Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שככה יהיה לי טוב שאין לי מושג על מדברים פה...

כל שאומר הוא מניסיון של חברי הטוב ביותר שהחזיק פרמיירה מודל 1994 כ4 שנים ושעברה אצלו כ 80,000 ק"מ.

במשך כל התקופה שהיתה אצלו, לא התגלתה אפילו לא תקלה אחת! אפס-0-נאדה-גורנישט תקלות..!

רק טיפולים שוטפים,בלמים כשצריך,צמיגים ומצבר.

הרכב נסע מצויין,הנסיעה נוחה יחסית ליפניות מקבילות (למעט אקורד שגם יקרה משמעותית).

נמכר מיד ללא פרסום למישהו שרק חיכה שימכר,במחיר מחירון ועם 160000 ק"מ.

רוני,אולי הורי זוגתך צריכים להחליף את המוסך ולא את הרכב,אם כי לפעמים באמת נופלים עם רכב ספיציפי גרוע במיוחד..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהבעיה היא שהם קנו מראש רכב לא טוב, ומשם זה רק הידרדר.

ד"א, מודל 1994? מוזר. בלוי יצחק כתוב שיש רק 95-96. האמת שאולי גם הרכב שלהם הוא 94, אני צריך לוודא.

בכל מקרה, הבעיה העיקרית שלהם היא שהרכב פשוט מביך במצבו הנוכחי. אם יבוא קונה, יעשה סיבוב על הרכב וישמע את הרעשים, מה הם יגידו? הם לא שקרנים ובטח שלא ינסו לייפות דברים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ד"א, מודל 1994? מוזר. בלוי יצחק כתוב שיש רק 95-96. האמת שאולי גם הרכב שלהם הוא 94, אני צריך לוודא.

רוני

צודק,סליחה,טעות הקלדה, מדובר בשנת 95.

אגב,ככל שידוע הן יוצרו באנגליה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פשוט שים עליו שלט עם כל הפרטים אבל תוסיף "מחירון 20000, מוכן למכור ב-15000" או משהו דומה, ותחנה במקום מרכזי.

למכור דרך שלט זה הפתרון הכי טוב, כי כך רק מי שראה את הרכב במו עיניו (ולא התעוור כתוצאה מכך) יתקשר, ולא כל זיין שכל.

פורסם

כמו בפרק הראשון של "מסודרים"

לחוף תל ברוך, שים על D ואל תשכח לקרוא לי לצלם.

במקביל תודיע לביטוח שהרכב סבל מדכאון לאחרונה ובסוף התאבד...מי יודע אולי הם יקנו את זה :shock:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...