Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העברתי היום את האוטו למערכת גז , הדעה שלי לביינתים היא שבכלל אין הבדל בין גז לבנזין.

אני לא מרגיש שהאוטו נוסע על גז.

תגובות מהירות של האוטו,הסחיבה נשארת אותו דבר.

לא רואים שמותקנת מערכת גז באוטו העבודה נקייה ויפה,מלבד המיכל מאחורה.

נ.ב

המערכת הותקנה בבורה שנת 2002.

כמה תחנות דלק לגז יש בארץ? למישהו יש רשימה? מפה? מיקום?

פורסם

רשימת תחנות

http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Forums&group=20&item=595389

תחנות תידלוק - נכון לתאריך 15.1.2006:לעידכון השירשור יש לשלוח לי הודעה פרטית

איזור מרכז:

בני ברק: גרין קאר - תחנת תידלוק והסבת רכבים, באיזור קניון איילון, פתוחה כל יום (ימי חול בלבד) עד השעה 22:00. טלפון 03-5790005

ראשון לציון: תחנת תידלוק חדשה נפתחה במוסך דולפין - המוביל בגז בראשון לציון. רחוב ספיר 5 ראשל"צ, באיזור תעשיה החדש, בהמשך למפעל אלקטרה. פתוח כל יום עד שעה 18:00 ובימי ו' עד השעה 13:00.

חולון: בשעה טובה התקבל אישור הפעלה לתחנת תידלוק בחולון "עידן הגז" הפלד 6 א"ת חולון 03-5595122

הרצליה: תחנת גפ"ם פרטית שנמצאת במוסך סוברו - רחוב המנופים 12 - הרצליה פיתוח

אבן יהודה - תחנת תתידלוק "מרכז הגז" -

בית דגן - תחנת דלק אלון, בין שער יפו לבית דגן, לבאים מבית דגן, התחנה מצד שמאל כקילומטר וחצי אחרי הצומת. משאבת הגפ"ם ממוקמת מאחורי התחנה ברציף תידלוק משאיות. התחנה פתוחה 24 שעות, כולל שבתות.... - עידכון חם מהשטח !!!

ירושלים: באיזור תעשיה תלפיות תחנה בשם אוטוגז. תחנה מסודרת. התחנה ממוקמת באיזור תעשיה תלפיות בכיכר של המשטרה ושל וולוו פונים לכיוון ולוו ויורדים בירידה בפניה הראשונה שאחרי וולוו פונים ימינה והתחנה אחרי 20 מטר

קרית ספר - מתיתיהו: תחנת דלק במתיתיהו (ליד קרית ספר) בתחנה חדשה, משאבה כמו בתחנות דלק, המחיר 2.9 פתוח בערך מ 8 עד 20:00, טלפון בעל התחנה:דוד אוחנה 0506432261

איזור יבנה - : תחנה חדשה של חברת אלון בצומת בית רבן בכניסה לקיבוץ יבנה התחנה פתוחה 24 שעות כל השבוע חוץ משבתות וחגים. בתחנה 2 עמדות תידלוק גפ"מ.

איזור צפון:

גן שמואל:לנוסעים צפונה 1 .תחנת אלון צומת גרנות בגן שמואל 2.צומת מגידו פונים לכיוון גנין תחנת אלון 3.תמרה גז עבוד לא בשבת.

עמק חפר: רח גשר העץ 14 התחנה פתוחה יום יום מ7 בבקר עד 19 בערב מוצ"ש מ19 עד 24 בעל התחנה זה רונן והנייד שלו 050-2277802

כרמיאל: תחנת ג.פ.מ כרמיאל, הכתובת: א.ת כרמיאל, רח' האופן 11, טל' 04-9589002

טמרה: תחנה בטמרה - איש קשר- פארוק פלא' -0525343534.

בית זרזיר: בית זרזיר עיאסם 054-2322123 - התחנה פתוחה בשבת

מגידו: אלון מגידו - איש קשר - אלישע, פלא' - 0546801286.

נהריה: אזור תעשיה דרום " סופר אוטו גז "04-9512002

טבריה: תחנה חדשה- תחנת הדלק נקראת פאי. תחנה חדשה עם מערך תידלוק בגז מורשה. התחנה נמצאת בסמוך לכביש הראשי מטבריה לפוריה. נכנסים לכיוון טבריה עילית בפניה הרשונה ימינה (ליד עולמי עינבל) ושוב ימינה.

איזור דרום:

אשדוד:תחנת גפ"ם / דלק - זאת תחנת דלק ותיקה ומוכרת, שהוסיפו עמדה אחת לגז בהמשך למשאבות הבנזין וסולר.איך מגיעים: נוסעים בכביש הגישה לאשדוד עד הכניסה לנמל (לא צומת הנמל, אלה הנמל עצמו), פונים שמאלה, עוברים את הגשר על נחל לכיש, ובכיכר השניה מצד שמאל נמצאת התחנה.

אשקלון:תחנת גפ"ם / דלק - סולטן אנרגיה - בכניסה הדרומית, באזור תעשיה השני, ימינה וימינה

באר שבע:תחנה לתדלוק גפ"ם ומרכז הסבה. המקום בבניין יורוקום מול גלידה מונטנה לשעבר ושכונת נווה נוי רח' הגפן 4 טל 086282263 נייד 0544355098 נחום 05449211221 שולי. בקרוב מאוד תדלוק גז 24 שעות ביממה.

באר שבע: רח' המלאכה 31 באר-שבע (מאחורי תחנת הדלק של סונול ,מול השוק הבדואי) טלפון 08-6288835 , 057-7419413 נפתלי, פתוחה 24 שעות ביממה ,עד השעה 17.00 מאוישת ומעבר לשעה זו בצלצול טלפוני בהתראה של 5 דק' מגיע מתדלק.

באר שבע: אוקטן קל באר שבע - דודו הטלפונים שלהם 08-6272917 והנייד של דודו

פורסם
מה לגבי רכבים עם מנוע טורבו? זה אפשרי?

אני מכיר אימפרזה טורבו וגולף GTI mk4 מוסבות לגז כולל אישור ברישיונות.

הבעייה מתחילה כאשר משנים מפות דלק/יחס גדישה או מישתמשים באפקסי ואז זה דופק את המחשב של המערכת אבל לא רק שאינני מומחה אני רושם פה את מה שהבנתי כשחבר רצה להתקין גז להונדה גודשת.

אם תירצה עוד מידע אני בטוח שיהיה מישהו בפורום שיוכל להסביר יותר ברצינות.

אופק.

• תוכן חדש...