Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

יש לי שאלה לפורום,ומאחר ואני חדש פה,אז כולי תקווה לעזרה קטנה.

בשבוע שעבר קיבלתי את ריכבי החדש,הונדה אקורד 06'.

אתמול,חניתי אותו ברחוב,והיום בבוקר גיליתי שמישהו/י נתן לי שפשוף קל,בפגוש האחורי מצד שמאל.

אציין שאין כיפוף בפח,וזה בקושי ניראה לעין.ממש מין פגיעת צבע.

מאחר והרכב בן שבוע,זה די מעצבן ומתסכל.

עצתכם בעניין,מה כדאי לעשות? או יותר נכון האם אפשר לתקן את הצבע מבלי שיורגש הבדל?

פורסם

קודם כל תתחדש.

דבר שני אין מה לעשות. שריטות זה קורה בעיקר בארץ שלנו. לפחות כבר קיבלת את השריטה הראשונה....

דבר אחרון - אם תעשה פה חיפוש תמצא כל מיני הצעות שונות ומשונות על פוליש-ווקס-מסיר שריטות-מחוללי קסמים כאלו ואחרים... (תנסה לחפש G27 או פוליש או ווקס או שריטה\שריטות)

פורסם

כן יש מה לעשות.

תעבור על המקום אם פוליש מאד עדין מס' פעמים. לאחר מכן חומר שנקרא GS27, תעבור איתו על השריטה 3 - 4 פעמים. מנסיוני הוא מצויין לשריטות קטנות ולא עמוקות. אם הוא לא יעלים הוא לפחות יקטין את הנזקים של המראה.

חייב לציין כי אני מאד אוהב את האקורד, לפי דעתי אחד הרכבים המדהימים ביותר שקיימים בשוק במחיר הגיוני לצרכן!

פורסם

אל תצפה לניסים ונפלאות

לא בטוח שה-gs27 עוזר בכלל לשריטות פגוש , החומר נועד למתכת וגם במתכת הוא מעלים שריטות שטחיות מאוד

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אז אם הבנתי נכון,אין טעם להשתמש ב GS27 , מאחר והפגוש הוא מפלסטיק.

יש טעם ללכת לצבע רכב,ושייתן שם תיקון קטן?

אין לי בעיה לקבל את השריטה הראשונה,אבל לא אחרי שבוע,כשבפנים יש עוד את הריח של החדש.

ו..כן גיא.אין על ההונדה אקורד...יפה...נוחה מאוד...ומהרגע שהבזיק לך במוח רעיון של עקיפה,ועד גמר הביצוע,זה עניין של שניות בודדות.הכל כמובן בזהירות.

• תוכן חדש...