Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ...

בבעלותי סיטרואן ZX וולקן 94 2.0i

לפני כשנתיים וחצי החלפתי רדיאטור מנוע חדש לא מקורי חליפי לאחר שקודמו עשה את שלו והיה מלא חלודה ובוץ.

מאז חום המנוע שלי לפי מד חום שמן בלוח השעונים מגיע ל-90 מעלות אחרי התחממות המנוע כאשר אני בנסיעה בפפק או בעיר והנסיעה איטית וכאשר אני בנסיעה מהירה מעל 80 קמ"ש יש ירידה בחום לאיזור ה-80 מעלות ומטה קצת .

לגבי מד חום מים הוא בסדר לחלוטים מגיע ל-90 מעלות ויורד ל-80 וחוזר חלילה(עם מזגן הוא פחות אפילו מ-80).

הדבר אינו משנה באיזה מזג אויר אני נמצא חורפי או קייצי.

אין לי מושג אם זה מצב נורמאלי כי אני חושב שתמיד החום של מד השמן היה מתחת ל-90 מעלות לפחות 85 לפני החלפת הרדיאטור

אם זכור לי טוב.

אין לי נזילה של מים אבל אני מוסיף בדרך כלל כוס מים אחרי חודש וחצי.

 

אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה כזאת או שיש פיתרון אחר.

פורסם

אני יכול להגיד שבסיטרואן המדוברת בדרך כלל החום מנוע גבוה.

 

מנסיון.

 

אין עם זה בעיה כל עוד החום לא עולה מעבר לזה, אבל יכולה להיות לך בעיה בנסיעות קשות (עליות לירושליים וכאלה...)

פורסם

"מים ירוקים" בפי העם הוא שם כולל למגוון של מוצרים, החל ממי ברז שעורבבו עם צבע מאכל ונמכרו לפראיירים בתחנות דלק מסויימות, ועד לתמיסות מיוחדות שהושקע בפיתוחן ממון רב.

 

אני לא הייתי מכניס למכוניתי מי קירור של אמריקן-איגל, כיוון שאין לי מושג מי היצרן ומה המוניטין שלו.

 

באוטו-דיפו ניתן לרכוש גלון של נוזל קירור מוכן לשימוש של Prestone ב- 40 ש"ח. זה מחיר הוגן, דבר שלא ניתן להגיד על מחירי אוטו-דיפו בד"כ. שני מיכלים כאלה יספיקו לך וישאר עודף.

 

לגבי שאלתך המקורית, נוזל הקירור בטמפ. של 90 מעלות, ושמן המנוע באותה הטמפרטורה. מכאן נובע שכנראה זו הטמפ. של המנוע שלך. :roll:

והיא תקינה לחלוטין, כאמור.

פורסם

למה לקנות פרסטון ועוד מאטודיפו?

גש למוסך מורשה, תשלם 25 שקלים יותר, ורכוש לך מים כחולים\ירוקים (בהתאם לסוג המנוע, במנועים החדישים - כחול, בישנים יותר ירוק) מקוריים.

אני משתמש אך ורק במקוריים, מעולם לא איכזבו אותי

×
×
  • תוכן חדש...