Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה.

הוריי כבר מחוברים המון שנים עוד מהבית הקודם לחברת "סופרגז".

ידענו שהשירות שלהם לא משהו אבל לא היו מקרים חריגים.

היום הם הוכיחו שהם פשוט לא יודעים לתת שירות ומסכנים את חיי הלקוחות.

הזמנו אתמול בלון גז, והיום הגיע טכנאי בשעה 12:00 שהביא את הבלון. שילמנו לו כמו תמיד והוא הלך לשלום. בשעה 14:20 אחי הקטן צועק לי מהחצר שיש ריח של גז. יצאתי החוצה ואני מריח ריח חריף מאוד של גז ושומע את הגז דולף (רעש של תסססס) סגרתי מייד את הברזים בחוזקה והרעש המשיך וכן גם הריח נשאר גם לאחר מספר דקות. התקשרתי לחברת הגז אך לא היה מענה אנושי אלא מענה טלפוני שהמשרד סגור, ובמענה הקולי לא טרחו להקליט מספר חירום! (אופס סליחה, שחכתי שגז זה דבר מאוד לא מסוכן ושניצוץ קטן לא יכול לגרום לשום דבר).

הלכתי אליהם למשרדים (למי שמכיר בב"ש בעיר העתיקה) באתי להיכנס ואחת העובדות סגרה עלי את הדלת ואמרה "אנחנו סגורים" אמרתי לה סליחה זה מקרה חירום והיא ענתה לי "אדוני אצלנו אין מקרי חירום"

סליחה?! התפרצתי למשרד, "דליפת גז זה לא מקרה חירום?!" הפקידות מסתכלות עלי, אומרות "אוקיי אז תסגור את הבלונים ונגיע אלייך מחר".

הסברתי להן שסגרתי את הברזים אך הדליפה ממשיכה. הן עונות:"זה לא יכול להיות, לא סגרת טוב".

ביקשתי לדבר עם המנהלת ונאמר לי שהיא לא נמצאת. שאלתי אם יש טלפון חירום ולמה זה לא מופיע בכרטיס המגנטי שעל המקרר, אז הביאו לי טלפון. אוקיי הפקידה התקשרה לטכנאי דרך המירס ואמרה לי שבמשך היום יבואו לבדוק ואם לא אז מחר.

"במשך היום?! למה לא עכשיו? יש ילדים בבית, זה גן ילדים!"

הפקידה:"אוקיי"

מזה אוקיי? אני רוצה תשובות!

הפקידה:"תבוא מחר בבוקר תדבר עם המנהלת אני לא נותנת לך תשובות"

אני:"סליחה?! מה, אין לכם מוקד שירות לקוחות, חברה וותיקה שמכבדת את עצמה? אני גם לא מתכוון לשלם שקל על בלון חדש שיהיה ברור!

ולמה אין לכם מספר חירום על הכרטיס המגנטי ולא במענה הקולי בטלפון?"

הפקידה:"אני לא יכולה לעזור לך, אתה יכול ללכת ולחזור מחר בבוקר אני אתן לך את הטלפון של מוקד החירום שיהיה לך להבא"

אני:"אוקיי תני לי אותו ואתם עוד תשמעו ממני"

הלכתי לכמה סידורים והייתי בקשר עם אמא שלי. היא חיכתה מעל 40 דקות ואף טכנאי לא הגיע. התקשרתי לטלפון שהפקידה הביאה לי ומה אני שומע?! "סלקום שלום, המספר שחוייג איננו מחובר"

חזרתי למשרדים בזעם, סגרו את הסורגים אבל הדלת של המשרד פתוחה והפקידות בפנים.

קורא ואין מענה.

התקשרתי למכבי האש.

מכבי האש יצרו קשר עם מוקד החירום של סופרגז ולפני כן שדיברו איתי בטלפון אמרו לי שאוטוטו סופרגז מתקשרים אלי לדבריי סופרגז. בקיצור סופרגז לא התקשרו אוטוטו אלא לאחר חצי שעה.

