Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להפעיל את הסט הנ"ל בבי אמפינג

אך לפי מה שראיתי באתר ההספק של הטויטר 15 NOMINAL ושל והמיד 100 NOMINAL המגבר המיועד הוא 85 כפול 4

א. האם העוצמה של הטויטר היא 15 RMS בלבד?

ב. האם 85 RMS של המגבר יזיזו את המיד כמו שצריך או שאני צריך מגבר אחר (הייפוניקס ZX6400 חוות דעת עליו תעזור לי)

ג. האם כדאי להתאים לטויטרים מגבר חלש?

תודה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אך לפי מה שראיתי באתר ההספק של הטויטר 15 NOMINAL ושל והמיד 100 NOMINAL המגבר המיועד הוא 85 כפול 4

א. האם העוצמה של הטויטר היא 15 RMS בלבד?

ב. האם 85 RMS של המגבר יזיזו את המיד כמו שצריך או שאני צריך מגבר אחר (הייפוניקס ZX6400 חוות דעת עליו תעזור לי)

ג. האם כדאי להתאים לטויטרים מגבר חלש?

תודה

המגבר אמור להספיק כמובן שיש צורך לנסות ולשמוע 85W RMS זה מכובד למיד שצריך 100 למרות שהוא מסוגל לקבל גם הרבה יותר

לגבי הטוויטר, הטוויטר הנ"ל הוא 8 אוהם והוא מסוגל לקבל במקסימום 150W RMS ומינימום ללא פילטר = קרוס 15W RMS

המגבר שלך יתן לטוויטר באיזור ה- 40-50W RMS לא יותר כך שאני לא רואה שום בעיה כאן.

כמובן שיש צורך בכיוון רציני ולשמור על גיינים (של הטוויטרים) סגורים ולא להיתפרע יותר מדיי אחרת יש סכנה כמו בכל אחר.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

א. האם העוצמה של הטויטר היא 15 RMS בלבד? כמו שמנואל אמר 15 RMS ללא סינון. אם סינון הוא עובד מצויין גם ב85.

ב. האם 85 RMS של המגבר יזיזו את המיד כמו שצריך או שאני צריך מגבר אחר (הייפוניקס ZX6400 חוות דעת עליו תעזור לי). בהחלט כן, אבל חייבים לבחון גם את הנתונים האחרים של המגבר.

ג. האם כדאי להתאים לטויטרים מגבר חלש? לא.

תודה

כמובן שהסט דורש הגברה יותר איכותית, אבל המגבר הנ"ל בהחלט יכול לספק את הסט בחיבור כל רכיב לערוץ נפרד.

פורסם
המגבר אמור להספיק כמובן שיש צורך לנסות ולשמוע 85W RMS זה מכובד למיד שצריך 100 למרות שהוא מסוגל לקבל גם הרבה יותר

לגבי הטוויטר, הטוויטר הנ"ל הוא 8 אוהם והוא מסוגל לקבל במקסימום 150W RMS ומינימום ללא פילטר = קרוס 15W RMS

המגבר שלך יתן לטוויטר באיזור ה- 40-50W RMS לא יותר כך שאני לא רואה שום בעיה כאן.

כמובן שיש צורך בכיוון רציני ולשמור על גיינים (של הטוויטרים) סגורים ולא להיתפרע יותר מדיי אחרת יש סכנה כמו בכל אחר.

מנואל.

מה שהקדשתי באדום זה לא נכון כי זה לא מינימום ו מקסימום. אלה 15 W RMS הטוויטר יכול לקבל פשוט בלי סינון של תדרים נמוכים (ללא קרוס כל שהוא) ה 15 וואט זה המקסימום ולא מינימום שהטוויטר אקבל ללא קרוס ו לא ישרף.

לפותח התרד: אם מה אתה מתכוון לעשות בי אמפינג, איזה HU יש לך?

בקיצור אתה מחבר את הטוויטר לערוץ ניפרד ו אתה חייב לחתוך אותו בלי שום קשר כי לא תישמע כמו שצריך אם תחתוך את התדרים של טוויטר אז אין בעיה גם אם תחבר לא מגבר יותר חזק משלך.

המגבר שלך בהחלת מספיק! תפרט על רכיבים שיש לך! נעזור לך.

אם יש לך רדיו דיסק כמו אלפיין 9853 או 9855 אז יש שני דרכים לעשות זאת.

ארי המיד באס צריך הרבה יותר כוח אפשרי לחבר את המיד באסים בגישורים של המגבר ולקבל מקסימום מהם. ואת הטוויטר לחבר למגבר פנימים של הרדיו דיסק ו הכל לחתוך מהרדיו דיסק. או שלחבר את כל העסק רגיל (כל ערוץ שלמגבר לרכיב שלו) אתה יכול לנסות גם שני אופציות. אל תדאג הוופר אספוג את העוצמה אם כיוון גיין נכון (זה סה"כ כל כפתור ווליום)!

בהצלחה!

• תוכן חדש...