Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי לי בספרינט :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום מברר עוד ביטוחים, מחר רוצה כבר לנסוע לשלם ביטוח חובה.

אני מקווה שאתה לא שוכח גם ביטוח צד ג'. זכור שאין בעיה חוקית לנסוע רק עם ביטוח חובה, אבל אם תידפוק איזו מרצדס (וזה יכול לקרות לכל אחד), הנזק שתצטרך לשלם יהיה גבוה הרבה יותר מהערך של הספרינט...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי, דווקא מרצדס אתה אומר? פשוט זה מה שאני אומר תמיד לחברים שלי כשהים מזלזלים בזה...

לא שוכח, זה טיפה מסובך יותר כי אני מביא לאבא מזומן שיביא לי צ'ק, בגלל שאני בן 17 הבנק לא נותן לי פנקס צ'קים אז דבר כ''כר פשוט מסתבך... זה יחכה רק כמה ימים.

גרשון שום דבר לא בעיה, רק הכסף... אם היה לי כסף לבאקטים לא הייתי קונה אותם אלה משקיע במשהו אחר באוטו, בנתיים המושבים לא קריטי.

זהו לבנתיים... היום אולי יהיה חלון...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מברוק על המתוקה בשחור!

בהצלחה איתה, מקווה שתסתדרו ביניכם. :wink:

לכל שאלה שיש לך אתה מוזמן לפנות אלי בה"פ, אני אשמח לעזור.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

תתחדש. אוטו נחמד הספרינט...

היתה לי אחת בעברי, שמורה ומקורית, עד שאיזו נבלה עם סובארו

ג'סטי החליטה שהיא צריכה להוריד איזו אלפא ונכנסה בי ועשתה

מהאלפא בננה...

קח בחשבון שאתה יכול להזמין הרבה דברים מחו"ל, ולא כמו בעבר

שעל כל דבר היית צריך להפוך עולמות כדי להשיג.

בקצור תהנה!

פורסם

מזל"ט על האוטו, תהנה ממנה ושמור עליה ועל עצמך...

1.7 קרב' או הזרקה?

וסתם מעניין אותי לדעת, מה קרה לרעיון הקורטינה MK5?

פורסם

קרבורטור...

רעיון הקורטינה ירד מהפרק... למרות שאחרי שקניתי את האלפא ראיתי קורטינה מהממת עם צבע חדש וזה עשה לי מן היפוך בבטן.

מה שבטוח שמאלפא אני אהנה יותר מאשר מקורטינה כאשר שתיהן מקוריות.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לי יש 1.7 קרבורטורים (2 כפולים), המנוע אני מאמין של אלפא 33

גרררר הצליל, לפעמים מפריע אבל לפעמים תענוג לשמוע אותו, עד 3 אלך סל''ד היא שקטה יחסית, מעבר לזה יש לה שאגה מרשימה מאוד!

יש לי סופית לאגזוז (לא, לא אני הרתחתי)

גם מרגישים יותר כוח אחרי 3 אלף סל''ד, ואני חייב לציין שקשה ליסוע איתה בצורה חסכונית, אם להעביר ב 3 אלף סל''ד הילוכים אפשר להגיע להילוך רבעיע בחופשיות בתוך העיר, אני מנסה לנסוע בצורה חסכונית לפעמים... אבל פשוט קשה לא להחיות את המנוע ולעבור את ה 3 אלף סל''ד, הוא פשוט דורש לעוד ועוד...

רכב עם כיף אין סופי הייתי אומר, גם אם נמצאים בהילוך אחד מעל למה שאמורים להיות היא עדיין מאיצה יפה מאוד!

מה שרק מפריע לי זה ההגה הענקי, קצת לא נוח! אני עוצר לפני כיכר, מוצא את עצמי בראשון, מתחיל לנסוע, בתוך הכיכר מעביר לשני ומוצא את עצמי מתקשה להסתדר עם יד אחת על ההגה בכיכר. חייב הגה קטן יותר.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...