Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי עדיין איך עצרת את השוטר.

וגם לא הבנתי למה שהוא יציג בפניך תעודה. הרי הוא לא הזדהה כשוטר. אתה הנחת שהוא שוטר. (אז מה אם הוא במדים ובניידת - תאורטית כן?)

הרי אתה לא נכנס לתחנת משטרה ומבקש שיציגו תעודות שטורים. ואתה לא עוצר אזרחים ומבקש ת.ז\רישיונות.

זה פשוט לא נשמע הגיוני. אם הוא היה בא אליך ואומר "אני שוטר" אז תבקש ממנו שיזדהה.

אלעד

פורסם

נצא מנקודת הנחה שכבר עצרתי את השוטר, הוצאתי אותו מהניידת.

אז ליפני שאני אוזק אותו אני מבקש ממנו תעודת שוטר.

הוא מחוייב להציג אותה ?

נא להתייחס אך ורק לשורה המודגשת או לכותרת האשכול ולא לשום דבר אחר שמתרחש בכל העולם, מפה ועד קריית שמונה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מסתבר שכן

"א. שוטר יציג תעודת מינוי בפני אדם מן הציבור, כקבוע בפקודת המטה הארצי: 12.02.01 – "חובת שוטר להזדהות בפני אדם מן הציבור"

נלקח מאתר של משטרת ישראל.

ורשום שאם הוא לא מציג תעודת שוטר במעצר המעצר לא חוקי

"ב. בנסיבות בהן חלה חובה על שוטר להציג תעודת מינוי, לפני ביצוע עיכוב או מעצר, ההצגה של תעודת המינוי היא תנאי לחוקיות העיכוב או המעצר"

אלעד

פורסם

(JULES: Shit Negro, that's all you had to say (phone cutoff

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...