Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים איתך בקשר לקשר בין הפופולריות לכמות הביקורות אך למען הסר ספק אני אשמח אם תענה לי על השאלה הזו

במה המאק אודיו Z4200 עדיף על כל ארבעת המגברים שהזכרתה ( האוריון, הרוקפור, האינפיניטי, ואפילו על הגי בי אל !!) - חוץ מאמינות שאת זה אפילו אני הצלחתי להבין ?

SKI FARM

פורסם

סקיי פארם

ניר כל הזמן עונה לך על השאלה ואתה כל הזמן חוזר ושואל...

למה אתה מתכוון כשאתה אומר "בכמה עדיף"?

הרי כבר נכתב כאן בת'רד שהמק פחות מעוות, פחות מתחמם, יותר אמין עשוי גם מרכיבים טובים מאוד

וגם יותר זול

מה עוד יש לאמר כאן? מה אני מפספס?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
סקיי פארם

הרי כבר נכתב כאן בת'רד שהמק פחות מעוות, פחות מתחמם, יותר אמין עשוי גם מרכיבים טובים מאוד

וגם יותר זול

המאק לא יותר זול הג'י ביאל עולה 900 פחות או יותר והמאק עולה 1140 אז יש הבדל קטן.
פורסם

רק אם אתה קונה אותו בדיוטי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
סקיי פארם

וגם יותר זול

אתה לא מפספס כלום - עכשיו הכל נאמר וברור !!!

• תוכן חדש...