Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום דוח ממכשיר וואסקר או איך שלא כותבים את זה

ניידת פאסאט סמויה באיילון דרום

המהירות הרשומה במכשיר 132.9 במקום 90

נסעתי יותר לאט בטוח אמרתי את זה לשוטר

בדברי הנהג הוא כתב דברים שהוא ניסה לסחוט ממני ולא הצליח

אמרתי לו שנסעתי הרבה יותר לאט הוא שאל אותי כמה אמרתי לו יותר לאט הוא שאל כמה מאה?

אמרתי לו אפילו לא ואז הוא שאל אם הקפתי אמרתי שכן כי היה מישהו שלא זז

ובדברי הנהג הוא כתב "נסעתי על מאה והגברתי מהירות להקיפה"

הוא לא ביקש שאני יחתום וברור שלא הייתי חותם

האם יש מה לעשות ??

אם מישהו היה פעם בסיטואציה אני ישמח לקבל הודעה פרטית או פה מה אפשר לעשות

ואולי גם שם של עורך דין לצאת מזה

תוספת:

אני רוצה לציין למען שמי הטוב שאני נסעתי במקום עם כביש משובח ונשארתי עם מהירות

יותר נמוכה ממה שצויין בדו"ח (אולי 120) כי היה מכוניות לפניי אומנם רחוקות אבל שמרתי

המון מרחק לא הבהבתי באורות ובטח שלא התחלתי לעבור בין נתיבים ובכלל גם שאני נוסע

מהר אני מקפיד לא להפריע ולסכן את הנהגים מסביבי

תודה מראש לכל העוזרים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

לא נשלל לי הרישיון במקום (אולי הוא לא היה בדרגה מספיק גבוהה)

גם לא קיבלתי זימון למשפט קיבלתי קנס של 750 שקל השאלה היא בעיקר כמה נקודות זה

ומה זה אומר לעתיד?

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
לא נשלל לי הרישיון במקום (אולי הוא לא היה בדרגה מספיק גבוהה)

גם לא קיבלתי זימון למשפט קיבלתי קנס של 750 שקל השאלה היא בעיקר כמה נקודות זה

ומה זה אומר לעתיד?

רק לפני שבוע תפסו אותי בדיוק באותה נקודה... כתבתי על זה פה, חבל שלא ראית, היית נזהר יותר שם... אותי תפסו על 130 עגול... וגם קיבלתי קנס 750 (זה 8 נקודות אגב).

ההודעה שלך ממש דומה לשלי... תעשה חיפוש, היא אפילו אולי עמוד אחד או שניים אחורה...

באמת יש לך מזל שויתרו לך וקיבלת רק קנס כי היית מעל 40 מעל המותר, זה שלילה לחודש וזימון למשפט, אני הייתי בול בגבול...

בכל מקרה לי הציעו רק לכתוב מכתב ולנסות להמיר את זה באזהרה, אין טעם להגיע למשפט.

ינון.

פורסם

לך תערוך את ההודעה שלך אנחנו נאמין לך אבל אתה לא יכול לדעת מי מסתכל פה...זאת אזהרה גם לכל שאר האנשים

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

האבסורד הוא, שאם היית נוסע מהר יותר, עובר נתיבים, ולא שומר על מהירות קבועה ונהיגה רגועה,

השוטר לא היה יכול להפעיל את המכשיר כנגדך !!!

זאת, משום שלצורך ביצוע המדידה, הוא חייב לנסוע אחריך לאורך כקילומר במרחק קבוע ממך ובמהירות קבועה.

לטעמי, במקרה של המכשיר הנ"ל,

עו"ד טוב יצליח לעשות הרבה, מאחר ומדובר במכשיר חדש יחסית, שהמשטרה אינה יכולה לטעון שקיימת "חזקה" על אמינותו ועל מיומנות השוטר בהפעלתו (כפי שהיא עושה עם הממל"ז).

בנוסף, עקרון פעולתו של הוואסקר הוא כזה המזמין טעויות מדידה, ועו"ד טוב ידע לגרום לשוטר לגמגם בבית המשפט.

בהצלחה !!

דני G.

פורסם
האבסורד הוא, שאם היית נוסע מהר יותר, עובר נתיבים, ולא שומר על מהירות קבועה ונהיגה רגועה,

השוטר לא היה יכול להפעיל את המכשיר כנגדך !!!

זאת, משום שלצורך ביצוע המדידה, הוא חייב לנסוע אחריך לאורך כקילומר במרחק קבוע ממך ובמהירות קבועה.

דני G.

