Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציפורים נחמדות השאירו לי "מזכרות" על האוטו, שבמשך כמה זמן לא הייתי באיזור והאוטו לא נוקה.

נשארו כתמים מעצבנים של ירדו גם ע"י שפשוף עדין.

החלטתי שאין מה להפסיד כי זה ממש מכוער, ושפשפתי עם סקוץ'.

עכשיו הכתמים ירדו (בערך), אבל הסקוץ' גרם לאזור ששופשף לדהייה בצבע.

איך אפשר להעלים את הכתמים או לפחות לטשטש אותם?

וקס?פוליש? משהו אחר?

תודה.

מצורפות תמונות, אולי תצליחו להבין את הכתמים שאני מדבר עליהם.

17042006(004).jpg

17042006(006).jpg

פורסם

פוליש

ומייד אח"כ וקס

אם לא עשית שריטות עמוקות מידי

אגב, פוליש היה מוריד לך גם את הכתמים של הלשלשת...

לא לשכוח וקס לאחר מכן

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

תמונות תמונות.

פוליש ווקס אני עושה לבד, או הולך לאיפשהו שיעשו לי? כמה עולה התענוג?

ואם לבד, איך עושים את זה ?

פורסם

דרך אגב, אם כבר פוליש ווקס, זה גם מטשטש צבע שרוף בגג? או שעם זה כבר אין מה לעשות חוץ מצביעה מחדש?

פורסם

מנסיון, לשלשת ציפורים או סתם כתמים ירוקים כאלה יורדים משפשוף עם האצבע. קשה, מעצבן, אבל לא סורט את הצבע ולא כלום.

כמו כן גם סבון כלים וספוג או מטלית קטנה עושים את העבודה מעולה.

סקוטץ' עושה הרבה נזק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מנסיון, לשלשת ציפורים או סתם כתמים ירוקים כאלה יורדים משפשוף עם האצבע. קשה, מעצבן, אבל לא סורט את הצבע ולא כלום.

כמו כן גם סבון כלים וספוג או מטלית קטנה עושים את העבודה מעולה.

סקוטץ' עושה הרבה נזק.

איתמר.

שפשוף עדין וניסיון קילוף עם האצבע לא הלך- האצבע התקלפה :)

הנזק נעשה, עכשיו השאלה איך אפשר להעלים כמו שיותר את הצבע הדהוי, כי זה נראה ממש כתמים (ועל המכסה מנוע זה ממש לא יפה)

פורסם

טוב שלא השתמשת באבן משחזת או בנייר זכוכית. :roll:

יש למעלה "חיפוש", אם היית עושה חיפוש היית מונע נזק מכוער לצבע.

פעם אחת בפולו של הוריי נידבק מלט בגג. אין לי מושג מי ניסה להוריד אותו ע"י סקוט'ש וסרט את הצבע (מזל שהשריטות היו ברדיוס קטן). שפשפתי עם מסיר שריטות G27 והשריטות הטשטשו.

לאחר ביצוע מס' פעמים של ווקס (ז"א לאחר מס' חודשים, אני מבצע ווקס אחת לחודש) השריטות נעלמו כלא היו. ועוד דבר: ה- G27 יעיל יותר בשימוש בשמש :roll:אין לי מושג למה ואני לא לוקח אחריות אם ייגרם לך נזק :wink: כי בהוראות רשום לא לבצע בשמש.

כמובן חובה למרוח ווקס לאחר מכן!

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

טוב הנזק נעשה. למדתי להבא.

עכשיו נראה איך מתקנים.

תודה לכולם על התגובות, אבל שוב אני אומר, אלה לא שריטות, אלא צבע דהוי.

• תוכן חדש...