Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מחלה בפאסטים הישנים

גם אצל אבא של חבר שלי הייתה בעיה

זה פאק מהמפעל הוא פשוט לך לפלצווגן למרכז שירות שלהם והתלונן

כי האוטו לא עבר טסט בגלל זה

אז הם ניקו לו

היינו במוסך לפני שבוע עשינו איזה טיפול, אז שאלנו שם אם אפשר לעשות פוליש לפנסים או משהו כזה, ואמרו לנו שהם לא יודעים על מה אנחנו מדברים.

והאוטו עבר טסט. (כנראה שכמות הלכלוך עדיין לא גבוהה במיוחד).

VW PASSAT 1.8T

פורסם

גם אצלי בפאסאט 2003 שבקושי אני מדלי אורות(לא נוסע בה הרבה), הפנסים הצהיבו עד שלא היה אפשר לראות כלום. לקחתי מקל נתתי מכה לשניהם והחלפתי לאחרים(חדשים). הפיתרון הטוב ביותר.

היינו במוסך לפני שבוע עשינו איזה טיפול, אז שאלנו שם אם אפשר לעשות פוליש לפנסים או משהו כזה, ואמרו לנו שהם לא יודעים על מה אנחנו מדברים.

והאוטו עבר טסט. (כנראה שכמות הלכלוך עדיין לא גבוהה במיוחד).

פורסם

אבל אפשר לראות.

זה לא ממש מפריע בנהיגה אלא יותר מבחינה קוסמטית.

ואם אפשר לסדר אותם בזול למה לי להחליף אותם אם הם תקינים?

VW PASSAT 1.8T

פורסם

בקופה שהיתה לי זו גם מחלה.אני גיליתי שהקצף לחידוש פנים הרכב של armorall עושה פלאים גם לפנסים.אחרי כל ניקיון הסמרטוט ממש הצהיב והפנס נישאר מבריק.כך גם עברתי טסט.אצלי היתה הבעיה שכל הלקה התקלפה והייתי צריך לחזור על הפעולה כל כמה שבועות כדי לשמור על הברק.אבל צריך להשקיע קצת מאמץ ולעשות כמו וואקס,בתחילה שפשוף אם הקצף עד שמגיעים לתוצאה ואז אם סמרטוט נקי ציחצוח(כמו אם נעלי צבא:lol: ).

רועי

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

היום עשיתי פוליש לפנסים הקדמיים בלנטיס שעשויים פלסטיק,הפנסים היו צהובים לחלוטין והייתי בטוח שלא יהיה מנוס מלהחליף אותם - השתמשתי בפוליש רגיל לרכב של RUBBING,התוצאות מדהימות,הפנסים חזרו להיות שקופים כחדשים.

ממולץ לנסות פוליש רגיל בדיוק כמו שעושים לצבע - התוצאות מדהימות.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה השאלה פה בכלל?!

לא תבצע פוליש - תצטרך להחליף אותם, הרי הראות והנראות בהם גרועה.

תבצע וייגרם נזק - תחליף אותם, הרי ממלא הם לא היו תקינים והיו אמורים להזרק לפח.

הרווח יהיה כולו שלך, הצלחת במשימה - רווח לכיס ולתנועה. לא הצלחת - החלפת לחדשים ושוב ישנו רווח לתנועה(עם חור בכיס :wink: ).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עדשה דהויה זה תוצאה של התחמצנות שכבת המגן ע"י קרני השמש וכמובן החום מהנורות מהצד הפנימי.

אם הדהייה לא רצינית, אז יש קיטים מיוחדים אשר מחזירים את השקיפות, כמו שהזכירו קודמיי.

אם הדהייה ממש חזקה, אז כנראה שזה כבר חדר את שכבת המגן והגיע לפלסטיק עצמו. במקרה כזה חייבים להחליף לגמרי את הפנס. נסיון לתקן את מצב בעזרת פוליש גס או שיוף יעזור רק לטווח הקצר כי שכבת המגן כבר לא קיימת והפלסטיק חשוף כעת.

בכל מקרה, מי שחושב שפוליש וליטוש מחזירים את השקיפות למקוריות, מוזמן להשוות עם פנס חדש, זה לצד זה... השיפור בהשוואה ל"מצב הצהוב" עצום, אבל עדיין אין מה להשוות לפנסים חדשים. מה גם שצריך לחזור על פעולת הליטוש/פוליש כל תקופה...

פורסם
[/color]

כי שכבת המגן כבר לא קיימת והפלסטיק חשוף כעת.

מה גם שצריך לחזור על פעולת הליטוש/פוליש כל תקופה...

גם פנס חדש ידהה שוב לאחר זמן מסוים.

זו הסיבה שהמלצתי על ציפוי בלכה .

פעולה זו משתלמת לאור העובדה שישנם פנסים שעלותם גבוהה מאוד.

פורסם
גם פנס חדש ידהה שוב לאחר זמן מסוים.

לפנסים חדשים לוקח כמה שנים לדהות, אם בכלל, בהשוואה לפנסים מחודשים שידהו תוך חודש לדעתי (אין לי בסיס לטענה, אבל נראה לי שאם הרכב יחנה יום יום בשמש הישראלית, הפנסים ללא שכבת המגן ידהו מהר מאד). ואם בפן הכלכלי עסקינן, תחשב כמה יעלה לך לחדש אותם כל פעם כשהמרכיב היקר כאן הוא זמן ולא כסף. אני אישית הייתי בוחר בפנסים חדשים. כמה הם כבר עולים? 1000 ש"ח בממוצע למקורי אצל המורשה? 500 בממוצע לתחליפי? לדעתי אפילו כלכלית זה משתלם יותר.

פורסם
"ספוגית הקסם" היא לא מטלית הפלא!

ספוגית הקסם היא בכלל ספוג עשוי מלאמין שנוצר במקור בתור חומר בידוד, אבל התגלה והוא מנקה כתמים מכל משטח בצורה יעילה ביותר בשיפשוף עדין!

תום

מלאמין זה לא יציקת נסורת העץ שממנה עושים רהיטים (יחסית) זולים?

פורסם
מלאמין זה לא יציקת נסורת העץ שממנה עושים רהיטים (יחסית) זולים?
כן

מלמין זו המצאה יחסית חדשה - אחרי שהבינו בארץ שכשאומרים סיבית אנשים בורחים-אז שינו את השם.

עכשיו בכלל יש יצירתיות

מלמין שוודי,מלמין איטלקי,מלמין עיראקי

חראטה בארטה ישראיל

• תוכן חדש...