Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב לעובדה שבכל הפורומים השונים מתלוננים על יבואני הרכב

קרסו - שירות לקוחות גרוע,מוסכים גרועים לא מביאים דגמים מעניינים

צמפיון - יקרים מדי, כנ"ל שירות גרוע במוסכים

טויוטה- לא מוכנים לתת הנחות,שירות טכני נוקשה במסגרת האחריות (ע"ע רפידות בלם קורולה)

לובינסקי - תקלות חשמליות מעצבנות ללא פיתרון (307,C5 ועוד) חוסר הכרה של הרכבים

במוסכים.

לאחר שהוצאנו את אלו מהרשימה נשארו שני יבואנים גדולים (כשאני אומר יבואנים אני מתייחס

לפי מותג)

ועוד כמה קטנים וזניחים.(פיאט,סובארו,הונדה וכ"ו)

דלק מוטורס - יבואנית מאזדה ופורד.

כלמוטור - יבואני יונדאי ומיצובישי.

בכוונה שמתי את מאזדה לפני פורד,ויונדאי לפני מיצובישי כי אלו המותגים החזקים במכירות.

שימו לב!!

כמעט ואין תלונות על יבואנים אלו (שהם גם המוכרים ביותר ובפער גדול...)

מה זה אומר?

1.שהם באמת מוצלחים?

2.הם מביאים רכבים משעממים שלא מצפים מהם ליותר מדי? (מאזדה 3 ויונדאי גטס)

3.רוכשי הרכבים האלו הם רוב דומם? לא מתלוננים בפורומים ובאתרים?

אולי הרמה בין כולם היא פחות או יותר זהה, אבל רמת הציפיות של הלקוחות שונה והלקוחות

שונים?

חומר למחשבה.

STI 2004

פורסם

אני לא יכול להביע דעה על הרוב, אבל מהכרות שלי עם מוסכים של יונדאי, ובפרט המוסך שעבדתי בו, השירות שם מצויין וכך גם היחס אל הלקוחות.

מה שהבנתי מבעל המוסך שעבדתי בו, שהיבואן משגיח ביד נוקשה על המוסכים לשמור על רמה גבוהה וניקיון.

פורסם

כיוון שלא נערך שום מחקר (לא סקר) על תרבות השירות במוסכים בארץ, והכל נובע מתוך שמועות באינטרנט הרי שבלתי אפשרי להגיב לנושא בצורה ענינית.

בנוגע למאזדה ופורד, לדעתי התשובה הפשוטה ביותר לגבי 2 המותגים הללו היא שמירב הרכבים הולכים לליסינג, והנוהג ברכב אינו נכנס איתו למוסך, כך שזה יכולה להיות תשובה אחת..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

השירות ביונדאי הוא באמת בין האיכותיים בארץ!

לחבר שלי יש יודנאי אני זוכר הייתה לו תקלה ונסענו לשם ממש התייחסו אלינו במסירות רבה.

פורסם

מחזק את CX25GTI. הרוב המכריע של מכירות ה-3 והגטס (שהן הרוב המכריע של מכירות מאזדה ויונדאי) הוא לחברות הליסינג. לכן הנהגים של רכבים אלו לא מכירים את המוסכים/יבואן ולא מתלוננים.

אישית הבעיה שלי עם דלק מוטורס היא שהם מביאים רק דגמים שיש להם פוטנציאל מכירות גדול מאוד (למעט המיאטה), וגם הדגמים שהם מביאים מגיעים במספר אופציות נמוך (מבחינת מרכב/מנוע/אבזור).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

jink זה נקרא התייעלות.

הם לא צריכים להביא דגמים ספורטיבים לתצוגה בשביל להרשים לקוחות כי הם ממילא מוכרים את המכוניות שלהם כמו לחם.

פורסם
כיוון שלא נערך שום מחקר (לא סקר) על תרבות השירות במוסכים בארץ, והכל נובע מתוך שמועות באינטרנט הרי שבלתי אפשרי להגיב לנושא בצורה ענינית.

בנוגע למאזדה ופורד, לדעתי התשובה הפשוטה ביותר לגבי 2 המותגים הללו היא שמירב הרכבים הולכים לליסינג, והנוהג ברכב אינו נכנס איתו למוסך, כך שזה יכולה להיות תשובה אחת..

טענה מעניינת - אבל צריך לחשוב למה הגיעו למצב הזה מלכתחילה.

אם C3 הייתה אמינה כמו גטס ובעלת תימחור טיפולים דומה חברות הליסינג היו קונות אותה,

הן פועלות לפי אינטרס כלכלי גרידא.

עוד משהו שסותר את טענתך הוא שוק המשומשות, אם היבואן היה נותן שירות גרוע והחלקים היו יקרים

לא היה שוק למשומשות שלו,ושוב היית רואה תלונות על אותו יבואן.

ולכן שוב חזרנו לנקודה הראשונה - למה דווקא אלה מובילים?

