Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למתדלקי בנזין 98 שביננו:

ראיתי הנחה של 60 אג לליטר על בנזין 98 בתחנת הדלק של פז בצפון שכונת ל' בת"א (ליד חוף תל-ברוך)

אני יודע מהכתבה ב YNET שהתחנה הזו נמצאה מוהלת את דלק 95.

השאלה שלי: יש משהו שממלא שם באופן קבוע 98? האם ידוע לגבי איכות ה 98 שמה?

תודה.

פורסם

מוהל 98 לא מוהל 98...

גלגל מכוניתי לא ידרוך בשום תחנת דלק כזאת, גם לא לשם מילוי אוויר. בושה וחרפה שהתחנה הזאת עדיין פתוחה והבעלים יושב וחוגג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המבצע הכללי בפז ניגמר, יש תחנות פז ספציפיות שנותנות הנחה על 98 ויש גם כמה כאלה של סונול. היום מלאתי סונול 99 בתחנת דלק של כיכר אתרים בת"א. המשאבה הראשונה היא בשרות עצמי ובהנחה של 60 א"ג על 99. אני ממלא שם קבוע ואין בעיות עם הדלק.

פורסם

ההנחה של 60 א"ג על דלק 98 בתחנות פז הסתיימה, מאידך ישנו מבצע חדש ללקוחות פרטיים אשר מצטרפים עם כרטיס תחנה (פזומט) למסלול דלק 98 בעלות של 95 לחצי שנה.

כמו כן מי שלא מעוניין בכרטיס ובהצטרפות יכול לרכוש דלק 98 בשרות עצמי בהנחה של 15 א"ג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא עדיין לא:oops: , אני עובדת תחת "פיקודו" של ג. שהוא מנהל את תחנת הדלק, ואני מנהלת את חנות היילו שברשותו.

3 שנים וחצי אני נמצאת במערכת, כך שאני מכירה אותה הייטב.:-D (מבצעים הנחות והטבות)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נשמע כאילו יש לך אחוזים בחברה...:wink:
לליטלי יש משכורת , והמשכורת מגיעה לה בצדק, וכל אגורה היא מרוויחה ביושר!(וזכותה לעשות יחסי ציבור לחברה ולתחנה בה היא עובדת.)

בברכת חג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לא עדיין לא:oops:

ל'

בקצב הזה את עוד תהי בעלת מניות.

בכל מקרה טוב שאת מספרת פה על מבצעים,אחלה שירות.

לא סיפרת אבל על הכרטיסים האלו שקונים ב 200 או 500 ש"ח וזה נותן הנחה בקניית הכרטיס.

זה גם בפז נדמה לי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

לא מתדלקים בתחנות שמהלו - נקודה.

מה זה משנה מה מהלו?

אנחנו מתבכיינים על המה/עילות ונותנים למוהלים להמשיך לשרוד?

איזה צרכנים אנחנו?

כמה שאלות????

להיות צרכנים נבונים ולמחוק את הרמאים (בכל התחומים-לא רק דלק).

פורסם

אני יודע מהכתבה ב YNET שהתחנה הזו נמצאה מוהלת את דלק 95.

השאלה שלי: יש משהו שממלא שם באופן קבוע 98? האם ידוע לגבי איכות ה 98 שמה?

תודה.

ידוע לך שהתחנה מוהלת 95. למה לתת לבעל התחנה להרוויח על חשבונך, אפילו אם יש סיכוי ש 98 אינו נמהל שם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
בקצב הזה את עוד תהי בעלת מניות.

בכל מקרה טוב שאת מספרת פה על מבצעים,אחלה שירות.

לא סיפרת אבל על הכרטיסים האלו שקונים ב 200 או 500 ש"ח וזה נותן הנחה בקניית הכרטיס.

זה גם בפז נדמה לי.

הכרטיסים הללו נועדו לפקח עת התדלוק, ושליטה בהוצאות הרכב.

לכרטיסים אין הנחה, אם נרכש כרטיס בסכום של 100 ש"ח הלקוח יקבל דלק עבור 100 ש"ח בלבד.

הכרטיסים מגיעים באופציות של 100-200-500 ש"ח או ליטרים.

בקישור הבא יש הסבר מפורט על הכרטיסים הללו:

http://www.paz.co.il/cashpaz.asp

ל'

פורסם

הי.

אז כנראה שיש לכרטיסים האלו יותר ממטרה אחת.

בקישור שהוספת ,נכתב : "כרטיס CASHפז אידיאלי עבור עסקים המעניקים לעובדיהם החזר להוצאות דלק מקופה קטנה ובסכומים מוגבלים. השמוש בכרטיס CASHפז נפוץ מאוד בקרב חברות שעובדות עם רכבים שכורים, רכבים בליסינג, חברות המעסיקות עובדים זמניים, חברות המשלמות את הוצאות הדלק לספקים נהגי משנה וכדומה"

בתחנת פז חגור, אין הנחה על בנזין 96 לדוגמא , אבל מי שקונה את הכרטיס של 200 ש"ח ,ישלם עליו 190 ומשהו, ויקבל הנחה, של כמה אגורות על כל ליטר, בעוד שעל המסך יופיע שהוא ממלא דלק ב 200 ש"ח.

פשוט מכריח את הנהג למלא את כל הסכום בתחנה,כדי לקבל הנחה.

אני אומר את זה מנסיון, יש אצלי את הכרטיס הנ"ל כרגע ואני לקוח פרטי.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...