Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מתחיל לנסוע, אני יוצא ברברס מהחנייה, כשאני משלב את ההילוך האוטו ממש קופץ ואני צריך ללחוץ על הברקס כדי שלא יקפוץ. 8)

לעומת זאת כשאני משלב הילוך D לוקח לאוטו זמן יותר רב מכרגיל להתחיל בנסיעה.

חוץ מזה בנסיעה אני לא מרגיש בעיות.

פורסם
כשאני מתחיל לנסוע, אני יוצא ברברס מהחנייה, כשאני משלב את ההילוך האוטו ממש קופץ ואני צריך ללחוץ על הברקס כדי שלא יקפוץ. 8)

לעומת זאת כשאני משלב הילוך D לוקח לאוטו זמן יותר רב מכרגיל להתחיל בנסיעה.

חוץ מזה בנסיעה אני לא מרגיש בעיות.

האוטו עשה כבר מעל 90-100 אלף ק"מ ? אם כן אז אתה יכול להיות "רגוע" ההשהייה הזו במעבר בין N לD\R זו תופעה ידועה ומוכרת בגירים של הלאנטיס אחרי ק"מ כזה.

כמו"כ יש את הדפיקה במעבר בין 1 ל2.

יש לך 2 ברירות:

1) לסבול את זה עד שהגיר יתחיל להחליק ואז להביא גיר מפירוק\לשפץ גיר

2) להביא כעת גיר מפירוק\לשפץ גיר.

למעשה, כשאני חושב על זה ישנה אופציה נוספת והיא: למכור ולקנות רכב עם גיר ידני, או לפחות רכב אוטומטי שהגיר שלו לא מתחיל לזייף בקילומטרז' כה נמוך

(עולות לי בראש אופציות כמו סיוויק, קורולה, אימפרזה כרגע) .

* אימי מכרה לפני יומיים את הלאנטיס שלה ללא בדיקה (ומעל למחירון, תודה ששאלת) , כשהיו עליה כבר 115K ק"מ וכמובן בתוספת הליקוי הנ"ל בגיר.

לא תהיה לך בעייה למכור את הרכב (גם ללא בדיקה), יש לו שוק פשוט היסטרי !

סיכום: מכור וקנה רכב טוב יותר. לא חסרים כאלה בסכומים האלה.

פורסם

* אימי מכרה לפני יומיים את הלאנטיס שלה ללא בדיקה (ומעל למחירון, תודה ששאלת) , כשהיו עליה כבר 115K ק"מ וכמובן בתוספת הליקוי הנ"ל בגיר.

עד כאן סיפורו המזעזע של טל על ילדותו העשוקה. סיפורים מזעזעים נוספים אפשר היה לקרוא בקובץ "גדלתי בבית עם לנטיס" (בתרגום לאנגלית: "There's a Lantis in the House") בהוצאת קארספורום. :D

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

עד כאן סיפורו המזעזע של טל על ילדותו העשוקה. סיפורים מזעזעים נוספים אפשר היה לקרוא בקובץ "גדלתי בבית עם לנטיס" (בתרגום לאנגלית: "There's a Lantis in the House") בהוצאת קארספורום. :D

LOL , גדול איתן !

אבל זה הסיקוול לספר הראשון: "There's 2 Lantisim in the House" , נכון אחת היתה עם דלקן... ובכל זאת, אני לא ממליץ על הספר מתחת לגיל 13 :D

רק דמיין לעצמך, לרדת לחנייה ולמצוא אותן שם, מביטות אלייך בחיוך קר של תת היגוי צרוף, אומרות: "רק תבחר, לבן או... לבן :twisted: ".

בכל מקרה... אני מחכה בסבלנות ליפנית החדשה בבית :wink:

פורסם

אבל זה הסיקוול לספר הראשון: "There's 2 Lantisim in the House" , נכון אחת היתה עם דלקן... ובכל זאת, אני לא ממליץ על הספר מתחת לגיל 13 :D

רק דמיין לעצמך, לרדת לחנייה ולמצוא אותן שם, מביטות אלייך בחיוך קר של תת היגוי צרוף, אומרות: "רק תבחר, לבן או... לבן :twisted: ".

בכל מקרה... אני מחכה בסבלנות ליפנית החדשה בבית :wink:

אח שלי טעית לסיקוול קוראים " There's 2 Lantisim in the 2 Houses"

:roll::roll::roll:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

"שתיים לנטיס, שתיים עצבני"?

בעצם יותר מתאים בשפה גבוהה:

"כפליים לנטיס, כפליים עצבני"

:lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כמה עולה גיר חדש במזדה לנטיס 99? וכמה עולה גיר משופץ/מפירוק?

רון, ראשית תירגע - אני ממש לא ממליץ לך להחליף גיר\לשפץ גיר בלאנטיס מודל 99', לא שווה בעליל את ההשקעה הכבדה (אנחנו קיבלנו הצעה לשפץ גיר ב4K ש"ח) .

תמשוך את זה עד שהגיר יתחיל להחליק, או לחילופין ת-מ-כ-ו-ר (ויפה שעה אחת קודם :wink: ) !!

פורסם
להשקיע עליו 4K ולקבל רכב עם גיר כמו חדש ,נראה לי שווה כלכלית.

ד"א: הרכב עם 94,000 ק"מ

למה לא ?! אם אתה מוכן להוציא 4K ש"ח ולשפץ גיר שכרגע מתפקד בסדר (לא מחליק !) אשריך.

אימי לא היתה מוכנה להוציא סכום כזה, במיוחד לאור העובדה שצפינו מכירה קרבה של הרכב.

עשה לעצמך את השיקול הכלכלי - אני בכל אופן הייתי ממליץ לך לדחות את מועד השיפוץ כמה שאפשר עד לרגע שהגיר יתחיל להחליק.

• תוכן חדש...