Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם לא יכולים לתאר לעצמיכם את רמת האכזבה והכאב שעוברת עלינו כרגע.
אני יכול לתאר

משהו דפוק במדינה הזאת

לא הגיוני שכל פעם שמתחשק למישהו להתנער מאחריות מבטלים אירועים גדולים שההפקות שלהם כוללים בד"כ המון פגישות מקדימות ותכנונים רבים, זמן עבודה יקר, כסף ומאמצים, לעשות הכל בשביל שהאירוע ייצא לפועל במתכונת הכי מפוארת שלו.

בגלל שאצלנו הביטול היה בלילה לפני האירוע החלטנו למען הצופים, המתחרים ולמעננו לקיים את האירוע במסגרת "הדרכה" ולפני קהל סופר מצומצם תוך כדי ביטול מופעי ראווה, כריזה, דיג'יי ועוד הרבה...

אני מאחל לכולנו שנמצא את הדרך לעסוק ביחד בספורט מוטורי על כל פניו באופן חוקי, מסודר ובמלוא הכיף!

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבל. חבל מאוד, אפילו.

אבל-

בדומה למירוץ שהפך ל"לא מירוץ" בתל עדשים- לדעתי אין מקום "להשתין מהמקפצה" כרגע. מוקדם מדי להכריז קבל עם ועדה על "מירוץ חוקי", כל עוד הנושאים החוקיים לא סגורים. כנראה יש מי ששומע "מירוץ חוקי" ומייד זזים לו הרהיטים בראש. "מירוץ חוקי? מי אישר את זה? תביאו לי לכאן את היועץ המשפטי, ואני רוצה עוד היום שיבטלו את זה. מי הם חושבים שהם, הפושטקים הקטנים? עושים רייסים וקוראים להם "מירוץ חוקי"... מירוץ בתחת שלי"

ככה זה כשחיים בחשכת ימי הביניים כשמסרבים לפתוח את הראש.

אתם יודעים שיש כאלו שזה מפריע להם בעין. אתם יודעים שיש מי שיעשה הכל כדי לשים רגליים לכל צורה של מירוץ (ובינינו- אתם יודעים שיש להם גם יותר כסף לעורכי דין)

ואל תדאגו- חיכינו הרבה שנים, עוד כמה חודשים אולי נוכל באמת לערו מירוצים חוקיים בלי לפחד.

אז לדעתי- חכו. בינתיים כל האירועים צריכים להיות באופן מושכל- אימונים, תצוגות, מסעות... אבל לא מירוצים.

אסף.

הוו... קול של שפיות - מסכים במיוחד עם המשפטים החותמים את הודעתך. סבלנות היא שם המשחק. חיכינו 58 שנים, מה זה עוד 6 עד 12 חודשים?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

עד שלא ישרפו פה צמיגים, לא יקרה כלום.

ומקרה הזה יש לנו המון צמיגים.

אין מה לעשות, במדינה בירוקרטית כמו שלנו מזיזים דברים רק דרך כח הזרוע.

אם אתם לא מתכננים לעשות "אימון" ורק להפגין, לא תהיה אפקטיביות.

אנשים לא יגיעו לערד רק לשם הפגנה.

המקום האולטימטיבי הוא מול משרדי הממשלה. רק צריך לארגן אישור מהמשטרה (בכל זאת אנחנו מדינה דמוקרטית) ואני חושב שההשתפות תהיה רבה יותר.

מקווה לימים טובים.

יניב

when you shoot shoot dont talk

פורסם

לא נעים , אבל אמרתי לכם. אפילו פעמיים.

את ההפגנה צריך להעלות לכיוון ירושלים, קריית הממשלה והמטה הארצי. פשוט לסתום שם את הכבישים.

סליחה על הביטוי , אבל בערד אף אחד לא יזרוק זין לכיוון של הספורט המוטורי.

פורסם

חכו, חכו

השלב הבא הוא שיבטלו את מפגשי האודיו.. וכך הלאה.

זוכרים, המלחמה שניצחנו, הממשלה שדואגת לחלשים, רה"מ ושר בטחון שמנותקים מהמציאות. אז למה אתם כבר מצפים? הלכתם צעד אחד "קדימה" ועשרה צעדים "אחורה"!

פורסם

כן אני כבר רואה אותם מבטלים את המפגש בסופרלנד :D

ובחזרה לנושא, כולנו מאוכזבים. אכל בואו נסיק מזה מסקנות - כל עוד החוק לא עבר, אין טעם לתאם דברים עם המשטרה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בפגישות רבות עם משטרת ישראל, אשר הפגינה תמיכה רבה ואהדה, ניתן היה להבין שלמרות תמיכתם, גורמים שונים מטעם היועצים המשפטיים של משטרת ישראל המשיכו להכשיל את קיום האירוע

אז חלק מהמשטרה היה בעד ואפילו תמך ואהד את הרעיון (ד'ר ג'קיל)?

וחלק אחר שלה דאג להכשיל (מיסטר הייד)?

פורסם

בכל הויכוח ולהט היצרים אני מנסה להבין משהו אחד .

במדינת ישראל עבר חוק לספורט מוטורי שאמור להתחיל לפעול בקרוב , מה שאומר שנכון לעכשיו כל פעילות של ספורט מוטורי אינה חוקית ...

כיצד יתכן שמישהו בכל זאת אישר לעשות משהו , בניגוד לחוק ...? יש מישהו שהוא מעל לחוק במדינה הזו ?

אז נכון שכולנו כועסים ועצבניים , אבל....

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

היה אישור למרוץ פיילוט, שזה מירוץ שלא קשור לשום ליגה, מרוץ חד פעמי.

זה היה מאושר בחוק, וזה מה שבוטל.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

מה שאומר שאם יש אישור חתום ממישהו מוסמך לקיום ארוע כזה הוא עושה את זה על סמך זה שהוא יודע שמותר לו לתת אישור לקיום ארוע-פיילוט .

במקרה כזה - האם אין לכם פה אופציה לתבוע אותו ...?

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אותי מעצבן משהו אחד ויחיד-

זו לא הפעם הראשונה שמשטרת ישראל עושה משהו כזה...

אתה מבזבז ימי עבודה,הולך לפגישת מקבל הבטחות וחתימות

וסמוך לאירוע הכל מתבטל...

זה קרה בעדשים באלטרנתיבי ועכשיו בערד...

זה גובל בחוצפה ואולי גוף גדול כמו עיריית ערד יתבעו אותם פעם אחת ולתמיד

שידעו שיש הפסדים באלה או אחרים ויתחילו לשלם החא@#$רות!

פורסם
מה שאומר שאם יש אישור חתום ממישהו מוסמך לקיום ארוע כזה הוא עושה את זה על סמך זה שהוא יודע שמותר לו לתת אישור לקיום ארוע-פיילוט .

במקרה כזה - האם אין לכם פה אופציה לתבוע אותו ...?

במקרה הזה מדובר על ועדה של הכנסת, אתה רוצה לתבוע את הממשלה??

אולי אתה מכיר את המשפט : " אם אתה משתין על המערכת היא נרטבת, כשהמערכת משתינה אלייך

אתה טובע".

לצערי לא נראה לי שמישהו יקבל בראש או ישלם על זה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

כולכם צודקים,אבל כמו שכתבו קודמיי,צריך "להזיז" את הארוע לירושלים על מנת ליצור יותר תהודה.

הפגנה באיזור הכנסת תמשוך אליה עיתונאים רבים ולדעתי יהיה סיקור רחב הרבה יותר מאשר בערד.

תומר.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...