Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפולו 16V החדשה שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, ותהנה

וד''א ארוך המנחת הזה שלכם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

תתחדש חבר, ומן הסתם שהאוטו יהיה שמור, אם הוא נרכש מאדם שמבלה את מרבית חייו בפורום, את שארית החיים הוא מבלה ליד האוטו בצחצוחו ;)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

די משעשע שבחלק מהתמונות טרחת לצנזר את הלוחית רישוי, ואילו באחרות היא גלויה לעין בצורה חופשית :)

בכל מקרה - תתחדש..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תתחדש ותהנה .

אחלה מכונית, פולו 16V, וכפי שכבר הבנת קנית את אחת השמורות שיש בארץ.

Discover, התמונות שלוחית הרישוי מחוקה הם תמונות דיי ישנות שצולמו על-ידי הבעלים הקודם של הרכב.

התמונות שמספר הרישוי גלוי, הם תמונות טריות שצילם הבעלים החדש והמאושר:wink:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תתחדש :)

ואם תרצה יש לי סרטון וידאו יחיד מסוגו (לפחות יחיד בכל הפעמים שאני הייתי) של לחיצה עם הרכב :D אני לא זוכר מול מי , אבל אפשר לבדוק.. זה צרוב לי איפשהו :D

• תוכן חדש...