Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרישה מתפקיד היו"ר ומהנהגת עמותת IDRO

lior_baruch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לפני למעלה משנה, הקמתי ביחד עם קבוצת נוגעים הדבר עמותה בשם IDRO (Israel's Drag Racing Organizaion) ובעברית - ארגון נהגי מרוצי המיאוץ (דראג) בישראל, אשר מטרתה למסד ולקדם את ענף הספורט המוטורי הזה בישראל.

במהלך השנה, נעשו מהלכים שונים במטרה לקדם את התחום, מהלכים לשיפור תדמית מירוצי המיאוץ וכן מהלכים לקידום הספורט המוטורי בכללו.

להבדיל מעמותות אחרות בענף, עמותת IDRO לא צרפה אליה חברים פעילים, משמע נהגים, שכן אין ולו מסלול אחד או מקום אחד פורמלי/א-פורמלי שבו אחד מהנהגים יכול לומר, מבלי שבכך יעיד כי ביצע עבירה, כי הוא נהג מרוצי מיאוץ. השתתפות במרוץ כזה, אם נקרא לו אימון או מירוץ, מביעה כעין "הודאה" על עבירה על החוק ובשל כך, כאמור, עד מיסוד הענף, נבצר מאיתנו לגייס נהגים.

לאחרונה הצטרפו לעמותה מספר נהגים, אשר הצטרפו להנהגתו וכן נפתחה ההרשמה ליתר הנהגים ולאלו אשר רוצים לקחת חלק פעיל בעמותה. בין היתר, נעשתה פנייה באמצעות אותם נהגים בעמותה ליתר נהגי ה"גרעין הקשה" במטרה להתאחד (לאו דווקא מלשון התאחדות - מילה רגישה בימינו...) ולהתאגד בעמותה המרכזת את התחום.

העמותה כיום, נמצאת בתהליכי תקינת תקנות ותקנוני מרוץ, בכדי להביאם לרשות הרלוונטים במטרה לקבוע נהלים ותקנות, עפ"י תקנות בינלאומיות (FIA ו- NHRA) וכן התאמתם למציאות הישראלית.

לפני כחודש, החלטתי להעביר הלאה את תפקיד היו"ר מטעמים אישיים ובבחירות שנעשו ע"י וועד העמותה, נבחר אחד מנהגים המובילים והמוכרים בענף - אלי אליהו, אשר בטוחני כי יוביל את העמותה לדרך צלחה. עימו בעמותה, נבחרו לתפקידים שונים חברי וועד חברים קיימים וכן חבר חדש נוסף, דורון קאופמן, אחד מנהגי ה"גרעין הקשה" כפי שנהוג לכנות את הנהגים הוותיקים והמוכרים, אשר בטוחני כי גם הוא רק יוסיף ויעשה חייל בפעילויות העמותה ולקידומה.

יתר חברי הוועד - קובי שבתאי, בן ארד, דייגו מלאמוד, רן שמולביץ', דורון קואפמן וכמובן היו"ר אלי אליהו, ממשיכים כאמור לבצע את מלאכתם נאמנה ולקיים את מטרות העמותה.

ברצוני להודות לכל אלו אשר סייעו לי במהלך תפקידי, להודות לאלו אשר לא סייעו לי ובכך דירבנו אותי להמשיך בתפקידי ;-) וכן לאחל בהצלחה ליתר העמותות בהתאחדות/יות.

בנימה אישית אוסיף, כי ללא קשר לפרישתי מתפקיד היו"ר ומהנהגת העמותה, ההתנהלות בחודשים האחרונות בעמותות השונות, סביב נושא ההתאחדויות, התרחשות המוציאה ארס מאחדים וטרפיים מאחרים, הינה כזו אשר מוציאה כל חשק מאלו, הספורטאים, הנהגים, מלקחת חלק פעיל במאבק ובניסיון לקדם את הענף בישראל. יש לזכור כי אלו עמותות אשר מטרתן לקדם ספורטאים. אלו התאחדויות אשר מטרתן לקדם את עמותות הספורטאים, לא פחות, אולי יותר.

אני חלילה לא מכליל ורובן ככולן עושות עבודת קודש ואין פה רמיזה אישית לאיש, אלא רק תזכורת, למי שחושב שאולי צריך כזו... ;-)

תודה,

ליאור ברוך.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליאור שלום

בעקבות המצב הקיים נראה על פניו שאינך מודע להתפתחות שבעטייה קיבלנו את אותו מכתב עלום שם?

אתה אולי יכול להבהיר מה בדיוק קרה?

פשוט מהסיבה שאני רואה וקורא שגם עמותת הראלי רייד אינה ששה לאמץ את עמותת הדראג לחיקה (מתוך הפרוטוקול שפורסם באינטרנט)

אסור לכם להיות "בנים חורגים לאלוהים" זו הכוונה

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליאור שלום

בעקבות המצב הקיים נראה על פניו שאינך מודע להתפתחות שבעטייה קיבלנו את אותו מכתב עלום שם?

אתה אולי יכול להבהיר מה בדיוק קרה?

פשוט מהסיבה שאני רואה וקורא שגם עמותת הראלי רייד אינה ששה לאמץ את עמותת הדראג לחיקה (מתוך הפרוטוקול שפורסם באינטרנט)

אסור לכם להיות "בנים חורגים לאלוהים" זו הכוונה

בברכה

דני לוי

היי דני,

פרשתי מהתפקיד כחודש לפני המכתב הנ"ל, כך שאיני מעורב/מיודע בנושא.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...