Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, עוד שבוע אני נוסע עם משפחתי לגרמניה, נוחת בפרנקפורט ומעביר באזור ההוא יומיים, ונוסע לנורבורגרניג, לאחר מכן אנחנו ממשיכים בנסיעה לצרפת ומגיעים לפריז לתעורכת הרכב שם נבלה (בפריז) עוד יומיים.

 

רציתי לבקש ממכם חברים יקרים המלצות טיפים הכוונות ואתרים מוטורים (לא WWW),

באזור שאתם ממליצים לי לבקר בהם, כמו כן אפילו כבישים מעניינים לנהיגה.

(לדוגמא, מפעלים שמייצרים מכוניות וסדנאות, כי אני ממש לא מתמצא).

(אני עובר באזור פרנקפורט, קובלנצ', בון, קולן, וכו', כל מה שבאזור יתקבל בברכה)

לגבי המלצות יותר ספיציפיות אז טיפים לנורבורגרינג ותעורכת הרכב בפריז.

(דרך אגב נסיעה בטאקסי כבר הוזמנה)

(אפילו דברים קטנים כמו שהחנות מזכרות שבתחנת דלק ליד הנורבורגרניג זולה יותר מהחנות שבנורבורגרינג עצמו, דברים כאלו יתקבלו בברכה!)

 

תודה רבה,

עמרי.

המאושר.

 

אם למישהו יש משהו מאוד חשוב להגיד בהקשר

0524-599511

(משה)

×
×
  • תוכן חדש...