מכבי האש היו אצלי בבית תוך 5 דקות ואמרו שההברגה הייתה דפוקה ובנתיים שלא ניגע בזה ונחכה שיגיע טכנאי של החברה של הגז, והם ניתקו את הבלונים ואין לי מושג מה הם עשו.

התקשר אלי מישהו ממוקד החירום של סופרגז והתחיל להאכיל אותי בסיפורים שהפקידה לא התקשרה למוקד חירום ושהם יודעים על המקרה הזה רק ממכבי האש. אמרתי לו שהיא לידי הרימה את המירס והוא אמר שזה לא בעייה שלו ושהוא לא מכסה את התחת ואני יכול להתלונן למי שאני רוצה ואותו זה לא מעניין.

הגיע הטכנאי כשעה לאחר שמכבי האש הלכו- כולו בסבבה, אדיש, "שלום, סופרגז". הסברתי לו את הבעייה, הוא בא, חיזק את ההברגה, אמר להתראות ושקראתי לו הוא בשיא האדישות בא, הסביר לי שהוא חיזק את ההברגה ולא הייתה בעייה וגם עכשיו אין. אמרתי לו תגיד לי מה אתה משחק איתי?!

הוא אמר לי שהוא לא עשה שום טעות והוא לא נגע בזה. אמרתי לו רגע אתה מפיל את האחריות עלינו? מי נגע בזה אני? הוא אמר לי שהוא לא יודע והתחיל לגמגם.

אמרתי לו תקשיב לי טוב, אתה זה שהתעסקת עם הבלונים, אתה עשית את הנזק, ואני לא מוכן לשלם את הבלון ואתה זה שתקבל על הראש בנוסף לפקידות!

הוא לא דיבר הרבה והביא בלון חדש מהמשאית.

אני לא מתכוון לוותר, למי אני יכול להתלונן חוץ מיזה שמחר אני הולך להפוך למנהלת את המשרד?

זו חוצפה לשמה!

איתמר ג'ורג'.

פורסם

שומע איתמר... יש לי נקודות חלודה על הרכב...

בא לך להזיז קצת את העניינים בצ'מפיון?

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

איתמר,

אתה ממש צודק..

שלא לדבר על זה שפתאום אמישראגז העלו את המחירים בלי קשר (כשאנחנו יודעים כל חודש כמה אנחנו צורכים גז...)

פשוט עושקים, ואין לך הרבה מה לעשות...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני הייתי שולח את הסיפור בפקס למשרד התשתיות - לא יאומן שחברת גז גדולה לא מסוגלת לטפל במקרה חירום כמו שצריך.

את הבלונים הבאים תזמין כבר מחברה אחרת, אתה לא בגז מרכזי (וטוב שכך) ויכול להזמין ממי שאתה רוצה. אני ממליץ לך לבצע סקר מחירים.

החלפת ספק גז:

http://www.mni.gov.il/mni/Energy/LPG/LPGConsumer/LPGChanging/

יש שם גם קישור לרשימת חברות הגז המורשות בישראל, עם טלפונים וכו'.

ממליץ לבדוק בעיקר את החברות הגדולות, כולל "דור".

אגב - טיפ לניצול השאריות האחרונות בבלון בסופו כשהלהבה בכיריים כבר דועכת - שפוך מים רותחים על הבלון ותוכל לנצל לפעמים עוד חצי קילו!

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שומע איתמר... יש לי נקודות חלודה על הרכב...

בא לך להזיז קצת את העניינים בצ'מפיון?

עוז אין מה לעשות, מי ששותק אוכל אותה. הגז דלף והמיכל התרוקן, למה שאספוג את הנזק? עובדה שהטכנאי לא התווכח והחליף את הבלון כי הוא ידע שזו בעייה שלו. ובקשר לחלודה אצלך, לך לצ'מפיון המרכזי, זרוק להם את האוטו בשיא העצבים מול כל הלקוחות הפוטנציאלים ותעשה להם בלאגן. מנסיון עם חלודה באיביזה 94'- ככה זה עובד.

wil - תודה על הטיפ למדתי משהו חדש!

