללה עומד בתוך הביתן של המכירות מימין שנכנסים מהופעות עומד מימן בסוף ליד הדוכן של רוזן מינץ בצד עם 2 אופנועים שצבע הוא בעצמו דיברנו איתו איזה 2 דקות אופנועים עם צביעה מטורפתת עשה להבות על האופנועים תקדישו דקה באמת לכו לראות את זה לא רואים הרבה כאלה!

זהו מאוכזב לאללה מהתערוכה העברתי שמה 3 שעות ובאמת כבר התחיל לשעמם, אבל באתי בלי לצפות הרבה ידעתי שזה לא יגיע לרמה שהיה אוטומוטור שנה שעברה שאני מאוד אהבתי.

זהו בערך תקנו אותי אם יש טעויות או משהו מצטער לא בדיוק עקבתי אחרי הסדר של הביתנים.

יום טוב :)

פורסם

מה לגבי העומס בתערוכה? היו הרבה אנשים?

שנה שעברה באוטומוטור היה בלתי אפשרי לזוז.

בכל מקרה, אני הולך ביום שישי.

פורסם

גודל הציפייה כגודל האכזבה.

האכזבה הייתה גדולה.

אחרי אוטומוטור, הגעתי לגני התערוכה עם זכרונות טובים, והם נהרסו.

2 או 3 אולמות פתוחים בלבד, בשונה מאוטומוטור.

שום רכב מיוחד מידי, שום דבר "חדש" ..

השקות של רכבים כמו הסובארו B9 והניסאן קשקאי ..

מאכזב למדיי, מלבד הפרארי הבודדה שיש בארץ שום דבר לא זכה שם למשהו שמשך את צומת ליבי יותר מידי

פולקסוואגן גולף 2.0 שנת 2000.

פורסם
מה לגבי העומס בתערוכה? היו הרבה אנשים?

שנה שעברה באוטומוטור היה בלתי אפשרי לזוז.

בכל מקרה, אני הולך ביום שישי.

לא, אני לא הרגשתי עומס מוגזם כבר... צריך לקחת בחשבון שאני הייתי מוקדם יחסית וביום הראשון

הלכתי בשעה 11 בבוקר(שהתערוכה נפתחה ב-10) ויצאתי משמה ב-2 וחצי.

לא היה עומס שהופך את זה לסיוט... בהופעות הרגשתי את העומס פעם ראשונה בסובארו היה קשה למצוא מקום טוב אבל גם זה לא כל כך נורא ראיתי טוב אחרי דקה שחיפשתי מקום באמת ואם הייתי בא 5 דקות קודם בכלל הייתי שורה ראשונה.

פורסם

במילה אחת ואני יודע שכבר אמרו אותה הרבה - אכזבה ענקית!

מזל ששילמתי 35 ש"ח +כוכבים , אחרת הייתי מתאכזב עוד יותר.

חוץ מסדרה 3 קבריולה וסדרה 1 קופה לא היה שם שום דבר מעניין, פשוט השתעממתי שם, וזה לא דבר שקורה לי בתערוכות רכב.

בקיצור, נחכה לאוטומוטר 2008, ובכללי - לפי דעתי צריך לבטל את "על גלגלים" ולעשות אותה ביחד עם אוטומוטור, ואז כולם מרוויחים.

פשוט ללמוד לקח - הולכים רק לאוטומוטור.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

עבודה בעיניים!! כל מי שקשור לתערוכה הזו הוא גנב ורמאי!

נתחיל מקישור לתערוכה, קישור שכולו שקר וכזב!

http://www.ravmotor.co.il/index.php?page=motor_exhibition

"חשיפות ראשונות של יצרנים אמריקאים וסיניים"

איזה חשיפות? איזה סינים ואמריקאים? על מה 75 ש"ח כניסה? זהו ציטוט מהקישור הנ"ל חברים לא היה ולא נברא שום רכב סיני או אמריקאי! שלא לדבר על השקה!

"כלים שעלותם למעלה ממיליון וחצי ש"ח"

מה עלה שם למעלה ממליון וחצי שקלים? איזה כלי? הונדה FRV שרואים ברחוב? מיני קופר סגור? מה?

"שטח גדול וללא תקדים יוקצה למוקדי מופעים של אופנועים אופניים מכוניות ועוד... מה שיבטיח לקהל שעות של בילוי מסקרן ומהנה"

שטח גדול? מי שהיה ויודע על מה מדובר נקרע מצחוק! 2 ביתנים חברים ותו לא! 2 ביתנים!!! בושה לכל מי שידו בארגון תערוכה מזוויעה כזו! שוד לאור יום! שעות בילוי מסקרן? יותר נכון שעה וחצי ואז למרוח את הזמן רק בגלל ששילמת הרבה כסף בכניסה וחבל לך לעזוב.

"למבקרים מובטחת חוויה איכותית, יוקרתית ובלתי נשכחת"

מי שהיה יודע כבר מה אני הולך להגיד וכל מילה נוספת מיותרת. יוקרתית? בלתי נשכחת? בולשיט!

רוב הדברים שרשומים בקישור הנ"ל הם שקר גס כמו שכבר הבנתם. גם הפרסומות שרצות עכשיו בטלויזיה מעבירות מסר שקרי על מה שקורה בתערוכה. מחיר כניסה מופקע, תערוכה לא מושקעת, רכבים שרואים כל יום בכביש ואפילו לשבת בתוכם אי אפשר, מחירי האוכל בשטח התערוכה שמעוררים בי זעם, ומופעים שחלק מהם היו מיותרים לחלוטין.

בקיצור, אני מרגיש אכזבה ובעיקר שיצאתי פראייר. אל תמהרו ללכת לתערוכה הזו, באמת שאפשר בלעדיה.

נ.ב, אני מקווה שמישהו יעשה משהו בנוגע לשקרים שמפרסמים אודות התערוכה הזו.

פורסם

GOLF , אי אפשר היה להסביר יותר טוב מהתיאור שלך :| באמת היה זוועה.

מחירים - ארוחת המבוגרגר מעפנה- 45 שקל!

נקניקיה בלחמניה - 20 ש"ח! אנשים, 20 שקל לנקניקיה שעולה אולי 2 שקל ולחמניה שעולה בלחץ 1- 2 ש"ח.

מחיר בקבוק פפסי (לא קוקה קולה), תחזיקו חזק - 12 שקל!

עוד משהו - הפרסומת בטלוויזיה מטעה לגמרי, מראים שם רכבים כמו למבורגיני וכ'ו, אנשים חושבים שאשכרה יש שם למבורגיני, וזה כמובן גורם להם לבוא. לפי דעתי צריך להתלונן ולקבל החזר כספי.

איזה למבורגיני? איזה אקשן? הייתי שם שעה בלחץ והתחפפתי משם.

הרכב הכי יקר שיש שם זאת סדרה 3 קבריולה, זה ה-כ-ל!

את דברי כבר אמרתי, תסיקו מסקנות.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...