Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:scatter: ערב טוב לכול החברים . אפילו צונן מעט תודה לאל .

כפתור השליטה שלי על בקרת האוורור הפנימית עושה מה בא לו . לרוב הוא מפסיק לעשות כעבור כמה דקות וכמעט לא מגיע אוויר . כשאני מסובב אותו על פול אז המאווררים משתוללים בטירוף ואחרי כמה דקות הוא דועך , ודבר לא יפעיל אותו . בקיצור המזגן עובד מצויין מקרר 10 . רק מה זה שווה בלי אוויר .

לפני מספר שבועות רכשתי לוח אלקטרוני (זה שמאחורי הכפתורים ) מפירוק , ובדיוק אותה תופעה .

מה עושים ? איך מתקנים ? למי פונים ? אפשר לבד?

תשובה מהירה תתקבל בברכה כולי נוזל .

פורסם

נסה לבדוק א המגעים בכניסה למנוע האוורור. לא הגיוני שיש אותה תקלה בשני לוחות. לעומת זאת, המגעים הנ"ל נוטים להתפחם ולגרום בדיוק לתופעה שהזכרת.

פורסם

אהלן שמר

אתה מתכוון למגעים ביחידת האיוורור הפנימית ? המאוורר הקטן בתחתית הדשבורד מאחור ? איך אני יודע שאינם תקינים או מפוחמים ? ואם הם תקינים או נראים כך לפחות מה עושים ? אז ייתכן שהלוח שלי תקין או ששניהם דפוקים מאותה סיבה ....גם אפשרות לא?....ממש בלאגן

תודה עופר

• תוכן חדש...