ועוד שאלה- האם יש איזה גוף שנותן לחברות גז אישורים מלבד משרד התשתיות? האם מכון התקנים גם אחראי ומפקח? האם על זה שהטלפון של מוקד החירום לא כתוב בכרטיס המגנטי, לא בקבלות, וגם לא מושמע במענה הקולי, זה חמור מבחינתו של איזשהו גוף?

איתמר ג'ורג'.

פורסם

פעם הבאה מוסך ברע"מ.... :-D

אני לא מבין מדוע אתה כ"כ מתרגש. כמעט אף חברה במדינה לא יודעת לתת שירות כהלכה.

הייתי מבטל את החיוב, וזורק להם את הבלונים הדולפים באמצע המשרד שלהם. שירקבו איתם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי אתה אפילו יכול להגיש עלהם תלונה במשטרה.

היה סיכון חיי אדם ורשלנות פושעת. תנסה, אין לך מה לאבד.

במיוחד לאור העובדה, שזהו גן ילדים ולא בית פרטי, יכו להיות פה הד תקשורתי רציני, תנסה גם לשלוח מכתבים לערוצים מקומיים וכד'.

פורסם

המשטרה לא בדיוק תעשה משהו.

אצלי בבניין דירות עבד קבלן בניין עם בלוני גז בשביל ריתוך. יום אחד חזרתי מהעבודה ואני קולט ריח חריף של גז במדרגות בכל הבניין (5 קומות). לאחר שלא הצלחתי להשיג את וועד הבית(הפוסטמה שבגללה סבלתי 4 חודש את השיפוצים הללו) וגם את הקבלן, התקשרתי למשטרה. אמרו שישלחו תכף ניידת. במקביל התקשרתי לפז-גז שהם האחראיים לבלונים בבניין. לאחר 20 דק' הגיע טכנאי וגילה בלונים של הקבלן (לא של פז גז) בתוך המקלט פתוחים וגז דולף מהם. מיד סגרנו והוצאנו אותם לרחוב. תחשבו מה היה קורה אם מישהו היה מדליק סיגריה בבניין בדיוק באותו רגע...:shock:

אישית רציתי שהקבלן יחטוף על רשלנות כזאת אבל למשטרה היו מחשבות אחרות... עד היום אני מחכה להם.

Veni Vidi Vici

פורסם

אהלן.

תכתוב לי בהודעה פרטית מי נגד מי. נראה מה אפשר לעשות.

אני ,למשל, אכלתי ים חרא מ"הוט". כתבתי עליהם:

http://www.themarker.com/tmc/archive/arc.jhtml?ElementId=skira20060705_734769&origin=ibo&strToSearch=%E4%E5%E8&howMany=25&arcDate=&arcSymbol=&FromSearch=1

והכל הסתדר באורח פילאי

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לי נמאס כבר לפני שנים גם מחברות הגז וגם מהוט.

לפני כמה שנים קניתי כיריים חשמליות קרמיות - תענוג, אשתי מבסוטה כי קל מאד לנקות אותם והם הרבה יותר בטיחותיים מהגז, וגם יש לי חברה אחת פחות להתעסק איתה, לא עוד ביקורי פתע של טכנאים שדורשים להעלות או להוריד את הברז, לא עוד עליות מחירים מוזרות. יש לי שקט.

את הוט החלפתי בצלחת לווין פרטית, אז פחות עוד חברה להתעסק איתה.

פורסם
מרטינז, בזבזת לי 10 דקות מחיי, קלטתי שזאת הקפצה מתקופת האבן רק כשראיתי את ההודעה של תומר

:evil:

יווו רק עכשיו אני שם לב לתאריך

זה פשוט נראה כל כך רלוונטי להיום

אין לי מושג איך הגעתי לאשכול הזה , וענינים של גז וכבלים תמיד מקפיצים אותי

SORRY :-)

פורסם

מרטינז, בזבזת לי 10 דקות מחיי, קלטתי שזאת הקפצה מתקופת האבן רק כשראיתי את ההודעה של תומר

:evil:

גם לי.. לא נורא היה מעניין :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...