Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה פה בזמן האחרון הרבה אנשים האומרים כי הם לא יקנו רכב מסוחר כי הוא לא ישר איתם ולא מספר על מצבו של הרכב, אבל כשהם בדקו את הרכב הם מצאו בעיות ופסלו את קנייתו של הרכב הספציפי ההוא.

השאלה שלי היא כזאת, נגיד והסוחר היה אומר לכם את האמת לגבי אותו הרכב, האם עדיין הייתם קונים אותו בגלל יושרו של הסוחר?

הנה דוגמאות:

אותו הרכב שעובר מסוחר לסוחר (סתם דוגמא.. אממ... מיצובישי סופר לנסר, נגיד.) וכמובן, שניהם נותנים "שנה אחריות"

האחד לא ישר ואומר:

מיצובישי סופר לנסר, 98, אוטומטי, בחיים לא עברה תאונה והצבע מקורי. המנוע במצב מצויין עובד כמו שעון ורק עכשיו עבר טיפול גדול הכולל טיימינג שמנים מסננים ברקסים וכו...

בבדיקה שלכם אתם מגלים שלרכב הייתה מכה מקדימה, כל החלק הקדמי נצבע, פנסים חדשים, חלון דלת נהג הוחלף, שמן ישן, מסננים ישנים קרטר נוזל, ממיר מומנט "עייף".

השני ישר לגמרי ואומר:

מיצובישי סופר לנסר, 98, אוטומטי, עברה מכה מקדימה, הוחלפו כנפיים מכסה מנוע, פנסים ופגוש, שלדה לא נפגעה. חלון דלת נהג הוחלף בגלל פריצה. טיפול אחרון נעשה לפני 8 אלף ק"מ. הקרטר נוזל, אבל הנזילה לא משמעותית, המנוע מאבד חצי קילו שמן כל 3000 ק"מ. כמו כן, יתכן ויהיה צורך להחליף ממיר מומנט עוד כמה עשרות אלפי ק"מ.

בבדיקה שלכם מתגלה שכל הנ"ל נכון, ופרט לכך אין לרכב בעיות.

האם הייתם קונים את הרכב במקרה השני בגלל שהסוחר היה ישר איתכם? או פוסלים אותו בגלל כל הבעיות שצויינו? האם הייתם מוותרים על הרכב בשני המקרים? או שהייתם שוקלים לקנות את הרכב בכל זאת מאחד הסוחרים הנ"ל? למה?

תשובות רציניות בבקשה.

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

מסכים עם זה שמעלי - ומוסיף:

אולי הוא אמר דברים נכונים ואלו רק הדברים שהיית מגלה במילא.

מה אם הוא מסתיר בשרוול עוד כמה דברים?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני חושב שאם הסוחר ישר והרכב במצב טוב,אז למה לא.

את הקנגו שלי קניתי מסוחר רכב ישר שאמר מה הבעיות ,שהיו קלות אגב ובבדיקה נמצאו אותם מימצאים.

כך הרווחתי רכב תקין ובזול.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יש סוחרים שניתקעו בעידן החושך, והם מעדיפים לנסות ולרמות כל מה שזז...

והרי ברור שלא תיגש שוב לאותו אדם אחרי שנידפקת, לא?

יש כאילו שדוגלים בשיטת היושר, וכך הם מרוויחים לקוחות חוזרים ולקוח מרוצה מביא לקוח אחר...

יכולה להיות סיטואציה כזו, מישהו רוצה ימכור רכב, הוא ניגש לסוחר, הסוחר רואה את ה"כלה" ונותן את חוות דעתו, המוכר מיתווכח טיפה על המחיר ובסוף סוגרים... אחרי שבועיים הרכב נימכר...

אותו אדם, מרוצה שהוא מכר את הרכב ללא כל בעיות, ללא טל' מוזרים באחת בלילה כשמיבטא "זר" שואל "מוכר???"

אם הייתי בן אדם שלא ממש מיתלהב ממכוניות, ולא היה לי כוח להיתעסק עם הדברים האילו, סביר להניח שהייתי בוחר באופציה הזו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הזכרתי בעבר; קנינו 3 רכבים שונים מסוחרים בשנים האחרונות ומאף אחד לא התאכזבנו.

האחרון שביניהם הוא הקרונדו שמשרת עכשיו את אבי בנאמנה, חיפשנו ג'יפ במחיר נמוך יחסית ומצאנו אותו שנת 99 ב10 אלף מתחת למחירון אצל סוחר. הסוחר היה גלוי אלינו לגמרי לגבי הריג'קטים וגם התחייב להחלפת משאבת דלק על חשבונו.

