Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להתקין באימפרזה טורבו שלי wrx 2002 שני שעונים.

רכשתי פוד לשני שעונים וכעת כל שנותר לי הוא לבחור מהם השעונים שברצוני לרכוש.

למיותר לציין שהאימפרזה שמורה מאוד ואני לא מתכוון לשפר אותה מעבר לפורק של "פורג'" (לפחות כרגע...).

חשבתי כמובן על בוסט - השעון הבסיסי.

אי ג'י טי - נראה לי מעט סבוך להרכבה, בוודאי ידרוש קדיחת סעפת פליטה.

אם כן אני סבור שיש למקמו קרוב לבוכנה 2 הידועה לשימצה. האם הכרחי? הרבה יותר קל להתקין ביציאה מהטורבו.

שעון למדא - רגיל או וויד באנד.

שעון לחץ שמן ו/או חום שמן.

אני יודע גם לעבוד עם שעון ואקום.

כל עזרה תתקבל בברכה, כמובן, גם בנושא התקנה.

ירון

pod.jpg

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני כרגע מדבר מתוך ידע ולא מתוך ניסיון אולי זה יעזור לך :

שעון בוסט - חייב לדעתי .

עיקר הדאגה ברכב שגודש הוא השימון של הטורבו והטמפ' של השמן , לכן שעון לחץ שמן יועיל ויזהיר מפני נפילת לחץ שמן בטרבו ותציל אותך אם ובמידה יש ירידה . טמפ' שמן ? אני מעט סולד מזה כי זה תלוי מהיכן יש את קריאת הטמפ' של המנוע ,כי אם המנוע חם ותשהה בטמפ' מנוע חמה כמה דק' אז השמן אמור להיות כבר גם חם .

שעון למדא אינני יודע מהו , EGT - נשמע לי מעט סתמי אם אתה כי אתה משקף את הטמפ' של הגזים שיוצאים מהמנוע בתחת של האוטו :-( .

, כלומר אם המנוע בטמפ' עבודה או לא .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

http://www.2kracing.com/index.php/manufacturers_id/6

חברה המתמחה באלקטרוניקה הקשורה לשליטה ממוחשבת על גדישה/דלק וכיוצ"ב.

ד"א - מי יודע של איזה רכב לוח השעונים שצורף על ידי כדוגמא?

אגב, אחד החששות שלי שהפוד יסתיר לי שעונים מקוריים בלוח שעונים.

בעניין חיישן למדא רחב, אני סבור שכדאי להמתין איתו כיוון שנניח וארצה מחשב stand alone (תיכף אשתי מרביצה לי עם מארוך) השעון עלול לא להתאים למחשב ולא אוכל לבצע "דאטא לוג" באמצעותו.

מה גם שכרגע כל עוד אני די "סטוק" אין טעם בו.

אני סבור שבוסט הכרחי, זה בוודאות.

ונראה בעיני שאי ג'י טי הוא "סייפטי מאסט" אפילו כשאין שיפורים משמעותיים ויכול להוות בסיס טוב להמשך.

אני סבור שיש מקום למקמו אף בלי לקדוח.

ד"א - כמדומני לאימפרזה יש חיישן אי ג'י טי מקורי.

כמה מסובך להתקין כל אחד מהשעונים הללו - בוסט,אי ג'י טי,וויד באנד, לחץ/חום שמן מנוע?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...