Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

מחפש בולמים קדמיים ואחוריים לטיפו 93 , אני כבר מבולבל מהחברות , מחירים , תחליפיים, מקוריים וכו ...

כידוע , למי שנהג בטיפו יודע שהנוחות באוטו סבירה לא יותר , עקב כך

הדרישות שלי : נוחות עדיף מהתנהגות(נוסע רגוע) , והאם יש בולמים במחיר סביר שיכולים לספק נוחות עדיפה משל המקוריים ?

כמו כן מה המחירים ומה עלות העבודה ?

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

יש כעת בפורום שאלה לגבי שמן מנוע לפיאט בראבו.

כנס לשם. בתשובה הראשונה. יש קישור לשלמה מ "רכב אונו"

צור איתו קשר.

בהצלחה - אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כידוע , למי שנהג בטיפו יודע שהנוחות באוטו סבירה לא יותר

לא יודע מה איתך אבל לנו היו 2 טיפו (אחת נשרפה) והנוחות הייתה מצוינת.

Suzuki Jimny

פורסם
לא יודע מה איתך אבל לנו היו 2 טיפו (אחת נשרפה) והנוחות הייתה מצוינת.

תשמע , תלוי למה אתה משווה ...

פורסם

נגיד נשווה אונו סטנדרטית Vs טיפו סטנדרטית,

יש הבדלים עצומים :

הטיפו יותר כבדה מהאונו בגלל מנוע גדול יותר, סלון יותר גדול, ויותר חזקה ומאסיבית (פח עבה) וגם יותר יציבה.

Suzuki Jimny

פורסם

אנחנו בעניני נוחות לא היתנהגות ויציבות. ועדיין לא חושב שטיפו יותר נוחה מאונו , אם זאת לא התכוונתי להשוות את הנוחות של הטיפו לנוחות של האונו באומרי "שהנוחות של הטיפו היא סבירה , לא יותר " אלה יותר למכוניות מצרפת, לכן השאלה שלי , האם ישנם בולמים אשר יכולים לספק נוחות עדיפה מאלה של המקוריים ?

• תוכן חדש...