STI 2004

פורסם

אני לא מבין מאיפה אתה הוצאת את הנתונים האלה? מכמה (או יותר)הודעות שקראת בפורום זה או אחר? . אין לזה שום מהימנות סטטיסטית וזה גם לא יכול לקרא סקר דעת קהל. ויכול להיות עוד מיליון סיבות אחרות .כמו שאולי אנשים שקונים פורד או מזדה לא כותבים בפורומים או שהם לא רוצים לכתוב על רמת השירות, או כל דבר אחר. אתה אומר שעל יבואן אחד יש תלונות ועל יבואן אחר אין ,אבל על סמך מה ? סתם לדוגמא יש לי נסיון מצויין עם השירות של צ'מפיון.

יכול להיות להיות שזה יהיה דווקא מעניין לעשות סקר כלשהו או אולי אפילו נעשה אחד כזה אבל בטח שאי אפשר לבסס טענות כאלה על סמך כמה (או יותר)הודעת בפורומים.

אין לי שום קשר לשום יבואן רכב .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני מסכים עם דברי קודמי.

עד שלא יעשו סקר מדעי של שביעות רצון הלקוחות, לדברים שנאמרו על ידי פותח השרשור אין שחר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני לא מבין מאיפה אתה הוצאת את הנתונים האלה? מכמה (או יותר)הודעות שקראת בפורום זה או אחר? . אין לזה שום מהימנות סטטיסטית וזה גם לא יכול לקרא סקר דעת קהל.צודק ב100% אין לזה שום ערך סטטיסטי כרגע,אבל זה מה ששיטוטי המרובים בפורומים העלו. ויכול להיות עוד מיליון סיבות אחרות .כמו שאולי אנשים שקונים פורד או מזדה לא כותבים בפורומים או שהם לא רוצים לכתוב על רמת השירות, או כל דבר אחר. אתה אומר שעל יבואן אחד יש תלונות ועל יבואן אחר אין ,אבל על סמך מה ? סתם לדוגמא יש לי נסיון מצויין עם השירות של צ'מפיון.

יכול להיות להיות שזה יהיה דווקא מעניין לעשות סקר כלשהו או אולי אפילו נעשה אחד כזה אבל בטח שאי אפשר לבסס טענות כאלה על סמך כמה (או יותר)הודעת בפורומים.שוב מסכים - מעניין לראות סקר כזה כאן בפורום ועוד יות מענין לראות אותו באתר כמו YNET לדוגמא...

אין לי שום קשר לשום יבואן רכב .

גם לי (למכוניות בכל אופן...)

מישהו מרים את הכפפה לסקר?

STI 2004

פורסם

mh53 הסיבה לאי אחזקת רכבים אירופאים בליסינג פשוטה ביותר..

המחיר של הרכב בתור משומש צונח עקב התדמית שיש לו בארץ, אי לכך ההפסד על כל רכב יהיה גדול, מה שיחייב את חברת הליסינג להעלות את מחיר הליסינג...

הציבור ההדיוט מעדיף לרכוש רכב יפני משומש מליסינג, מאשר רכב אירופאי משומש פרטי.

למה ??

בדיוק מהסיבה שבה אתה פתחת את השירשור הזה, שמועות ודעות קדומות..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה חייב לעשות איזשהוא סוג של הבדלה - אתה עירבבת תלונות על מוסכים ועל סוכנויות מכירה.

אחת הסיבות שלא תשמע על היבואנים שציינת תלונות היא שאין הרבה אנשים שקנו את המכונית מכספם.

תתפלא- אבל יש הרבה תלונות - פשוט רוב התלונות שתשמע יגיעו מבעלים זועמים ולא ממישהו שמקסימום קיבל מכונית חליפית אחרי שעה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר, זה בדיוק הענין שלי כאן.

לקחת את המושג הערפילי שנקרא יבואן ולמתג אותו לפי דעת קהל,שמועות,סטיגמות והשכן שלי אמר.

ברור לי שסקר מדעי אין כאן ואני גם מערבב שירות ושיווק שהן שתי מחלקות שונות בבית היבואן,

אבל אני חוזר לשאלה העיקרית - מהי חוות דעתכם על יבואן זה או אחר על סמך הניסיון שלכם

או מה ששמעתם ואתם מאמינים בו.

זה מעניין לראות איזה יבואן מיתג את עצמו טוב,איזה בכלל לא משתתף,ואיזה באמת נותן שירות

ח%א.

STI 2004

פורסם

בעייתי לאללה. כל אחד כאן שמע סיפורים ועשו לו ושתו לו- אבל להרכיב מזה איזשהוא סקר או מאגר נתונים מאוד קשה. תבין שגם מדובר כאן תמיד בקטע של YOU SAY TOMAITO I SAY TOMATO - מישהו שאמרו לו לעשות ריקול חושב שזה סוף העולם ואחד אחר חושב שעשו לו שרות ומנעו אסון. קשה לגבש דעה ברורה כי יש כאן 3.2 מיליון מכוניות ועל כל אחת תשמע 20 דעות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...