זאת אמורה להיות המלצה ? כי מה שאני מבין, שמעכשיו כל אחד שינהג מהר ויקלוט משטרה, יתחיל לזגזג ולסכן את עצמו ונהגים אחרים בכביש.

העיקר כדי לא לקבל דו"ח.

סעו במהירות החוקית = לא תקבלו. זו המשוואה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק

כן, נראה אותך נוסע 100 בכביש ירושלים-ת"א. זה מרגיש כמו 50. אני מצטער, אבל זה באמת מוגזם. אני "נרדם" במהירות "חוקית" ואני לא מתבייש להודות בזה. על כביש כמו כביש 1 (שלא לדבר על חוצה ישראל) שבו גם 150 זו נסיעה רגועה לחלוטין, צריך להיות בעל עצבי ברזל בשביל לא לעבור את ה-100. רק אתמול נסעתי עליו, זה היה כאילו גנבו אותו והעבירו לגרמניה. כולם שומרים על הימין, אלו שלא מיד עוברים עוד לפני שאני חושב על להבהב להם. 150+ בשקט וברוגע. ומה שיפה - שפגשתי בדרך עוד כמה עשרות מכוניות שנסעו ככה. בלי שום דרמות ושום בלגן. כמו שצריך.

ולדור - עם כל הצער שבעניין, זה לא יעזור לך שנסעת רגוע בלי לזגזג או עם שמירת מרחק גדולה. מבחינת השוטר אתה פושע שנסע כמו מטורף (רק חבל שהוא נסע אחריך באותה מהירות :p )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמוליק

כן, נראה אותך נוסע 100 בכביש ירושלים-ת"א. זה מרגיש כמו 50. אני מצטער, אבל זה באמת מוגזם. אני "נרדם" במהירות "חוקית" ואני לא מתבייש להודות בזה. על כביש כמו כביש 1 (שלא לדבר על חוצה ישראל) שבו גם 150 זו נסיעה רגועה לחלוטין, צריך להיות בעל עצבי ברזל בשביל לא לעבור את ה-100. רק אתמול נסעתי עליו, זה היה כאילו גנבו אותו והעבירו לגרמניה. כולם שומרים על הימין, אלו שלא מיד עוברים עוד לפני שאני חושב על להבהב להם. 150+ בשקט וברוגע. ומה שיפה - שפגשתי בדרך עוד כמה עשרות מכוניות שנסעו ככה. בלי שום דרמות ושום בלגן. כמו שצריך.

ולדור - עם כל הצער שבעניין, זה לא יעזור לך שנסעת רגוע בלי לזגזג או עם שמירת מרחק גדולה. מבחינת השוטר אתה פושע שנסע כמו מטורף (רק חבל שהוא נסע אחריך באותה מהירות :p )

רוני

כביש חוצה ישראל בהחלט נראה כאילו נלקח מאיזו מדינה מוטורית מפותחת

במערב אירופה , פשוט כייף לנהוג שם בכדי להגיע ממקום למקום.

150 זה גם נראה כמו שיוט קליל בכביש המצויין הזה .

רק הבעיה היא שעכשיו משטרת התנועה עלתה על הפטנט

ופשוט מציבה שוטרים שיאכפו מהירות.

פורסם

אפשר לקבל נ"צ מדוייקת של המכמונת אם מדובר במכמונת נייחת?

לפי דבריו של דני G נראה שאין מדובר במכמונת נייחת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתה מדבר על כביש 443 או כביש 6?

פורסם

אתה מדבר על כביש 443 או כביש 6?

אני שואל על איילון דרום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה לכל המגיבים

ינון קראתי את השרשור שלך בלילה אבל חשבתי שאולי בגלל סוג המכשיר אני יכול לעשות

משהו

כספר המכשיר עמד בתוך פאסאט סמויה שנסעה אחראי ואין שם מכמונת קבועה זה היה באיילון

דרום ירדתי מהצליה והוא תפס אותי באיזור קק"ל אחר כך נסעתי בכיוון ההפוך (אחרי כמה שעות)

ואותה פאסאט תפסה מזדה

רוני הנסיעה הרגועה לא עזרת לי במקרה הזה מבחינת הקנס היא עוזרת לי בהרגשה שעברתי על החוק

אבל לא סיכנתי אף אחד ואולי בעצם עושה הרגשה רעה שקיבלתי סתם דו"ח שלא הגיע לי

מבחינת בטיחות (להיפך מהדו"ח על הפלאפון)

ודני זה מראה עד כמה המצב עצוב ולמה יש כל כך הרבה תאונות

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...