Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בסאב-וופר (kicker comp)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

היום הסאב ברכבי הפסיק לעבוד משום מה, לאחר שבועיים אחרי שקניתי אותו.

הסאב שעליו מדובר הוא קיקר קומפ שמחובר למגבר אודיו פולס. המגבר אומנם היה חם מאוד אך הוא לא נכנס לפרוטקשין, אני יודע את זה מכיוון שהרמקולים הקדמיים גם מחוברים למגבר והם המשיכו לעבוד בעוד שהסאב חדל לעבוד.

עם זה רלוונטי, שמעתי בווליום די גבוה אבל הסאב לא "נקרע" ויכל לעמוד בעוד עומסים.

כיביתי את המערכת למשך כ10 דק' נתתי למגבר קצת להתקרר, אך ללא הועיל, זה לא עזר :(

למזלי יש אחריות על כל האלמנטים שהתקנתי ונסעתי לבדוק מה הבעיה בחנות שבה התקנתי את המערכת.

שם חיברו סאב אחר והוא עבד, מסתבר שזה גם לא בעיה של חיבורים/כבלים. ניסיתי להריח אולי הסאב עצמו שרוף,אך גם לא הרחתי שום דבר.

אז המגבר לא נכנס לפרוטקשין,אין בעיה בחיבורים או כבלים,וגם אני לא חושב שהסאב עצמו נשרף, עם זה לא אחד מהסיבות הנ"ל שציינתי, מה יכולה להיות הבעיה?!?

נ.ב. כרגע,אין לי סאב, אני אמור לחזור לחנות ביום ראשון ולקבל סאב חדש גם של קיקר.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

סאב חדש? הרי חיברו לך סאב חדש, ומשום מה לא השאירו אותו ברכב.

יתכן והסאב שהשארת לבדיקה, יעבור תיקון, אם כן, אני מקווה שאצל מקצוען.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כנראה לא בדקת טוב, אם המתקין חיבר סאב אחר והוא עבד אז הבעיה לא במגבר ולא בחיבורים אלא בסאב שלך.

סיבה אחרת יכולה להיות שפשוט המתקין שלך חיבר סאב חלש למגבר והוא עבד טוב בו והסאב שלך צורך יותר והמגבר שלך לא יכל להחזיק אותו.

תבדוק יותר טוב ואם בכל זאת זה לא עובד אז הבעיה כנראה הסאב.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

הצצתי בחתימה שלך לראות איזה מגבר זה... לי זה כבר רמז הכל...

מגבר שיש לו 2 שמות:

PULSE AUDIO

או

BOSS (החיקוי ל BOSS AUDIO כמובן)

זה לא מגבר טוב לטעמי, ובטח דחפת אותו ליכולות מקסימליות והאות לסאב

היה בכלל לא נקי.

זו דעתי כמובן.

פורסם

כמו שזה נשמע אתה תיגנת לסאב שלך את הסליל בשמן עמוק...

ברגע שזה קרה היית צריך לעשות בדיקה אחת מאוד קלה - לנסות להזיז בעדינות את הממברנה של הסאב - אם אתה היית מרגיש שהממברנה תקועה במקום ולא זזה זה אומר שהסליל שלך נשרף.

אם לא - יתכן ונשרף רק מוביל של אחד משני החוטים.

לגבי מסירת ציוד לתיקון - אם אתה רוצה לוודא שקיבלת חדש - תידאג לסמן את הציוד שלך רק במקום שאתה יודע עליו - ככה אתה תוכל בקלות לתפוס אותם על חם. (בדיוק כמו בצבא)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...