Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פיאט פונאו HGT 2002, 66 אלף ק"מ כרגע.

אני לא מבין גדול בטיפולים מאחר וזה הרכב הראשון שלי, והייתי רוצה לשאול כמה שאלות, אם אפשר.

1. אילו שמנים, נוזלים, או כל דבר מומלץ שיהיו באוטו?

2. כל כמה זמן לבקר במוסך? (10,000?)

3. אילו טיפולים אפשר להציע ששומרים על הרכב, ניקוי של המנוע וכל מיני דברים כאלו ואחרים.

תודה רבה :)

נ.ב. עוד דבר קטן. כאשר אני מבצע פנייה "ספורטיבית" שמאלה, נשמע בשלב מסוים של הפנייה צליל מתכתי של משהו שנתקע במשהו. מה זה יכול להיות?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

1. תמלא שמן סינטטי מלא 5W40, ולא חצי סינטטי 10W40 - זה יאריך לך את חיי הוריאטור גם כן.

תרענן נוזל קירור (פאראפלו בלבד) ותרענן גם נוזל בלימה.

2. כל 20K, אם איני טועה.

3. תתחזק את האוטו כמו שצריך - טיפולים בזמן, ווקס אחת לכמה חודשים (כדי לשמור על הצבע) וכו'

וסע לשלום :-)

4. אחת מהתושבות/גומיות של האגזוז נוגעות בשילדה, וזה רעשי התיקתוק/חיכוך שאתה שומע בעת נהיגה ספורטיבית יותר

במוסך יוכלו לסדר לך את זה - באופן זמני בלבד :|

נ.ב,

אני ממליץ לך (ולשאר בעלי פיאט) להיכנס למועדון פיאט

הם יוכלו לענות לך על כ-ל שאלה :wink:

http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

1. שמן מנוע ESSO ULTRON 5W40 סינטטי מלא הוא המומלץ לרכבך. במוסכי פיאט לא ימכרו לך אותו, אבל כמובן שאתה יכול לרכוש גלון (4 ליטר) בכל אחד מסניפי אוטו דיפו. זה יעזור לך בהנעות הקרות, ויאריך את חיי הוריאטור. לגבי שאר הנוזלים, ככתוב בספר רכבך ולפי המלצות היצרן. הכל כלול בטיפולים כמובן, בקש חלפים מקוריים.
  2. טיפול עושים כל 20K ק"מ לפי הוראות יצרן.
  3. אני ממליץ להחליף שמן מנוע כל 10K ק"מ לפחות. טיימינג כל 40K ק"מ ולא 60K ובטח ובטח לא 120K. בכללי לדאוג לרענון נוזלים בכל טיפול או מתי שעולה הצורך. לגבי שטיפת מנוע, אני מעולם לא ראיתי צורך בזה. מנוע אמור לעבוד, לא להראות יפה.

לגבי רעשי הנקישות שאתה שומע. סביר מאוד שתושבת האגזוז האמצעית שלך נוגעת במרכב הרכב כאשר אתה פונה. זה יכול לנבוע משתי סיבות.

1. הגומיות שלך יבשות/מתפוררות/לא שם ויש להחליפן.
  2. בכללי התופעה קיימת גם אם הכל תקין. מה אפשר לעשות בנושא? זו החלטה שלך כבר. פשוט תוצאה של תכנון לקוי מעט. הכי טוב שתיגש לבעל מקצוע, תסביר לו על מה מדובר, ותתיעץ איתו.

מה שקורה זה שהתושבת עצמה פשוט ארוכה מעט, והגומיה יחסית גמישה, ולכן היא נוגעת במרכב שאתה מבצע פניות שמאלה. מה שאני עשיתי, זה פשוט לקצר אותה מעט, להזיז את הגומיה קרוב יותר לאגזוז (יש מקום, לא לדאוג), ולדאוג שיהיה מעצור שימנע ממנה להחליק החוצה.

בשום אופן אל תשים משהו שימנע מהתושבת להגיע למלוא מהלכה ! האגזוז אמור לזוז ולהיות גמיש.

מקווה שההסבר מובן, אמורות להיות לי כאן תמונות של התהליך, אני אחפש. אם משהו לא מובן, אתה מוזמן לשאול.

!AWDSOME

• תוכן חדש...