לפני שבועיים הרכב נכנס לטיפול רציני ב2000 ש"ח ועכשיו הוא נוסע מצויין. לא כל הסוחרים רמאים.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
אם האוטו היה כל כך טוב אני מאמין שלא היה מגיע לסוחר והיה נמכר כמו כל רכב אחר
ממש לא נכון, להורים של ידידה שלי יש גולף דור3, הרכב מלוקק ןשמור כמו ביום שיצא מהסוכנות. בגלל שאין להם כוח להתעסק עם מכירת הרכב או התיאשו מכך הם מעדיפים למכור את הרכב לסוחר או לעשות טרייד אין אצל סוחר.

הרכב ממש מלוקק, 1.8 אוטומט, שנת 97 אם אני לא טועה.

ככה ש...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לא קונה כלי רכב מסוחרים - ולא משנה מה הם יגידו.

מכוניות קונים בחברות ליסינג או מאנשים פרטיים.

בחיים לא!! ואני לא רוצה לספר על רכבי ליסינג כל עוד היה באמתחתי אחד.

תמיד שווה לחפש עד שמוצאים את הטוב ביותר, מניסיון, והכי טוב מניסיוני זה מאיזה איש זקן.

Polo 2012

פורסם

אני תמיד נרתע קצת כשאני שומע את המילה סוחר אבל לחבר שלי יש ניסיון טוב עם קניה של ראלי מסוחר מאוד הגון שהזדהה כבר בתחילת השיחה (וגם בבדיקה לא היו בעיות). היום קשה מאוד למכור רכב ולכן רוב האנשים מעדיפים להפרד מכמה אלפיות בשביל לא להתעסק עם המכירה.

לסיכום, לא כל הסוחרים נוכלים אבל אם מדובר ברכב נפוץ אז שווה לקנות מפרטי, זה בד"כ יותר זול והרבה יותר משתלם (לשקט הנפשי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ממש לא נכון, להורים של ידידה שלי יש גולף דור3, הרכב מלוקק ןשמור כמו ביום שיצא מהסוכנות. בגלל שאין להם כוח להתעסק עם מכירת הרכב או התיאשו מכך הם מעדיפים למכור את הרכב לסוחר או לעשות טרייד אין אצל סוחר.

הרכב ממש מלוקק, 1.8 אוטומט, שנת 97 אם אני לא טועה.

ככה ש...

עמית.

התייאשו כי לרכב אין ביקוש ולעומת זאת המחירון גבוה מאוד, לכן אני חושב שרכבים מגיעים לסוחר מכמה סיבות:

1. רכב לא סחיר (ביקוש נמוך).

2.רכב אחרי תאונה/יד גבוהה/מוזנח/ק"מ גבוה.

3.רכבים מליסינג שנקנו ע"י הסוחר מחברות או מליסנג.

פורסם

נכון, יש סוחרים נוכלים/נבזים/בוזזים ורמאים.

אז מה? אין מוכרי רכבים פרטיים כאלה גם?

כל מקרה לגופו ואם מצאת רכב שאתה מחפש והוא אצל סוחר והרכב נראה טוב, קח אותו לבדיקה וזהוא.

ללא ספק כשקונים מסוחר יש לבדוק שבעתיים את הרכב אבל להזכירכם, אם קניתם אוטו שחוט מסוחר, אז יש בסיס לתביעה, אם קניתם מפרטי, אכלתם אותה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
, אם קניתם אוטו שחוט מסוחר, אז יש בסיס לתביעה, אם קניתם מפרטי, אכלתם אותה!
זה תלוי אם יש לך שכל או לא.

אם עשית חוזה מכר כמו שצריך ודאגת להחתים את מי שקנית ממנו את הרכב על אמיתות הדברים שהוא אמר - יש לך עילה לתביעה בדיוק כמו סוחר.

לגבי השאלה -אם הסוחר ישר וגם יורד במחיר כמו שמתבקש-אז אפשר בהחלט לדבר על זה.

(בתנאי שאני מחפש רכב כזה...)

פורסם

לא רק שלא הייתי קונה מסוחר, גם לא הייתי מוכר לסוחר.

לך תדע כמה זמן הרכב יסע עם הייפוי כח שהוא מקבל ממני כאשר הרכב עדיין רשום על שמי. (אלא אם כן ישנתי כשנכנס החוק החדש שיזמו לתוקפו)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...